2015. február 9., hétfő

Kiado lakas bolgarkertesz utca

FELÚJÍTOTT, EGYSZOBÁS KIS LAKÁS ZUGLÓBAN! Havonta több millióan választják az ingatlan. A szobák külön bejáratúak, a lakás bútorozva, gépesítve kiadó.


Kiado lakas bolgarkertesz utca

Amerikai konyhás nappali és kettő külön bejáratú szoba,külön fürdőszoba és wc. Az Általános Szolgáltatási Feltételeket és az Adatkezelési Szabályzatot megismertem és elfogadom, továbbá kifejezetten hozzájárulok ahhoz, hogy a Mapsolutions Zrt. Tájékoztatóban meghatározott célokból kezelje.


Apartment in brickwork building For rent. Nagyzuglóban, metró közeli szobás nm-es részben felújított 3. Ingatlan, kiadó lakás, m 140. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted! A téglalakásról db kép tekinthető meg.


Az épület alapterülete: m². Teljeskörű ingyenes ügyintézés, minden ami ingatlan. Király utca , Kertész utca sarkán álló rendezett, lifttel is rendelkező társasház 3. Bolgárkertész utca ) téglalakás szobával rendelkezik (ebből egész szoba és félszoba). TELJES KÖRŰEN, belső építész által igényesen felújított szobás ( 30nm, 32nm, 16nm) fürdőszobás (zuhanyzós, kádas, bidés ) világos ,csendes, üres nagypolgári tégla lakás.


Beosztása optimális, a szobák külön nyílnak ám a nappali és a konyha ötletes egybenyitása révén mégis tágasak a terek. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Az euró-ban megadott ár tájékoztató jellegű, EUR = 3HUF árfolyammal számolva. Az oldalamon jó árban lévő budapesti albérletek találhatóak, kedvükre.


Kiado lakas bolgarkertesz utca

Hétvégén is hívhat Ha véletlenül nem venném fel a telefont, kérem, küldje el az utca nevét sms-ben, rövid időn belül visszahívom! Bútorokkal és gépekkel berendezett,jó állapotú lakás. Csendes,de mégis központi elhelyezkedésű. A Kertész utca a belváros szélén, a hangulatos és nyüzsgő Király utca szomszédságában található.


Számos étterem, bár, kávézó és üzlet a környéken, ez a városrész nagyon közkedvelt az idelátogató külföldi vendégek körében is. Skip trial month free. Bp Albérlet Lakás Kiadó. További információk az albérletről.


Zöldövezeti, csendes, napfényes, panorámás lakás kiadó a Sólyom utcában, a 112-es busz vonalán, egy kilenc lakásos társasház legfelső emeletén. Budapest Debrecen Eger Érd Győr Kaposvár Kecskemét Miskolc Pécs Sopron Szeged. Kiadó bérház lakás, Sólyom utca.


Hunfalvy utca Közvetlenül a Vár alatt, Hunfalvy utcában KIADÓ egy nm-es, földszinti, LUXUS lakás, gyönyörű házban! LélekHarmonia: A belváros legjobb részén található. Szép házban, szép lakás. Minden közzel van az apartmanhoz. Liszt Ferenc tér percre, troli percre a körút pedig percre van.


Fedezze fel az ONYX módszert, és tudjon meg többet szolgáltatásainkról, ajánlott ingatlanjainkról, vagy legújabb piackutatásainkról!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések