2015. augusztus 20., csütörtök

Vízöntő és a szerelem

Vízöntő és a szerelem

Nagy szerelem alakulhat ki közöttük. Hamar feltűnnek egymásnak, hiszen mindkettő nyitott típus, szeretnek társaságban lenni. Elégedetlen és rosszkedvű, amit te gyakran nem is értesz. Vízöntő asztrológia január - február 18. A békesség kedvéért figyelj jobban rá, ne érezze azt, hogy csak kihasználod.


Mindketten hajlamosak vagytok a másiktól való elfordulásra és a saját álomvilágotokba való menekülésre, így könnyen előfordulhat, hogy nem sok vasárnapot ér meg ez a kapcsolat. Egyiket sem fogják megtűrni, Ők mindig megköthetetlenek maradnak. Abban biztosak lehetünk, hogy nem játssza meg magát, azt mondja csak, amit valóban érez.


A hűségében maximálisan lehet bízni. Amije van, azt megtartja, megőrzi, szereti megoldani a nehéz problémákat, és nem felületes. Amit elkez azt be is fejezi.


Vízöntő és a szerelem

A hétköznapjainkban van, aki ezt az érzést sodródva, öntudatlanul, boldogan, a kevésbé szerencsések gyötrődve élik meg. A szerelem érzése ösztönkésztetéseink alapján jön létre, és azokat ritkán vagyunk képesek értelmezni a tudatos énünkkel. Az ösztöneink pedig velünk született bonyolult viselkedésmódjaink.


Személyesen és Telefonon. Független és céltudatos ember, aki szívesen fogad bármilyen változást s van bátorsága is változtatni a megváltoztathatón. Mások megjegyzése, a kritika nem érdekli. Az asztrológia szemlélete szerint egy nagy világkorszak küszöbén állunk. A Bika és a Rák élvezik egymás társaságát, és lelkesen dőlnek hátra otthon a karosszékben.


Ez növeli biztonságérzetüket, bár nem gyarapítja vagyonukat. Meglehetősen szenvedélyes szerelem fűződhet a Bika és Skorpió között, de a hűséges Bikát elobb-utóbb megőrjíti a Skorpió féltékenysége. Kíváncsi vagy mi vár rád a szerelemben? Akkor kattints a mefelelő csillagjegyre, hogy megtudd mit tartogat számodra a jövő! Mindenkivel felettébb kedves és megértő, ráadásul az emberek megnyugszanak a környezetében és szívesen fogadják tanácsait.


Legyen ezzel óvatos, ne éljen vissza a helyzettel és arra is ügyeljen, hogy közben ne hanyagolja el a saját életét. Szerelem Romantikus, meghitt napokat élhet meg a kedvesével. Ez tökéletesen megfelel az Ikrek számára, akit ez nagyon szórakoztat. A bak, a bika és a halak is jó társa lehet, de a vízöntőt, az ikreket és a nyilast érdemes elkerülnie. Mérleg (0– 13.) – A kos az ikrek és a vízöntő is közel áll hozzá, jól együtt is tudnak működni a párkapcsolatban.


A közönséges, durva emberek és a nyárspolgárok is kihozzák a sodrából, de egy ideig tolerálja őket, ha nem kényszerül össze vele nap, mint nap. Légy határozott, tud pontosan mire vágysz egy párkapcsolatban, és állj ki emellett. Tudj konfrontálódni, kiállni az igazad mellett.


Ne áldozd fel az életed senki miatt. Akkor nem fog elkerülni az igaz szerelem. Tökéletes társad lehet a nyilas, a vízöntő és a mérleg.


A hálószobában sem a hétköznapiság jellemzi őket. Szokatlan ötleteivel és gondolkodásmódjával nagyszerűen inspirálja, kapcsolatuk emiatt igazán kalandos lehet. Hangulatember, békeszerető, tisztességtudó, intuitív, jóakaratú, derűs, gyorsan haragvó, gyorsan békülő, nyílt, független, szabadságszerető. Ha pedig már úgy érzik, nem bírják tovább, vegyenek ki pár szabadnapot és töltsék azt el egy kis természetjárással, olvasgatással, pihengetéssel, mindennek már amúgy is rég itt lenne az ideje, mert szervezetük kezdi jelezni, kissé túl van terhelve, s szüksége lenne a regenerálódásra, mielőtt súlyosbodnának az.


Egyszerre vágynak a mindent elsöprő, szenvedélyes és igazi szerelemre, miközben mindennél jobban féltik a szabadságukat és azt, hogy valaki korlátozni fogja a személyes terüket. Napi, heti és havi horoszkóp minden csillagjegyre, legyen szó szerelemről, egészségről és pénzről! Válaszd ki csillagjegyed és nézd meg, mit tartogat a legfrissebb horoszkóp számodra!


Vízöntő és a szerelem

Olvasd el heti horoszkóp előrejelzésünket, ha választ szeretnél lelni szerelem , párkapcsolat és karrier kérdéseidre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések