2015. augusztus 19., szerda

Albérlet ócsa

Albérlet ócsa

Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted! Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Ócsa házait, lakásait és egyéb ingatlajait listázta.


Albérlet ócsa

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Kiadó albérletet vagy szobát keresel? A legfrissebb albérlet , kiadó ház hirdetések Ócsa környékéről a Kiadoalberlet.


Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet. Havonta több millióan választják az ingatlan. Frissen festett, tágas, világos lakás, mely azonnal költözhető. Gázfűtése révén alacsony a fenntartási költsége, hosszú távra kiadó, megtekintés után akár azonnal is költözhető. Otthon ingatlan iroda kínálja megvételre ezt a Dózsa György úton található, nm-es, szobás panel lakást.


Az ingatlan emeletes szigetelt épület 2. Külön nyíló szobái közül a nagyobbik laminált lapos, kisebbik szőnyegpadlós, többi helyiség járólappal burkolt. Ház, lakás, telek, új és használt ingatlanok. Szoba,konyha,fürdőszoba 45. Kaukció lelakható vagy vissza jár kiköltözéskor. Ingatlanirodák, tanácsadás.


Minden felmerülő kérdésre telefonon és e-mailban egyaránt válaszolok. Ingyenes hirdetésfeladás. Térképes albérletkereső. Keress több ezer albérlethirdetés közül. CSAK A CDC INGATLAN KÍNÁLATÁBAN!


Albérlet ócsa

Egy üzlet és négy lakás várja új tulajdonosát, Ócsa szívében! M5-ös autópálya, valamint az 5-ös számú főút felől megközelíthető. Budapest–Lajosmizse–Kecskemét-vasútvonalon fekszik. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!


Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Albérlet , kiadó lakás Ócsa. Az országban egyedüli lehetőségként a Szuperinfó laphálózat tudja biztosítani azt, hogy akár csak egyetlen városban, de ha kell, az egész országban megjelenjen az adott hirdetés. Szálláshelyek Ócsa területén This newly available air-conditioned studio apartment, in the heart of the city centre, has been renovated to a high standard with a fabulous little stone balcony with unique, handmade furniture. Eladó és kiadó ház, lakás, telek Ócsa és környékén.


Tatán, a Bartók Béla úton, tégla épületben, egy szobás. CSA KÖZPONTI RÉSZÉN A VASÚTÁLLOMÁSTÓL PERC SÉTÁRA! A konyha a verandáról nyílik, van hozzá egy kis kamra is. A lakótéren kívül még több tágas tároló is van és egy pince.


Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. INGYENES hirdetésfeladás!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések