2015. szeptember 4., péntek

Nyilas szerelmi horoszkóp május

Ugyanez elmondható az emberi kapcsolatokról, és bizonyos személyeknél a karrierről. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.


Horoszkóp hirdetés A május igen izgalmasnak ígérkezik a legtöbb jegy szülötte számára, amikor is, nem csak munkából és programokból nem lesz hiány, hanem bizony, szerelmi téren is nagy változások várhatóak. Mint Nyilas mindig vársz valamire – feszülten, akár egy íjász íja –, hogy történjen valami, természetesen valami nagyszerű dolog, mert ezenkívül meg vagy győződve arról, hogy a jövő állandóan jobb lesz. Jupiter a te személyes uralkodó planétá novemberig bezárólag a te jegyedben tartózkodik. Ha valamit bizton megállapíthatunk, az az, hogy amióta csak létezik, az emberiség életében mindíg is központi szerepet játszott az a bizonyos, ízig-vérig felkavaró és mindent elsöprő érzés, amit úgy hívunk, szerelem! Teremts csendet és békét magadban.


A belső harmónia a legjobb tanácsadó, valamint a szigorú lelkiismeret. A környezetedben lévő embereket, a családodat, és nem utolsósorban a partneredet is csak olyan mércével mér mint saját magadat. Havi horoszkóp szerelemről, érzelmekről, egészségről és munkáról.


Mire számíthatnak az egyes csillagjegyek szülöttei a szerelem ünnepének. Bika (április 21- május 20.): A Bika jegyű párotokkal legyetek ebben a hónapban sokkal türelmesebbek a havi szerelmi horoszkóp szerint, hiszen ez az időszak számára nagyon megterhelő lesz, ezért ne hagyjátok, hogy a munkahelyi gondok beárnyékolják a kapcsolatotokat. Kíváncsi arra, hogy mit ígér a horoszkópja a szerelem terén? Most kiderül, hogy milyen meglepetéseket tartogatnak a nyári hónapok, melyik csillagjegy illik a legjobban önhöz, és azt is megtudhatja, hogy melyik színnel csavarhatja el az ellenkező nem képviselőinek fejét Hirdetés. Májusi szerelmi horoszkóp : szívügyekben felhőtlen napok jönnek - Az év ötödik hónapja boldogsággal kecsegtet a szerelemben: légy bár szingli, vagy élj párkapcsolatban, csak szélesre kell tárni előtte az ajtót.


Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. A szeszélyes április után érkezik a zabolátlan, incselkedő, szertelen május , a maga csábításra, hódításra ösztönző hangulatával. Nem csoda, ha a hónap sokak szerelmi életében hoz pozitív változást.


Mind a szinglik, mind a párok esetében igaz, hogy májusban virágba. Elárulja napi szerelmi horoszkópod! Céltudatos, energikus, tele van vágyakkal és képes az erőfeszítésekre. Szerelmi horoszkóp napról-napra.


Napi horoszkóp - Nyilas. Előfordulhat, hogy az utóbbi időben úgy érzi, hogy nem tudja kellő mértékben kipihenni magát. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.


Nyilas szerelmi horoszkóp május

Holnapi szerelmi horoszkóp Egy ősi hiedelem szerint minden meg van írva a csillagokban. Kövessük együtt nap, mint nap, mi vár ránk a szívügyek terén a csillagok szerint! A következő próbálkozással akár már teljes sikert is arathat, ez pedig lehet, hogy csak a próba volt. Igyekszik nem kimutatni az érzéseit addig, amíg nem tudja, hogy a másik, hogyan érez Ön iránt. Oldalunkon gyorsan és alaposan megállapítható az, hogy a csillagok állása értelmében illik e Önhöz a párja.


Kettős jegy, eleme a levegő. Azt mondják, nem igazán férfias és nem igazán nőies e jegy szülötte. Olyan, mintha két természet lakozna benne, egy pozitív és egy negatív.


Nyilas szerelmi horoszkóp május

Az év legszerencsésebb vasárnapja a mai, Kutyád személyiségéről is nagyon sokat elárul a csillagjegye. Rá ismersz a leírásban? Bikák a sarkukra állnak végre, a Rákok bátran vállalják álláspontjukat egy bizonyos helyzetben, Ezért szeret beléd a többi. A Bika mindent szeret, ami a kényelmét és nyugalmát szolgálja. A szerelmi horoszkóp megmondja, mikor jön a nagy Ő! A horoszkópok legnépszerűbb fajtája a szerelmi horoszkóp vagy másnéven a párkapcsolati horoszkóp.


A csillagok állásából jósaink elmondják, rátalál-e Önre a nagy szerelem, mennyire lehet tartós a kapcsolata párjával, visszatérhet-e a lángolás egy kihűlő vagy elmérgesedett kapcsolatba, milyen nehézségeket kell. Nekünk, nőknek mi sem fontosabb, mint megtudni mi vár ránk a szerelemben. Bár nem szerete ha a családod beledumál a szerelmi életedbe, de kivételesen talán tényleg elmondhatnád nekik, mi van vele mert bizonyos dolgokat tényleg másképp látnak azok, akik szeretnek és jót akarnak.


Ez akkor is igaz, ha olyat mondanak, ami nem tetszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések