2015. szeptember 14., hétfő

Eladó lakás budapest 25 millió

A téglalakásról db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. A lakás szobával rendelkezik.


Határ úti metró megállót. Havonta több millióan választják az ingatlan. A szobák külön nyílóak és laminált padlóval burkoltak.


Pár éve a teljes felújítás megtörtént, amiben a víz és. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: budapest. Továbbá olyan keresési feltételeket is beállíthat, mint például: eladó új ingatlanok millió forint és millió forint között. Ezen felül kereshet eladó új építésű ingatlanokra azok négyzetméter áraira is, azaz pl: eladó új társasházi lakások 300.


Eladó lakás budapest 25 millió

Ha egy millió forintos ingatlant vásárolunk meg, akkor. Válogass a 6eladó ingatlan hirdetésből: lakás millió , 90000Ft-tól. Teréz körúton földszinti, belső udvarról nyíló felújítandó lakás eladó. Az ingatlan alapterülete nm, mely felett egy nm-es állógaléria helyezkedik el, tehát a lakás teljes hasznos területe m2. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból.


Dési Huber utca, m2-es, házközponti, utca nézetű. Rendszerünk segítségével szakértőink nem csak az aktuális. Flórián térnél lévő akadálymentes, PANELPROGRAMOS Faluház társasházban eladó egy 8. Budapesti eladó lakás hirdetés az otthonterkep.


Lajtha László utcában, eladó , egy csúsztatott zsalus épületben lévő 2. A felújított ingatlanban a konyha bútorok a parketták és a nyílászárók is cserélve lettek. Tégla építésű, felújíto. Egyedi stílusban felújított, fiatalos hangulatú lakás metró közelben! Ingatlanok magánszemélytől és ingatlanközvetítőktől. Zugló belvároshoz közeli részén eladó egy m2-es, egy tágas szobával, konyhával, fürdővel, kamrával rendel.


Eladó lakás a Kőris utcában: VIII. Diószegi Sámuel utca közelében a Kőris utcában eladó , szintes társasház II. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű lakás között tudsz keresgélni. Több információ Ezt a pint Márta Gulyás által – több másik mellett – itt találod: Lakások. Fűtése Nobo panel elemekkel történik.


Keressen budapesti eladó ingatlan hirdetései között! Zrínyi utca Kivételes ár kivételesen év végéig! Vásároljon még idén -os ÁFA-val! A lakásos társasház a XXI.


A környék kertvárosi hangulatú, sok-sok zölddel, ingyenes parkolással a házak mellett. A ,négyzetméteres nappaliból nyílik a teljes szélességű franciaerkély, a két hálószoba és négyzetmétere. Nagy tároló helyiség a garázs szinten, háztartási helyiség. KÖZPONTI helyen (Király utca – Lövölde tér sarok), a körúttól percre, nagyszerű infrastruktúrával, CSENDES belső UDVARI, mfszt-i, GÁZCIRKÓ fűtésű, m2-es, szobás, ÁTLAGOS állapotú LAKÁS ELADÓ.


Eladó lakás budapest 25 millió

FEJLŐDŐ részén, a Szegedi úton kínálok megvételre egy nm-es, egy szobás, ERKÉLYES, ELSŐ emeleti lakást. Nézelődj a minőségi ingatlanhirdetések között az OtthonAjánló. Szabolcska Mihály utca, szoba, mAdatvédelmi tájékoztatás A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések