2015. augusztus 28., péntek

Azonnal költözhető albérlet kaució nélkül 2019

A szoba hangulatos, világos, főre ideális,. Az oldalon Budapesti kiadó lakásokat találtok, amiket csak adminok posztolhatnak a. Herminamezőn , a Columbus utca csendes részén , lakásos társasházban található , szobás lakásban kiadó egy szoba fő részére. A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. A lakás földszinti,jó állapotú.


Igényesen,fiatalos modern bútorokkal és háztartási gépekkel felszerelt. Kiadó Árpádföldön egy mini garzon lakás. A rezsi alacsony,fogyasztás alapján fizetendő. A kádas fürdőszoba és wc külön helyiségben kapott helyet.


Tökéletes választás pároknak gyermek nélkül. A két szoba között nincs ajtó. Házi kedvenc kizáró ok. Pékség , üzletek közvetlen közelben. Parkolás a ház előtt fizetős.


Olcsó albérlet kereső a Kiadoalberlet. Saját ízlés ,elképzelés szerint rendezhető be. Azonnal költözhető takaros lakás kiadó a XI. Bármikor megtekinthető.


Ft, minden egyéb egyedi mérők alapján fizetendő. Internet, kábeltévé bevezetve, saját névre előfizethető. Egy havi bérleti díj és havi kaució megfizetése esetén azonnal költözhető. Már nem annyira gyakori, de még mindig találkozni azzal a megfogalmazással, hogy az első havi bérleti díj és a kaució megfizetése után azonnal költözhető.


Azt a látszatot keltve ezzel, hogy aki előbb fizet, az fog beköltözni. Az előszobában előszobabútor. Tartozik a lakáshoz egy külön alagsori tárolóhelyiség is. A bérlő zavarása nélkül a tulajdonosnak joga van ellenőrizni a lakás állapotát. A bérlő ilyenkor – arra neki alkalmas időben – köteles lehetővé tenni a bérbeadónak, hogy bejusson a lakásba, és köteles tűrni az ellenőrzést.


Tatán a közkedvelt, családias Csever úton épült lakásos társasházban kiadó egy földszinti,kertkapcsolatos 57nm-es lakás. Fűtése egyedi gázfűtés,ami garantálja az állandó alacsony fenntartási költséget. Debrecenben, a Krónikás utcán nm-es, hatalmas nagy szobával rendelkező, gázcirkó fűtéses társasházi lakás KIADÓ, lehetőség szerint hosszú távra, de minimum éves időtartamra.


Azonnal költözhető albérlet kaució nélkül 2019

János Pál pápa tértől , metró 3méterre , villamos perc , boltok , éttermek minden sarkon. Bútorozatlan ,ahogy a képeken is látható. Két havi kaució szükséges , azonnal költözhető. ALBÉRLET OLCSÓN KIADÓ SZOLNOKON ! Szolnok belvárosi kertes házban bútorozott külön bejáratú szoba olcsón kiadó lánynak-lányoknak ! Albérleti szoba ára 15. Adottságai miatt rendkívül jó lehetőség fiatal párok, egyedülállók, kis családok részére is.


Hosszútávra kiadó, azonnal költözhető havi kaució és egy havi bérleti díj ellenében. Ha albérletet keres, vagy bérbe szeretné adni lakását, házát, böngésszen oldalunk ingatlan-kínálatában. Bérelhető telkek, kiadó lakások, és más típusú ingatlanok széles választéka várja azokat, akik bérelni szeretnének bármilyen ingatlant.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések