2015. szeptember 4., péntek

Aromaolajos masszazs

Aromaolajos Thai masszázs. Válassza ezt a nyugtató masszázst, ha egy stresszes nap után kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyik, és szeretné, hogy gyertyafény és relaxáló zene mellett teste és lelke megpihenjen. Szeretettel köszöntelek a honlapomon.


Ne érje be a másolattal! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Haladó tanítványok végezhetik a földön, de masszázs ágyon tanuljuk.


Thai aromaolajos masszázs képzés elméleti és gyakorlati oktatás. Nemcsak az aromolajos masszázs tanulható meg, hanem a herbál masszázs is ami egy önmagában is alkalmazható teljes test masszázs. A képzés most így nap.


Aromaolajos masszazs

Az aromaterápia pozitív hatásait már az ókorban felismerték és használták gyógyítási célokra. Az aromaolajos masszázs egy különleges keveréke a keleti és a nyugati típusú masszázsoknak. Az illóolajok a bőrön és a szaglás érzékszervén keresztül együttesen fejtik ki jótékony hatásukat.


Izmaink ellazulnak, vérkeringésünk felpezsdül és lelkünkbe béke költözik. Hosszú, simító gyengén dörzsölő, esetenként gyúró fogásokból, mozdulatokból álló masszázs az egész testet ellazítja. Jelentkezés a Tanfolyamra. A jelentkezési lapnál a megjegyzés rovatba kérlek írd be a választott tanfolyam nevét és idejét, hogy pontosan azonosítható legyen melyik tanfolyamra jelentkezel! Egy-másfél-két óra alatt az egyén teljesen ki tud kapcsolni, ellazul, sőt sokszor el is alszik.


Ez napközben hihetetlen többletenergiát tud adni, megnöveli a teljesítőképességet, javul az egyén hangulata, ami kihat természetesen a környezetére, családjára, munkatársaira, tehát gyakorlatilag ilyen apró. Egyesületünk célja, hogy a keleti gyógyító módszereket minél több emberrel megismertesse. Füstölő vagy illatgyertya, halk relaxáló zene!


Meleg aromaolajas masszázs! A Thaiföldre látogató nyugati turisták hatására alakult ki az aromaolajos thai masszázs, amely a tradicionális thai technikát ötvözi a nyugati (svéd-, gyógy-,) masszázzsal. A teljes test masszírozása egyedi koreográfia szerint történik, három szinten hat a vendégre.


Az izmok hangsúlyos átdolgozása a fizikai testre hat. Rendszeres alklamazásával, már néhány kezelés után, jelentős javulás érhető el. Szolgáltatásunkról bővebben az aromaolajos masszázs szolgáltatások oldalon olvashat. Magunkról A munkahelyen töltött idő növekedésével kialakult az az igény, hogy a feltöltődés lehetősége megteremtődjön az irodákban. A számodra legmegfelelőbb esszenciák kiválasztása során a masszőr elkészíti az aromaolajat, majd végigmasszíroz vele.


A masszázs mechanikai inger a bőrnek, bőr alatti k. Himalája sómasszázs A Himalája sómasszázs kiváló stresszoldó hatást nyújt, szellemi energiánkat segít visszanyerni. A thai masszázs alapjai Indiáig nyúlnak vissza. Az egész testre ható energiamasszázs buddhista alapokon nyugszik.


Aromaolajos masszazs

Célja a testi-lelki béke elérése, mely a gyógyító, egészségvédő tevékenységen alapul. Legfőképpen betegség megelőző hatása van. Alapítója Jivaka Kumar Bhaccha, buddhista orvos.


Ez esetben a masszőr a vendég bőrét masszírozza, dörzsöli be a vendég által választott illatos, erre a célra fejlesztett masszázsolajjal. Ezzel segítve a vérkeringést. Stresszoldó, pihentető, közérzetjavító, bőrpuhító hatású. Az illóolajok növényekből kivont természetes anyagainak különböző élettani hatásai vannak, amelyek testre és lélekre egyaránt hatással vannak.


Loudest Pubic Bone Crack I’ve Ever Heard ~ Self Cracker Gets “Deeper” Adjustment~Carpal Tunnel~ASMR - Duration: 30:00. Masszázs Árak és időpontfoglalás. A testtel együtt a szellem is ellazul, felfrissülten, életkedvvel és energiával feltöltődve távozhat a vendég az 1-órás kezelés után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések