2015. augusztus 14., péntek

Lakatos munkák lépcső

Lakatos munkák lépcső

Tolókapu, lépcső, korlát, kerítés készítése, és további lakatos munkák ellátása Budapest és vonzáskörzetében. Több mint év tapaszalat, kiváló minőség. Tekintsen meg ezek közül néhányat.


Igényes, profi lakatos munkák készítése, rejtett költségek nélkül. Munkáinkra év garanciát vállalunk. Több, mint éves szakmai múlttal rendelkezünk. Bátran hívjon, válasszon bennünket. Lépcső készítése - Hibaelhárítás, felújítás, átalakítás - Fémszerkezetek bontása - Ingyenes helyszíni felmérés, árajánlatkészítés, szaktanácsadás.


Vállaljuk továbbá a felsorolásban szereplő munkálatokhoz szervesen kapcsolódó tevékenységek kivitelezését, illetve lebonyolítását. Lépcsők, beltéri lépcsők, kültéri lépcsők, beltéri lépcsők tervezése, kültéri lépcső tervezése, fém lépcsők tervezése és kivitelezése garanciával. Cégünk fémszerkezet gyártással foglalkozik. Lakatos munka Országosan, a Lakatosmunka. Fő profilunk a kerítés elemek, lépcsők, kapuk és épületek fémszerkezetének elkészítése.


Versenyképességünk záloga a kedvező ajánlati ár, a vállalt és betartott befejezési határidő, a teljesítési garanciák, a kiváló minőség és a korábbi referenciák. A lakossági munkák mellett a közületi megrendelések száma megnövekedett. Elöregedett beton lépcső járólap cseréje vas járólapokra. Beltéri lépcső vázszerkezete oldal nézetből. Az előző lépcső alulnézetből, a lépcső lapok fából fognak készülni.


Alkalmi használatra szolgáló meredek vas lépcső. Tetőtérben hálófülkéhez lépcső. Ez egy kereteket tartalmazó weblap, az Ön böngészője azonban az ilyen lapokat nem támogatja. Cégünk rendkívül sokrétű lakatos munkát vállal, elsősorban Ócsa, Pest megye vonzáskörzetében.


Kereshet minket bármilyen megbízással, amely szénacél és rozsdamentes anyagok hegesztését igényli. Hatos István épület- és szerkezet lakatos. Oldalamon megtekintheti lakatos munkáimat (kapuk, kerítések, korlátok, lépcsők, előtetők kovácsoltvas kivitelben is). Ingyenes felmérés és árajánlat készítés Budapesten és Pest megyében! A lakatos munkákat igény szerint felmérjük, megtervezzük, kivitelezzük, ha szükséges akkor beépítjük, szereljük a használati helyén.


Szerkezeti lakatos munkák : Cégünk szerkezeti munkák elvégzésére szakosodott! Jól képzett szakemberekkel biztosítjuk a minőségi és gyors munkát. Minden fémből készült eszközt, szerkezetet és dísztárgyat megtervezünk vagy a tervek alapján elkészítünk.


Lakatos munkák lépcső

Haidekker háló vagy térhálós anyagok kerítésmezőkben való felhasználása. Kültéri és beltéri lépcső , csigalépcső készítése húzott és ipari kivitelben. Galéria feladóhely védelem.


Inox cso- magoló- asztal. Egy lebegő lépcső vagy egy jól megválasztott kerítésminta egyedi arculatot kölcsönöz otthonának. Nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a lakatos szerkezeteknek a már említett megjelenésen felül leggyakrabban valamilyen funkciója is van, tartószerkezet, leesés elleni védelem, elválasztás. EGYÉB LAKATOS MUNKÁK Acél akna fedlap, kerítés, korlát, lépcső , előtető, védőrács, minden, ami vas szerkezet!


Normál acél, rozsdamentes, tüzi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések