2015. augusztus 7., péntek

Téli gumi

Téli gumi

A téli gumi matricáján ennek mértékét 1-2-db fekete hanghullám szimbólum mutatja az alábbi módon. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Ezúttal az ADAC, az Autobild és. Hatalmas téligumi kínálat, fantasztikus árak. Folyamatos téli gumi akciókkal várjuk webshopunkban!


Téli gumi

Minőségi téligumik, valamennyi méret és típusban - prémium gumiabroncs márkák. Ft-tól, másnapi kiszállítással, raktárról! Rendeljen most, mert nálunk bankkártyával és utánvéttel is fizethet! Népszerű kocsi gumiabroncs márkák, téligumi , nyárigumi abroncsok az árukereső árösszehasonlító oldalon. A felületi kialakítás mellett laikusok számára is egyértelmû jelzésnek számít a téli gumi megtekintésekor az MS abroncson való elhelyezése ami gyakorlatilag az angol Mud és Snow szavakból származik.


Abban az esetben, ha az abroncs mind a négy évszakban alkalmas a közlekedésre, akkor ezt az All season felirat jelzi. A jogszabály a gumiabroncs típusától függetlenül 6mm-t ír elő, azonban a téli gumiabroncsokat nem ajánlott 4mm-es profilmélységnél tovább használni. Ez alatt a téli gumi lamellái már nem működnek megfelelően, valamint a mintaárkok mélysége is kevés a nedvesség-latyak elvezetéséhez. Országos kiszállítás, ingyenes átvételi pontok.


Gumiabroncs és felni webáruház, akciós nyárigumi és téligumi kínálattal. Webáruházunkban vásárlóinkat téli gumik, nyári gumik széles választékával várjuk. Keressen nálunk téli gumit vagy nyári gumit, autójára, telepjárójára, kisáruszállítójára.


Téli , nyári olcsó használt gumik forgalmazása. Személyautó használt gumik. Terepjáró, SUV, 4xhasznált gumik. Kisteherautó használt gumik.


Téli gumi

A téli gumik megfelelő és biztonságos állapota nagyobb utak előtt fokozottan fontos! Téli gumi ellenőrzése utazás, síelés előtt. Hiszen ennek az abroncsnak még olyan extrém esetekben is jól kell teljesítenie, mint a nedves, havas vagy jeges útszakasz. Négyévszakos gumi vagy Téli ? Teljes Garancia, éven keresztül egyes téli gumiabroncsokra. Szeretettel köszöntjük Önt a gumiwebshop webáruházban, ahol jó minőségű és olcsó téli -nyári gumiabroncsokat vásárolhat!


Akciós téli gumik raktárról, minden méretben - keresd meg a neked megfelelő téli gumit! Rendszerünk a megbízható adminisztráció érdekében cookie-t rögzít az Ön gépén. Adatvédelmi tájékoztatónkat itt tekinheti meg. Használt gumik nagy választékban, kedvező áron.


Nem számít, hogy téli , nyári vagy négyévszakos gumira van szüksége, mi minden esetben biztosítunk az autójához tökéletesen illeszkedőt. Miért érdemes minket választania? A konkurenciával ellentétben mi kiemelten nagy saját abroncskészlettel rendelkezünk, míg sokan csak külső raktárkészletből hozatják termékeiket. Kattints és találd meg a legjobb ajánlatot az ÁrGép-en!


Rtéli gumi akció Ön egy 1szélességű, oldalfal magasságú, átmérővel rendelkező téli gumit keres? TÉLI GUMI TESZT 6téli gumi részletes teszteredménye A legfrissebb eredményekkel frissítve, kattintson ide! Fontos tudnivaló, hogy a keltett zaj tekintetében nem a kocsiszekrényben hallható zaj mértékét jelölik, hanem a gumi által keltett külső zajterhelést, ami manapság már környezetterhelő jelentőséggel bír, főképp az autópályák környezetében. A gumi által keltett külső zajt több paraméter is okozhatja, pl a.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések