2015. augusztus 6., csütörtök

Nyilas jellemrajzok

A Nyilas eleme a tűz, változó, hasonuló jegy. Mint a tűz elem harmadik és utolsó jegye, a Nyilas fáradhatatlan természetű, fizikai és szellemi szempontból egyaránt kifogyhatatlan erejű, aki másokat is képes lelkesíteni. A tűz elem melegséggel, szenvedéllyel gazdagítja a Nyilast.


A hosszas megfigyelések azt sugallják, hogy kétféle Nyilas nő létezik. Az egyik a meglepő vitalitású fiús alkat, aki szereti a természetet, a sok mozgást, a sportolást, a másik a független társadalmi lény típusa, aki nem hisz holmi babonákban vagy hasonlókban, de szereti a művészeteket, a kiváló társaságot. Ne tévesszen meg, a nyilas csupán egy tartással teli személy, aki pontosan tudja mit és miért szeretne. Nincsenek kétségei, igyekszik a lehető legtudatosabb módon alakítani az életét. Precizitása és szorgalma pedig ebben különösen nagy előnyére van.


Hamar feltűnnek egymásnak, hiszen mindkettő nyitott típus, szeretnek társaságban lenni. A Vízöntőnek imponál a Nyilas dinamizmusa, humora, a Nyilas pedig rajong a Vízöntő eredeti, máshoz nem hasonlítható jelleméért. Sokoldalúak, okosak és humorosak. Egyik leginkább meghatározó jellemzőjük a nyughatatlan kalandvágy és a felfedezőkedv, mely elsősorban intellektuális szinten, olykor a fizikai veszély keresésében nyilvánul meg. Ezeknek köszönhetően pedig a. Napi horoszkóp - Nyilas.


Nyilas jellemrajzok

Ha olyan határidős munkája van, amit nem szeretne megcsinálni, akkor beszélje meg a problémát a barátaival. Bánjon egy kicsit kedvesebben a párjával. Ez lehetővé teszi, hogy végre mélyreható kulcsszó elemzés, hogy érdekes bepillantást, a kutatás versenytársak. Egy Nyilas cél nélkül olyan, mint a hal víz nélkül.


Ha van egy cél, akkor azt tűzön-vízen keresztülviszi, maximális erőbedobással, viszont ha valami nem érdekli, akkor bizony a Nyilas felszínessé válik. Hamar el tudja veszíteni az érdeklődését, és új kalandokba kezd. See actions taken by the people who manage and post content.


Legfeljebb a Bikáknak, a Halaknak vagy a Bakoknak van annyi türelmük, hogy elviseljék kényszeres féltékenységét. A Kos, a Vízöntő, a Nyilas vagy az Ikrek előbb-utóbb megszökik tőle, és új társat keres magának. Kevés az önbizalma, ami gátolja a félrelépésben. Kos – Nyilas : Mind a kettő tüzes jegy, és ez sok szempontból javít ezen a kapcsolaton. Ez így elég jól működik, a gond akkor kezdődik, ha a két ember elkezd egymással rivalizálni, márpedig a tűz a tűzzel könnyen rivalizálhat.


A Zodiákus ezen jegyét viselők vezérlő bolygója a Neptunusz, amely az év folyamán rendkívül erős pozícióban lesz. Szerelmi Horoszkóp Kos (március 21. – április 20.) Tűz jegy. A Kos jön, lát, győz – és továbbmegy. Az biztos, hogy van bátorsága, igazi forradalmár típus, lobbanékony és szenvedélyes, okos és szellemes, de a kitartás, a türelem és a „hat tonna érzelem” már nem az ő pályája. Természetesen, mint minden jegnél, ezek is általános jellemrajzok , karakterek, ami azt jelenti, hogy ezek a tulajdonságok más jegyűekben is megvannak, de a Nyilasokra a legjellemzőbbek.


Ha van köztetek, vagy ismertek Nyilas jegyben szóletett egyént, írjátok meg, hogy mennyiben ismertek rá ennek a jellemzésnek alapján. A jegy közül jin, a másik pedig jang besorolású, habár inkább az aktív és passzív szóval szokás illetni őket. Aktív, vagyis jang a Kos, az Ikrek, az Oroszlán, a Mérleg, a Nyilas és a Vízöntő. Passzív, tehát jin a Bika, a Rák, a Szűz, a Skorpió, a Bak és a Halak.


Társad népszerű és vidám ember, kellő pénzügyi érzékkel és ambícióval megáldva. Az anyagi gondokat tehát letudhato s ezért nagyon hálás vagy kedvesednek. Cserébe odaadóan gondoskodsz róla.


Nyilas jellemrajzok

Még azt is elnéze hogy néha kirúg a hámból és csak hajnalban jön haza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések