2015. augusztus 6., csütörtök

Katasztrófavédelem igazgató

Katasztrófavédelem igazgató

A katasztrófavédelem vezetői - igazgatók. Megújult a VÉSZ - a katasztrófavédelem ingyenes veszélyhelyzeti alkalmazása Az elmúlt hónapok munkájának köszönhetően a VÉSZ – veszélyhelyzeti értesítési szolgáltatás – immár több lehetőséggel és megújult külsővel áll a régi és az új felhasználók rendelkezésére. Szent Flórián napja, május 4-e a katasztrófavédelem hivatásos állományának ünnepe, a katasztrófavédelmi szervek hivatásos, kormánytisztviselői, közalkalmazotti és munkaviszonyban foglalkoztatott állományának munkaszüneti napja.


Katasztrófavédelem - 51. Ingyenes alkalmazás okostelefonokra, táblagépekre. Székesfehérvár, Szent Flórián krt. Az új igazgató kinevezéséhez Harangozó Bertalan, Vas megye kormánymegbízottja is gratulált, majd kijelentette: bízik a sikeres együttműködésben.


A kormánymegbízott ígéretet tett arra, hogy az új katasztrófavédelmi igazgatót is ugyanúgy támogatja majd a megye vezetése, mint ahogyan azt elődjével tette. Két korcsoport alkotásait és írásműveit várják január végéig. A magyar katasztrófavédelem a tűzoltóság és a polgári védelem állami feladatokat ellátó szervezeteiből jött létre. Az összevonás a nagyobb hatékonyság érdekében egy természetes fejlődési folyamat eredményeképpen valósult meg, amelyben a nemzetközi hatások és tapasztalatok is szerepet játszottak.


Borsod-Abaúj-Zemplén megyei önkéntes tűzoltó egyesület és kettő mentőszervezet részesült sikeres elbírálásban. A közösségi szolgálat er ősíti a csapatszellemet, utat mutat a megbecsült hivatásos életpálya felé. A megyei igazgató elmondta, a kilencedik évfolyamon tanulók mostani szorgalma és kitartása lehet a sikeres jöv őjük záloga.


Tarlós István tűzoltó ezredes igazgatóhelyettes. Terkovics Éva tűzoltó ezredes gazdasági igazgatóhelyettes. Novák Géza Attila tűzoltó alezredes gazdasági igazgatóhelyettes. Tóth István tűzoltó alezredes logisztikai igazgatóhelyettes. Nyíregyháza, Erdő sor 5. Csaknem kétszázmillió forintos uniós beruházás keretében készült el Budapest tizenhetedik kerületében a katasztrófavédelem új központi raktára.


Az igazgató kiemelte, hogy az ellenőrzéseknek nem a bírságolás, hanem a lakók biztonságának szavatolása a célja. Schweglerné Erdős Tünde tű. Végül, tavaly októberben a nő vetett a kapcsolatuknak, majd felmondott. Kiderült ugyanis, hogy az igazgató más kolléganőivel is hasonló viszonyt folytat, és egyikükkel sem akar szakítani ifjú partnere kedvéért. Utolsó munkanapján a kirendeltségvezető búcsúzásként figyelmeztette a nőt, hogy jobban teszi, ha hallgat.


Erdélyi alezredesről az altábornagy azt mondta, az új igazgató az alapoknál kezdte pályafutását, az eltelt évek alatt számos káresemény felszámolásánál bizonyította szaktudását, az addig számára ismeretlen vezetői feladatokat Komárom-Esztergom és Tolna megyében sajátította el. Tolnai igazgatóhelyettesként olyan. Fábcicné Oláh Judit tű. Európa számára is egyértelművé üzenetet küldött: a globális terrorizmus áldozatává válhat bárki, politikai, faji vagy gazdasági megkülönböztetés nélkül. Az oktatási igazgató -helyettes a felvételi vizsgák lebonyolításáról ütemtervet ad ki.


Katasztrófavédelem igazgató

A felvételi bizottság tagjait az oktatási igazgató -helyettes javaslata alapján az igazgató bízza meg. Az elköszönő igazgató beszéde után Seres Tibor tűzoltó ezredes, a katasztrófavédelem új Nógrád megyei vezetője mondott beszédet. Először is nagy megtiszteltetésnek nevezte a kapott új feladatot, amelyet mint kijelentette, kellő szakmai alázattal fog elvégezni.


A lap munkatársai megnézték a Komárom-Esztergom megyei katasztrófavédelem honlapját. Az igazgató január 5-én kora reggel még szerepelt a vezetők között, aztán levették onnan, tűzoltósági főfelügyelőt viszont nem találtunk, ellenben más igazgatóságok honlapjaival, ahol az ebben a beosztásban dolgozók is fel vannak. Megbízott igazgató a megyei katasztrófavédelem élén beol.


Nős, három gyermek édesapja. Békés megyében szerezte. A két megyei jogú város tűzoltóságát új parancsnokok irányítják. A régiek más megbízást kaptak.


A vizsgálatot megtagadó katasztrófavédelmis arra hivatkozott, hogy bár nem ő írta, pontosan ismeri a levél tartalmát, így a vizsgálat során feltett kérdésekre adott reakciói félrevezetőek lehetnek. Válaszát a katasztrófavédelem vezetői beismerésnek tekintették, a többieket már nem is vizsgálták.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések