2015. szeptember 21., hétfő

Éves horoszkóp 2019 ikrek

A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. Pozitív és negatív eseményekre egyaránt kell számítaniuk, emiatt olyan érzésük lehet, mintha egész évben hullámvasutaznának. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


Éves horoszkóp 2019 ikrek

Ha az Aszcendensed a te jegyedben, tehát az Ikrek jegyében áll, különösen szerencsés év áll előtted. Minden sikerre és sok szerelemre utal. Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk kész megosztani Önnel minden ehhez kapcsolódó információt. Horoszkóp , sorselemzés Tarot kártyából - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester. A magánéletük és a munkájuk terén is komoly sikereket fognak elérni.


Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged. Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének. A legtöbb párban élő kapcsolata megkomolyodik, és új irányt vesz. Ez bizony egy családteremtő év lesz, sok-sok gyors esküvővel és lánykéréssel.


Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Ikrek – éves horoszkóp Az év eleje kiegyensúlyozottan telhet számodra, kapcsolataidat pedig erős kötődés és növekvő egymás iránti tisztelet jellemzi. A holdfogyatkozás azonban egy váratlan esemény lehetőségét hordozza magában, amely némi bizonytalanságot hozhat neked. Karriered csak úgy szárnyal, akár még külföldi munkalehetőséget is kaphatsz.


Ha belefér érdemes kipróbálnod magad kint is. Mindannyian kíváncsiak vagyunk, hogy mit tartogat számunkra a jövő. Baráti köröd szélesedni, esetleges rosszabb családi kapcsolataid javulni fognak.


Essék szó a szerencsétlenségről is. Sajnos ebből is kijuthat, ha pénzügyi téren óvatlan vagy. Sok éves voltam, amikor először került kezembe egy asztrológiai könyv. Az újévben viszont megtapasztalhatod a sebezhetőség érzését, de azt is, hogy milyen az, amikor valaki végül nem él vissza ezzel. Miközben asztrológiával kezdtem foglalkozni, több ezer panelt készítettem a hagyományból megismert összefüggésekről.


A legegyszerűbb előrejelzés a Szolár képlet, egy Éves horoszkóp , amely arra a pillanatra készül, amikor a születési Nap visszatér a születés helyére A következő évet az új horoszkóp Aszcendensének jegyéről nevezem el. Meghatározó lesz ennek a. Mint Nyilas mindig vársz valamire – feszülten, akár egy íjász íja –, hogy történjen valami, természetesen valami nagyszerű dolog, mert ezenkívül meg vagy győződve arról, hogy a jövő állandóan jobb lesz. Jupiter a te személyes uralkodó planétá novemberig bezárólag a te jegyedben tartózkodik. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


Most fontos a türelem a munkahelyeden, hiszen aprólékos feladatokra is számíthatsz. A szöszölős munka nem a Te világo kénytelen leszel egy kis nyugalmat magadra erőltetni. Vörös hús: egy bűnös élvezet sok ember számára. A vörös húsok - mint a marha, a disznó és a bárány - azonban nem annyira egészségesek, mint amennyire ízletesek. Az új esztendő egy új fejezetet hoz el számodra, amelyben végre hátrahagyhatod a szenvedést, a bánatot és a fájdalmat és végre békességre lelhetsz.


Oldalainkat vendég és tag böngészi. Sokszor felsőbbrendűség érzete keríti őket hatalmukba, máskor pedig, úgy érezhetik, mintha valóban két személyiségük lenne. Iker szülöttnek a beilleszkedés, de persze mindezt meghatározza az őket körülvevő társaság, a család és általában a. Ikrek (május - június21) A Jupiter kapcsolódása mindig kiteljesedést és szerencsét hoz az Ikreknek, de nyomában a Szaturnusz, aki ha nem érdemli meg, azonnal elveszi a nagy boldogságot.


Éves horoszkóp 2019 ikrek

Nagyvonalúságot, szárnyaló terveket, célkitűzéseket hoz a következő pár nap.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések