2015. szeptember 7., hétfő

Előzmények törlése firefox összes

Előzmények törlése firefox összes

A munkamenetektől megőrzött előzmények csak a normál ablakból törölhetők. Amennyiben szeretné, lehetősége van a korábbi keresések egészének vagy egyesével történő törlésére. Adja meg a számítógépről eltávolítani kívánt adattípusokat (a leírást lásd a táblázatban ). Például talán el kívánja távolítani a böngészési előzményeket és cookie-kat, de megtartaná az automatikus kitöltés adatait és a jelszavakat. Ismerje meg a technológiai vállalatot, amely az embereket helyezi a nyereség elé.


Ha például törli az egyik keresést a Saját tevékenységek oldalán, a fiók megjegyzi a tényt, hogy Ön keresést végzett, de azt nem, hogy milyen tartalmat keresett. Ekkor megjelenik egy ablak. A legördülő menüből válassza ki a törölni kívánt előzményeket. Az összes törléséhez válassza a Mindenkori lehetőséget.


A megjelenő panelen a 2. Java előzmények törlése. Jelölje ki az összes file-t, majd nyomjon az OK gombra. Előzmények opció fölé, amíg fel nem ugrik egy újabb ablak. Matrix: A point-and-click matrix-based firewall, with many privacy-enhancing tools. Matrix put you in full control of where your browser is allowed to connect, what type of data it is allowed to downloa and what it is allowed to execute.


Beállíthatjuk, hogy a böngésző automatikusan törli a történelem majd 1. Hogyan lehet az előzmények teljességét törölni? A böngészőelőzmények törlése után nekiláttak a rendszer visszaállításának, abban a reményben, hogy a böngészőelőzményeket is sikeresen visszahozzák. Most már láthatja az összes böngészési előzmények egy helyen. Ellenőrizze az az oldal alján, és megtalálja „Böngészési adatok törlése ”. Mivel a per a szükség, jelöljön ki egy vagy az összes előírt lehetőségek egyesével törölje böngészési adatokat a készletek böngésző az Android készülék.


Lépés 5: Koppintson a Adatok törlése elemre. Van olyan fontos információ, mint a helyelőzmények? Most, itt az ideje, hogy törölje az előzmények Android-on. Ha meg szeretné tudni, hogy törölte-e a történetet, lépjen vissza az Adatvédelem képernyőre, és megmondja, hogy az összes adat törlődött.


Biztosan törölni szeretnél minden megtekintési előzményt? A művelet nem vonható vissza. Kattints a Beállítások menüpontra.


Az Előzménytisztító egy androidos rendszereszköz, ami megtisztítja az előzményeket és a felesleges fájlokat, védi a személyes adataidat, megkímél számodra lemezterületet, optimalizálja a közvetlen hozzáférésű memóriát és felgyorsítja a telefonodat. Az előzmények törléséhez Safari, kattintson reset gomb a jobb oldalon alul a képernyőn. Majd először tegye félre a történelmet. Delete (Azt tanácsolom, hogy jelölje ki a Minden beállítása hogy törölje az összes adatot), majd nyomja meg aDelete history buttonone gombot.


Előzmények törlése firefox összes

Csak az első három pipát hagytam jelölve a Minden előzmény törlése után, aztán Törlés gombot nyomtam. Ha engedélyezve van a menüsor mutatása, akkor kattints az ,, előzmények gombra. Miután rákattintunk az előzmények törlésére, felugrik egy ablak. Betelepült a a firefox -ba.


A kezdőlap még firefox de ha keresek már a jön ki. Már a létező összes módszert kipróbáltam makacsul ott van nem mozdul és nem segít semmi. Firefox visszaállítása törlése ?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések