2015. augusztus 13., csütörtök

Lakópark győr szabadhegy

Lakópark győr szabadhegy

Lakópark egy domboldalban helyezkedik el, így szinte egyedülálló panorámával rendelkezik Győr irányába. A társasház körül széles körút kerül kialakításra, ami a célforgalom miatt alacsony forgalmú és csendes lesz. Panoráma lakópark Győr-Szabadhegy , Győr.


Lakópark győr szabadhegy

Levendula Parkváros Győr nívós és közkedvelt családiházas övezetében kerül felépítésre egy DNy-i napos domboldalban, ahol csodás kilátás nyílik Pannonhalma és a Győrújbaráti dombság irányában. Győr ) lakás hirdetés az ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan. Ismerd meg a legújabb győr , szabadhegyi lakóparkokat. Eladó új építésű lakások a lakopark.


Győr - Szabadhegy városrész tradicionálisan egy családias övezet. Elsősorban a csendes, nyugodt és a meglehetősen kedvező fekvése miatt kedvelik az itt élő emberek. A József Attila út közelsége lehetővé teszi az Ipari Park illetve az M1-es autópálya fel-és lehajtó gyors elérését. Hamarosan kapni fogsz egy e-mailt, amiben leírjuk a belépéshez szükséges információkat. Amennyiben néhány percen belül nem érkezik meg a levél, kérjük ellenőrizd a leveleződ levélszemét (spam) mappáját.


Kiadó albérletet keresel Szabadhegy városrészben? Az Oberbank projektfinanszírozó bankként áll a projekt mögött, így az Ön befizetései biztonságban vannak. Győr mindenki által jó ismert részén, Vízivárosban, kiváló közlekedési lehetőségekkel épül a Tavirózsa Lakópark immár V. Győr szívében, csak pár perc sétára az Árkád bevásárló központtól, a. Számos kikapcsolódási és szórakozási lehetőség sétatávolságra található. Leírás Az épület Rózsaliget társasház.


A Szent Anna néven ismertté és méltán kedveltté vált társasházaknak egy újabb gyöngyszeme kerül megépítésre Győr zöldövezeti részén, Szabadhegy városrészben a Rózsák tere közelében, csendes, családi házas övezetben. Csodaszép lakás - csodaszép helyen! Egy igazán kedves és teljes körűen felújított otthon várja új lakóit Győr Szabadhegy egyik legkedveltebb részén - közel a Plázához, pékségekhez, gyógyszertárhoz, élelmiszer boltokhoz, buszmegállókhoz, stb. Győr belvárosának kapujában modern lakópark épül családi, letisztult és egyben exkluzív környezet megteremtése mellett. Az Újlak utca és környéke iránti érdeklődés az utóbbi időkben jelentősen megnőtt.


Ettől felbuzdulva született a döntés, hogy felépül a lakópark , amely több mint hetven családnak kínál új. Győr -Szabadhegyen épülő modern, biztonságos, igényes lakópark. Hegyalja Lakópark – Győr Elindult a méltán népszerű kertvárosi hangulatú Győr -Ménfőcsanak határán épülő Hegyalja Lakópark értékesítése!


Győri és Győr környéki ingatlanok, újépítésű és használt lakások, házak, telkek, albérletek - irodai és magánhirdetések egy helyen A gyorilakasok. Győr -Ménfőcsanak és Győrújbarát határán kerül megépítésére a lakásos lakópark , amiből első ütemben lakást építünk meg. Lakópark környezete optimális családosok és pihenést kedvelők számára, hisz zöld környezetben épül, csodálatos látképpel a győrújbaráti dombokra, amik mögött lebújó Napot.


Lakópark győr szabadhegy

Az ingatlan leírása Vásároljon közvetlenül a beruházótól - Győr Rózsadombján”. A lakópark egy domboldalban helyezkedik el, így szinte egyedülálló panorámával rendelkezik Győr irányába. A parkolás a forgalomtól elzárt felszíni parkolókon vagy garázsban oldható meg.


A lakások kulcsrakész befejezése is kérhető az Ön által választott anyagokból. GYŐR , SZABADHEGY PANORÁMA LIGET 2. Bármilyen kérdésre örömmel válaszolunk önnek, az alábbi. Modern belső, panorámás külső! Kizárólag az Otthon Centrumnál, Kizárólag nálam, de még a kulcs is. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Területe az egykori Szabadhegy , a József Attila lakótelep és Kismegyer valamikori területére terjed ki. Győr –Celldömölk és a Győr –Veszprém vasútvonal (ez részben nyugatról is), illetve Adyváros.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések