2015. szeptember 2., szerda

Törpe magyar vizsla

Sok fajtához hasonlóan, a Kis münsterlandi vizsla majdnem eltűnt a második világháborúban az élelmiszerhiány miatt, de a fajtát hazájában újjáélesztették. Ezután a fajta más országokba is eljutott, ahol kis méretéért, vadászati képességeiért és családbarát természetéért díjazzák. A magyar vizsla egy szikár, erős,elegáns testalkatú, vérbeli vadászkutya. Feje szikár, nemes, koponyája széles, enyhén domború. Szeme enyhén ovális, értelmes tekintetű, közepes lelógó fülei alacsonyan és hátul tűzöttek, v-alakúak, de a vége lekerekedik, fogazata erős, ollós harapású.


White Spinell Kennel - Hosszúszőrű Törpe Tacskó. A drótszőrű magyar vizsla a szenvedélyem és az életem. Küldetésemnek érzem, hogy megmutassam a világnak, milyen nagyszerű ez a fajta.


Tenyészprogramomban hosszútávra gondolkodom, és célom, hogy a fajta munkaadottságait stabilizáljam és erősítsem, de miközben küllemben is a legmagasabb színvonalat tartsam. A Vizsla akkoriban nagyra volt értékelve, a művészi képességei miatt, ami nem más, mint a tesztelés, útmutatás, visszahozás és szimatolás. Vizsla nevelése, tanítása: esetükben sem szabad elfeledkezni a rendszeres és alapos kimozgatásról, és az sem válik kárukra, ha célzottan vadászkutyafajták képzésére specializálódott iskolába hordjuk őket. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


The Vizsla is a versatile, red-coated gundog built for long days in the field. A weboldal süti fájlokat (cookie) használ, az adatvédelmi szabályzat rendelkezései szerint. Meet the Wire-vizslas of the Zöldmáli Kennel, the Top Wirehaired Vizsla Kennel in the World! Find out more about our breeding program and trainings. and later adapted for pointing, retrieving, and tracking.


Régi magyar fajta, már a 15. Az évszázadok folyamán angol sárga vizslákkal német pointerekkel, különféle kopókkal keresztezték. Intelligens, tanulékony, kiegyensúlyozott, ragaszkodó, eléggé érzékeny.


Hungarian Vizsla Labrador breeders. Breeders of Vizsla Lab mix puppies are few and far between, so you will have a wait for a good one. Don’t be tempted to rush into accepting the first litter you come across. Remember, health testing is vital. Magyar vizsla tulajdonságai.


A drótos magyar vizsla népszerűsége – noha vitathatatlanul növekszik, sőt egyes példányai külföldi „Best in Show” ringekbe bejutva áldásos marketing tevékenységet folytatnak hazánk és a fajta számára – még korántsem ad okot az elbizakodottságra, vagy a kényelmes hátradőlésre. A regisztrációkban általában három méretet fogadnak el: a toy, a törpe és a standar de az FCI országokban egy negyedik méret, a közép is elfogadott. Személyiség A törpeuszkár élénk, okos fajta, családjához különösen ragaszkodik.


Törpe magyar vizsla

A francia vizsla egyesíti magában az összes vadásztulajdonságot. Törpe pinscher apróhirdetések - Eladó és ingyen elvihető Törpe pinscher kutyák, kiskutyák az ebadta. Fajtatiszta jellegű magyar vizsla kiskutyák eladóak, chip nélkül. A kölykök aktívan vadászó, jó idegrendszeru szülőktől származnak.


Oltva és feregtelenitve vannak. They make great hunting companions. A vizsla egy ősi magyar vadászkutya, akinek őse a vándorló magyar törzsekkel érkezett Európába. Ha új kennelt szeretne felvinni, jelezzen nekünk a kapcsolat menüponton keresztül.


Törpe magyar vizsla

A rövidszőrű magyar vizsla leírása. Szeged-Kiskundorozsma) Schnauzer-óriás, só-bors. Rácalmás) Schnauzer- törpe , só-bors.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések