2015. február 27., péntek

Skorpió 2019 szerelmi horoszkóp

Ugyanakkor viszont az empatikus és gondoskodó személyiségük jókora előnyt jelent számukra az emberi kapcsolatok kialakításának és fenntartásának terén. A hónap elején számíthat egy kis civakodásra partnerével, az Uránusz a hetedik sorsterületén áll. Az ötödik sorsterületén, ami a nagy szerelemeket képviselő terület, átvonul a Neptunusz, aki csalóka illúzióval hívogatja önt, hogy keressen máshol boldogságot. A bensőségesebb légkör és a kölcsönös bizalom révén most újfajta élményekben, illetve talán még élvezetesebb és mélyebb együtt töltött pillanatokban.


Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei. A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. De csak akkor, ha a szíved mellett az eszedet is használod.


Hajlamos lehetsz egy szenvedélyes szerelmi fellángolásban félre tenni a megfontoltságot. Személyesen és Telefonon. Ez sok esetben kínos lehet egy férfi számára, de az általa megélt élethelyzetek általában feledtetik ezt a rendhagyó viszonyt.


Skorpió 2019 szerelmi horoszkóp

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! Kiváló ösztöneire hallgatva, ma mindenkit sikerül kenyérre kennie, s ez által elérnie, hogy úgy cselekedjenek, ahogy ön szeretné. A Skorpió számára a mai napon igazán minden a helyére kerül.


A jelenleg egyedülálló Skorpió kulcsfontosságú döntésekre szánhatja el magát, és jó is, ha ezt megteszi, mert nagyon sokban határozza meg a párkeresés sikerességét az esetében az, hogy mit tesz, és miként viszonyul a szűkebb és tágabb környezetéhez. A csillagjegyek között erre mondják, hogy a leginkább nőies jegyeket hordozó, mert egy életet át tudnak álmodozni, folyton az igazira várva ábrándjaiban merül el. Talán ezzel magyarázható épp, hogy amikor a Rák rátalál élete párjára, akkor szinte betegesen ragaszkodóvá.


Skorpió 2019 szerelmi horoszkóp

Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben. Szerelmi Horoszkóp Skorpió (október 24. – november 22.) Víz jegy. A víz jegyűek között a legmarkánsabb, leghatározottabb, de ugyanúgy titokzatos és érzelmileg intenzív, lelkis jegy. Sokszor szélsőségekre hajlamos, főként azért, mert mindenáron megpróbálja elérni kitűzött célját.


Nem kell pánikba esnie, vegye figyelembe, a balsikerek, ahogy jöttek, úgy el is múlnak, ez csak egy átmeneti állapot. Ez vár rád szerelem terén. A szerelmi horoszkóp szerint az év első felében érdemes ismerkedned. Akár életed párját is megtalálhatod. Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét.


Skorpió 2019 szerelmi horoszkóp

Meglévő kapcsolatodba érdemes több energiát fektetned. Sok kellemes és örömteli pillanat éri őket, de jelentős nehézségekkel is szembe találják magukat, és főként a családjukat érintik majd a kellemetlenségek. Viszont a karrierükben hatalmasat léphetnek előre, ami anyagi vonzattal is járhat. Maximálisan megbízható, bármely titkunkat nyugodtan rábízhatjuk. A legnehezebb dolog saját magunkat kiismerni, megérteni és elfogadni.


Az érzéki, erotikus élményekre mindketten egyformán nyitottak vagytok, tudjátok hogyan szerezzetek örömet a másiknak. Irigylésre méltó lehet a szerelmi életetek, ha egy kicsit megpróbáltok visszavenni az őrjítő féltékenykedéseitekből. Itt az ideje egy kis pihenésnek, hiszen mostanában amúgy is sokat hajtott és meglehetõsen megviselheti az ebbõl fakadó stressz, melyet igenis érdemes komolyan venni és oldani. Minden simán megy a mai napon, még akkor is, ha nehéz ügyeket kell rendezned.


Próbáld meg a társad szemével látni a világot, és nem lesz gondod. Skorpió : Ha munkáról van szó, akkor minden gördülékenyen alakulhat. Ez az év a jelenleg egyedülálló Skorpió számára a megújulás esélyét rejti, amely történetesen egyúttal felfedheti előtte azt is, hogy melyek azok a dolgok, amelyeket másként csinálva már az ismerkedés is zökkenőmentesebben mehet, az utána következő első hetek, hónapok történéseiről nem is beszélve. Az újévben viszont megtapasztalhatod a sebezhetőség érzését, de azt is, hogy milyen az, amikor valaki végül nem él vissza ezzel.


Megtudhatja, hogy szerelmi életében és karrierjében mire érdemes fókuszálnia, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az évből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések