2015. szeptember 15., kedd

Miskolc rendészeti szakközépiskola felvételi 2019

Ennek az eseménynek iskolánk szituációs lőtere adott otthont, amelyet a Lőkiképzési- és intézkedéstaktikai munkacsoport lőkiképzői vezettek le. A szemle után szakaszonként indultak a menetgyakorlatra, amit tanintézetünkben hagyományosan végrehajtanak az elsősök. Nézze meg Dél-Magyarország egyetlen rendőrképzéssel foglalkozó intézményét közelebbről!


Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! Please try again later. A tanulók jelentkezése a központi írásbeli felvételi vizsgára közvetlenül a központi írásbeli vizsgát szervező intézménybe. A moderálásra nincs kapacitásunk, így bízunk az ide látogatók jó szándékában és műveltségében. Hivatásom az emberek egészségének megőrzése.


Hobby természetgyógyász vagyok. Gyakorlati helyeim Szent Ferenc , Vasgyári -és Semmelweis kórházak. Központi írásbelit iskolánkban megírhasd!


Idén 3fő elsőéves tanuló kezdi meg tanulmányait az iskolában. Miskolc ,Kazinczy Ferenc utca 5. Az egyetemet bemutató kisfilmek megtekintését követően a középiskolás diákok személyesen az egyetemet képviselő beiskolázási munkatársaknak. Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi.


Képzésünk szakmai érettségivel záruló, négy évfolyamos, nappali rendszerű képzés a közszolgálati szakmacsoport. Iskolánk, a Gépipari számára örömteli, hogy úgy tűnik: újabb komoly cég lesz a partnerünk, akik számára fontos az. Ekkortól alapképzésre és osztatlan mesterképzésre az a jelentkező vehető fel, aki legalább egy emelt szintű érettségi vizsgát tett, vagy felsőfokú végzettséget tanúsító oklevele van. Valaki tudna mondani valami értékes információt a rendészeti szakközép követelményeiről? Több helyen utánanéztem már, és találtam is sok mindent, de leginkább az érdekelne, mennyire nehéz, mennyire teljesíthető?


Miskolc rendészeti szakközépiskola felvételi 2019

Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Rendészeti szakközép követelmények? Szakgimnázium és Szakközépiskola. A vizsgáztatók a táv teljesítésének ideje alapján értékelik a pályázó teljesítményét.


Adventi készülődés programunkra. A felvételi döntésre az iskolai szakmai műveltségi teszt és a pályaalkalmassági vizsgálatok eredménye alapján kerül sor. A felvételi rangsorban a tanulmányi átlagot vesszük figyelembe, ezért a jelentkezőknek nem szükséges felvételizni, az alábbiakat kivéve: a rendészeti képzéshez fizikai és pszichológiai felmérésre van szükség. Anyagmérnöki alapszak (BSc) Vegyészmérnök alapszak (BSc) Mesterképzéseink (MSc) Doktori képzés (PhD) Duális képzés.


Honlapunkat böngészve virtuálisan bejárhatja a várost, amely az év minden időszakában más és más arcát mutatja. A városi művelődési ház színpadán a gimnázium 9. A felvételi sorrend kialakítása az általános iskolai eredmények alapján történik, szóbeli felvételi nincs az iskolánkban, az egységes írásbeli vizsgán nem kell részt venni. További testnevelési képességek, készségek meglétét is figyelembe vesszük. T”-kategóriás tanfolyam diákjainknak A mezőgazdasági gépész és gazda szakképzések követelményeinek megfelelően iskolánk – tanórán kívüli foglalkozások keretein belül – lehetőséget biztosít a „T”-kategóriás (mezőgazdasági vontató) vezetői jogosítvány megszerzésére. A szakmai érettségi illetve a sikeres fizikai, pszichológiai és egészségügyi felvételi után lehet a Belügyminisztérium által fenntartott rendészeti szakközépiskolába jelentkezni, ahol egy és fél év alatt rendőr szakképesítés szerezhető.


Ez azt jelenti, hogy a tanulók a nyolcadik után szakképzésben vesznek részt, és akár éves korukban szakmát szereznek, és egyben teljesítik tankötelezettségüket is. A meghirdetett képzések felsorolása ITT található! Az írásbelin már túl vannak, most a szóbeli következik a miskolci nyolcadikosoknak is.


A középiskolákban február 18-a és március 8-a között lesznek a szóbeli felvételi elbeszélgetések. Az ideiglenes felvételi jegyzéket pedig legkésőbb március 13-ig kell nyilvánosságra hozniuk a gimnáziumoknak és szakközépiskoláknak. A kis kiadvány tartalmazza induló osztályaink leírását, a felvételi szabályait, s azokat az időpontokat, amelyeket mindenkinek nagyon figyelnie kell, hogy le ne maradjon semmiről.


Gomba Levente Gimnázium épülete.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések