2015. szeptember 18., péntek

Nyíregyháza család utca eladó ház

Havonta több millióan választják az ingatlan. Köszönetet szeretnék mondani a Duna House platina fokozatú értékesitőjének Dobi Doriánnak (Felső Kispest) a sok segitségért,amivel hozzájárult budapesti lakásvásárlásomhoz! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára.


A lakások külön gázórával ellátva , parkosított udvar, terasszal és az ingatlanhoz garázs is tartozik. Az ingatlan egy négyemeletes panel szerkezetű. A földszinten nagyméretű nappali ,konyha és étkező ,fürdőszoba és külön wc. A tetőtérben szoba , fürdőszoba és szintén külön wc található. Az Ön által megtekintett eladó nyíregyházi (Tenisz utca ) családi ház szobával rendelkezik (ebből egész szoba és félszoba).


A családi házról db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 2m², míg a hozzá tartozó teleké 8m². Válogass a 4eladó ingatlan hirdetésből: családi ház nyíregyháza, 50000Ft-tól. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: nyíregyháza.


Nyíregyháza család utca eladó ház

Eladó családi ház Hercegszántó, Mikes Kelemen utca. Nyíregháza Oros felőli részén egy kiváló állapotban lévő, szépen karbantartott családi ház keresi új tulajdonosát. Komárom csendes környékén Szőny városrészben családi ház eladó ! A hatalmas nappali és a konyha-étkező úgy kapcsolódik egymáshoz, hogy ötvözik az amerikai konyhák előnyét amellett, hogy funkcionálisan a tágas nappali mégis. Keressen eladó használt lakást vagy újépítésű lakást, lakáshirdetések keresőnk segítségével! Az oldalon Tulajdonosok és Ingatlanirodák számára is ingyenes a lakáshirdetés feladása.


Iroda ingatlan kínálata. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Magyarország ingatlan apróhirdetési piacán.


Nyíregyháza család utca eladó ház

Legyen szó ingatlan vásárlásról, bérlésről vagy hirdetésről, a Startlak az egyik legjobb választás az ingatlanhirdetési portálok közül. Sóstóhegy központjában az Ezüstkalász utcán igényes családi házas övezetben kétszintes ,tetőtér beépítéses alápincézett 1nm-es család. More information Find this Pin and more on NAPPALI,VEGYES by Beáta Purgel. A garázsban kocsinak van beállási lehetőség, a fedett terasz részen medence, jakuzzi található.


A házban nappali, háló. Nyiregyhaza lejto utca legelejen szep csaladi haz elado - Új és használt termékek széles választéka - Vásárolj azonnal, licitálj aukciókra, vagy hirdesd meg eladó termékeidet! Tégla szerkezetű, műanyag nyílászáróval, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátott.


A beltéri ajtók borovi fenyőből készültek. Ez a családi ház ideális választás olyan család számára, akik felújított, igényes, luxus lakóházat keresnek csendes kertvárosi környezetben, mégis belváros közeli környéken. Ingatlanok, átlagár alatt, lakások, házak, telkek - Költözzbe. Család utcában eladó ingatlanok. Alakformáló torna Veronikával, Lollok- Ház , Almagyar utca 20.


Nem vagy elég energikus? Nyíregyháza belvárosában eladására kínálunk egy kb. This property is not current, a similar selection from our range.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések