2015. szeptember 17., csütörtök

Bak aszcendensei

Bak aszcendensei

A Bak jegy aszcendensei szerinti jellemzése BAK jegy KOS aszcendenssel A Bak és Kos találkozásakor mindig fennáll az ingadozás a Kos szenvedélyes lelkesedése és a Bak kitartó következetessége között. A Bak aszcendenssel rendelkező ember hajlamos fölösleges terheket, hamis felelősséget felvállalni. Ugyanakkor az élet más területein teljes felelőtlenséggel élhet. Az ilyen embert a társai gyakran makacs, merev, sértődékeny, gyermekes embernek látják, aki sokszor csinál nagy ügyet a jelentéktelen dolgokból. Bak Nagyon praktikus és konzervatív külsőt kölcsönöz, éles üzleti jellegű megjelenéssel.


Bak aszcendensei

Tiszta látókör és az érzelmi közömbösség is jellemzőek. Vízöntő Egyéni stílusú, szabad és spontán külsővel rendelkezik. Rendkívüli újító képességei vannak, tele van ötletekkel. Valamely személyiség felismerése érdekében a csillagjegyének megfelelo adatok mellett, tudnunk kell azt is, hogy a bizonyos jegyben született aszcendense milyen jellemvonásokkal járul hozzá a csillagzata által eredetileg. Az aszcendensszámítás nem bonyolult, csak a pontos születési idő ismeretére van szükség hozzá.


Ha ez megvan, már csak ki kell választani a megfelelő jegyet Izing Klára egyszerű aszcendenskeresőjéből. Amennyiben a Bak uralkodik a szülött jellemén, az Ikrek biztonságra talál, érzelmeiben ragaszkodóbbá és őszintébbé válik. Ikrek jegy a dominánsabb, érzelmi és anyagi téren fennáll a bizonytalanság veszélye, a hibák és veszekedések lehetősége.


Ki felelne meg ennek jobban, mint a Bak Ascendensű ember, vagy egy olyan ember, akinek a horoszkópjában a Szaturnusz dominál? Megfordítva is igaz: csak egy Rák Ascendensű személy (vagy valaki, akinek erős Hold-támasz van a horoszkópjában) tudja a gyakran zárkózottságra hajlamos Bak Ascendensű embert elérni és megpuhítani. A Halak - Bak vegyes jegy szülöttének legfőbb jellemzője, hogy felül akar kerekedni származási és eredeti társadalmi környezetén, ezért minden áron érvényesülni akar.


Felemelkedése lassú és körülményes, végül is megéri a fáradozást. KOS jegy BAK aszcendenssel Nagyszerű e két jel összeötvöződése. Ez esetben a Kosban kialakul az a belső harc, melynek folytán kitartóbb, következetesebb tervei megvalósításában, ugyanakkor elmélékedőbb, következetesebb valamint erősebb és bölcselkedőbb mint eredeti jellemének megfelelően lenne. Bak , mint főnök: Pesszimista, így alapvető nehézségekkel néznek szembe az alkalmazottak. Az esetek többségére igaz, hogy mindenben csak a rosszat látja, és ez által nem kíméli a beosztottjait sem.


Számára az ideális alkalmazott szolgai módon dolgozik, és mosolyogva elviseli a legrosszabb napjait is. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Add meg születésed idõpontját! Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! Csak a tanulásnak, a munkának és a hobbijainak él, tökéletességre vágyik.


Barátságai, párkapcsolatai tartósak. Bár minden tökéletes, ez néha kicsit unalmas lehet. De ha vízjegyű társat választ magának, mindennapjai sokkal változatosabbak lehetnek.


Lakner Tünde asztrológus-grafológus és Szántó József kérdőasztrológus honlapja. Grafológia és asztrológia személyiség és karma elemzések,konkrét kérdések megválaszolása kérdő (horary) asztrológia segítségével. Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens, amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e. Shopping Vendome, 5- 5º piso. Adrian Jara Y Piribebuy - Ciudad del Este - Paraguay.


Az aszcendens az az állatövi jegy, amely a születésünk pillanatában kel fel a keleti horizonton, és a Nap-jegy mellett a horoszkóp legfontosabb tényezője. Bak Bika aszcendenssel Vidd keresztül az elképzeléseidet. Mind magán, mind szakmai téren lenyűgöző érveléssel és meggyőző vitával csalsz ki lelkesedést a hallgatóságodból. Legtöbbször nem annyira a csillagjegyünk (napjegy) árulkodik a külső fizikai megjelenésünkről, mint inkább az aszcendensünk.


Minden ember az aszcendensén keresztül kapcsolódik a külvilághoz és fejezi ki azon keresztül a személyiségét. Alaphelyzetben Hungary-t látsz, ez Magyarország. Helység: add meg születési helyed elsõ 2-betûjét, nyomd meg a keresés gombot, s a rendszer felsorolja a lehetõségeket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések