2015. szeptember 18., péntek

Búvóhely budapest

Búvóhely budapest

Remek szolgáltatás, biztos, hogy vissza fogunk még jönni. Kellemes hangulatú búvóhely vár rátok, ahol pár órára kizárhatjátok a külvilágot és egymást kényeztethetitek anélkül, hogy bárki megzavarná a meghitt együttlétet. Itt búvóhelyek között keresgélhetsz, mind Budapesten és vidéki városokban egyaránt. A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Mit szólna, ha napközben pár lopott órát tudna kedvesével tölteni, de zavarja a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság?


Bújjon el nálunk, vegyen ki lakást pár órára. Párodat már Te engedheted be a búvóhely lakásba. Ne hagyjatok rendetlenséget, viselkedjetek kulturáltan. A diszkréció érdekében a lakásban ki és bemenetkor és az ott tartózkodáskor NE lármázzatok, s akkor szívesen látunk máskor is! Ha van kivel de nincs hol, itt megtalálod a búvóhelyeteket!


Find Your Ideal Hotel in Budapest. Compare Prices and Save on your Stay! Partnert biztosítani nem áll módunkban! Ittas,bódult,higiéniát mellőző személyeket a búvóhely nem fogad ! A társasházra vonatkozó szabályokat tartsd be!


A lakás rendeltetésszerű használatára és a textíliák tisztaságára fokozottan ügyelj ! Ha kedveseddel elvonulnál pár órára a világ szeme elől, mi biztosítjuk a helyszínt, hogy teljes diszkréció mellett az igényesen kialakított szobáinkban felhőtlenül élvezhessétek egymás társaságát. Diszkréció és luxus Budapest elit búvóhelyén, a Corvin- negyedben: légkondicionált lakást, teljes luxus berendezést, egyedülálló környezetet biztosítunk neked és párodnak. Kápráztasd el kedvesed – mi segítünk!


PÁR APRÓSÁG, AMIT TUDNOD KELL: Szobát foglalni csak telefonon tudtok, ha nem sikerül elérni minket, visszahívunk. Foglalást órával megelőzően lehet ingyenesen lemondani. A fa természetes anyaga révén már a szobába való belépéskor érezni fogja a fa illatát, a fának a közérzetre, a szellemre és az érzékekre gyakorolt jótékony hatását. Ismerkedés után, összeköltözés előtt, pároknak pár órára szoba és lakás, búvóhely Budapesten.


Búvóhely budapest

Ha már egymásra találtatok,de még az összeköltözéssel várnátok és nincs hely ahol. Lakás pár órára, csak nektek Budapest belvárosában – az Astoriánál, könnyen megközelíthető helyen. Hotel szintű tisztasággal, higiéniával, és berendezéssel találkozhatsz és mindezt úgy, hogy közben megmarad az otthonosság érzése is.


Garantáltan felhőtlenül élvezhetitek egymás társaságát teljes diszkréció. Keresed a megfelelő helyszínt a randidhoz, együttlétekhez? Ehhez kínálunk mi megoldást! Lakás bérlése néhány órára, éjszakára vagy akár hétvégére, búvóhely Budapest különböző helyszínein.


Tekintsd meg a fényképalbumot. Válaszd ki, amelyik legszimpatikusabb. A foglalás telefonon keresztül történik.


Budapest új belvárosában, a Corvin negyedben kínálunk diszkrét, privát, igényes randihelyszínt pároknak! Ha napközben mindketten rohantok, itt akkor is eltölthettek néhány órát kettesben. Elbújnál valakivel néhány órára, de nincs hol kettesben lennetek? Budapest közel helyszínén tudunk nektek zavartalan együttlétet biztosítani.


Kis terasszal és igazán kellemes hangulattal vár mindenkit a Corvin Kuckó, amely üde zöld színfoltja a kerületnek. A szobába lépve a zöld falak az üdeséget, a tavaszt adják vissza, így úgy érezhetitek magatokat, mintha egy zöld réten hancúroznátok. Búvóhelyek pároknak Budapesten!


Ha kell egy lakás Budapesten, pár órára-éjszakára-napra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések