2015. február 5., csütörtök

Elado lakas józsef attila lakótelep

József Attila lakótelepi (Budapest IX. kerület) lakás hirdetés az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Szeretnél naponta értesülni a LEGÚJABB hirdetésekről? Ha igen, elküldjük neked azokat az új hirdetéseket, amelyek jelen keresésednek megfelelnek.


A nappaliban beépített gardrób szekrénysor, valamint nappali bútor található. Felújítandó, panel ház 7. József attila -telepi ház hirdetés az ingatlan. Tágas előszoba, gardrób, külön fürdő és mellékhelyiség, két vízóra, távfűtés egyedi mérőórás leolvasás.


Havonta több millióan választják az ingatlan. A két szoba ablaka csendes kertre néz. A fűtésről egyedi mérésű távhő gondoskodik.


Elado lakas józsef attila lakótelep

A szobákban laminált parketta, a többi helyiségben járólap van. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Az ingatlan azonnal költözhető, igény esetén bútorozottan. Fordulat az ingatlanpiacon: amit egy-két éve még elkapkodtak a vevők, ma már nem kell.


Míg az elmúlt években egyértelműen a panellakások voltak a budapesti ingatlanpiac kedvencei, mára a helyzet jelentősen megváltozott. Mindkét szoba külön bejárattal rendelkezik. Reggeltől estig világos.


Ecseri úti vagy a Pöttyös utcai metrómegálló perces kényelmes sétával. Válogass a eladó ingatlan hirdetésből: lakás józsef attila lakótelep ix kerület, 250000Ft-tól. A lakás lakható, de felújítandó. Eladó Lakás, Budapest, 9. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: budapest ix.


Metróhoz közeli, nagyszerű elosztású, 2. A Startlakon db fényképes Budapest IX. Az eladó lakások között többféle kategória megtalálható és persze Budapest IX. Lépj kapcsolatba a hirdetővel. Használja szűrőnket és szűkítse le a találatokat.


Az nm-es, nyugati fekvésű lakás mindegyik ablaka a nyugodt, csendes parkra néz. A tágas, jól bútorozható előtérből elérhető a két napfényes hálószoba, a - részben gépesített - konyha, valamint a fürdőszoba. JÓ ÁLLAPOTÚ, m2-es, MÁSFÉL SZOBÁS, erkélyes lakást. Szobái a konyhán keresztül külön nyílnak, fürdőszobája zuhanyzós.


A konyhabútor az ár részét képezi. JÓZSEF ATTILA LAKÓTELEPEN, rendezett TÉGLAHÁZ 1. Mind a három szoba külön bejárattal rendelkezik. Szigetszentmiklósi eladó lakás - SZOBÁS LAKÁS SZIGETSZENTMIKLÓSON Jó elrendezésű, tágas, világos, szobás lakás várja új tulajdonosát Szigetszentmiklós.


Elado lakas józsef attila lakótelep

Ha eladó téglaépítésű lakást keresel, a Startlakon biztosan megtalálo db fényképes eladó téglalakás hirdetés Budapest IX. Keresd meg itt új otthono Budapest IX.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések