2015. augusztus 12., szerda

A világ legszebb kislánya

Thylana hírnevét egy jól sikerült fotó hozta meg (fenti kép), legtöbben azt sem tudják, ki van a képen, de tömegek osztják meg a neten. A modellkedés még mindig érdekli. Tizenegy évesen már a francia Vogue magazin címlapján. A legtöbb éves kislány a barátnőivel tölti az idejét a napköziben vagy játszótérre jár, de Kristina Pimenova egyáltalán nem. A legfiatalabb világhírű modellről már írtunk két évvel ezelőtt, és azt kívántuk neki, hogy ne tűnjön el, mint oly sok más gyerekmodell.


Az internet teljesen megőrült, hiszen a gyerek nem mindennapi szépség. Nagyon hamar ráragadt a becenév: „ a világ legszebb kislánya ”! Ha megnézed a képeit, azonnal megérte miért vannak érte annyira odáig, az éves Jare tényleg olyan, akár egy élő játék baba. A világ legszebb kislánya – így hivatkoznak a világsajtóban egy hatéves orosz kislányra, Anasztazia Knyázevára. Megvan az idei év legszebb erdélyi lánya.


Vogue a címlapján egy alig tíz éves francia kislánnyal jelent meg. Egy csapásra a világ legszebb kislánya címet ragasztották rá, és azonnal bevonult a divattörténelembe. Aira Brown, az Egyesült államokban született kislány még csecsemő korában híressé vált. A francia műsorvezetőnő, Véronika Loubry és a futballsztár, Patrick Blondeau lánya alig néhány évesen lett modell: csupán négyesztendős volt, amikor először vonult kifutón, méghozzá Jean-Paul Gaultier divatshow-ján. A Miss World idei - sorrendben 60.


A második helyezett a botswanai jelölt, a harmadik pedig Miss Venezuela lett. A Magyarországot képviselő Kaló Jennifer a verseny honlapja szerint nem került a legjobb húsz közé. Csupán négy esztendős volt, mikor Jean Paul Gautier bemutatóján végigsétált a kifutón és mindenki csodájára járt szépségének.


Alina Yakupova csupán hatéves, Moszkvában él, és őt tartják jelenleg a világ legszebb kislányának. Alina rövidke élete során már olyan világcégekkel dolgozott együtt, mint a Monnalisa Kids, a Yudashkin Kids és a Gloria Jeans, továbbá szerepelt az Instyle és a Grazia címoldalán is. A világ minden területéről akadnak rajongói, akik egyszerűen odavannak érte, sőt, a Daily Mail szerint a fanok a világ legszebb kislányának nevezik!


A világ legszebb kislánya

Ha csekkolod az Instáját, olyan kommentekbe ütközhetsz, mint „Ez a lány sokkal szebb, mint amilyen én valaha leszek”, vagy „Annyira cuki ez a kis angyal. Minden kisgyermek szép és csodás, de ez a kislány joggal érdemelte ki a legszebb jelzőt. A képek láttán nehéz ezzel nem egyetérteni. Nézd csak meg a hatalmas, áfonya kék szemeit, vastag, gesztenyebarna haját és azt az aranyos, babás mosolyát!


Thylane Blondeau-t a világ legszebb kislányaként emlegették. Insatgram oldalán egymillió követője van. Anna Knyazeva, akit sokan a világ legszebb kislányának tartanak, nem mellesleg pedig lényegesen többet keres, mint szülei összesen. Gyönyörű kék szem, vastag, gesztenyebarna haj, babás arc.


A világ legszebb kislánya

Már négyévesen a világ legszebb gyermekeként emlegették, és tulajdonképpen azóta foglalkoztatott modell. A francia kislányra úgy hivatkoztak, mint a legszebb gyerek a világon. Nevezetesen azt, hogy mindig nagyon szépnek, és egyre jobbnak és jobbnak kell lennie innentől fogva.


Nézd meg, miért mondják, hogy Kristina Pimenova a világ legszebb kislánya. Egy éves lányt kiáltottak ki a világ legszebbjének. A dunaszerdahelyi fejlesztő, aki perc alatt eladta ötletüket a világ befektetőinek november 1. Ritka, ha egy gyereksztárt vagy gyerekmodellt nem vakít el a siker, a pénz, a csillogás, és normális ember lesz belőle – úgy viszonylag.


A világ legszebb kislánya

Ki a világ legszebb kislánya ? Döntsétek el, ha tudjátok! A francia gyerkőcre anno csak úgy hivatkoztak, mint a legszebb kislányra a világon. Lássuk, mi lett belőle!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések