2015. február 10., kedd

Gyulai vár belépő

Közép-Európa egyetlen épen maradt síkvidéki téglavára, melynek kiállítótermében közel hét évszázad történetét járhatják végig a látogatók. AZ ÉV MEDENCÉJE Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. Szintén páratlan a felújított kastély abból a szempontból is, hogy nem csak a főurak életét, de a cselédek mindennapjait is bemutatja. Ebből adódóan szeptember 9-11.


Almásy-kastély nem fogad látogatókat. SZÉP-kártya mindhárom alszámlájáról lehet fizetni. Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy önállóan csak a sportuszodába szóló belépőt kizárólag a szabadidő alszámláról lehet fizetni. A gyűjtemény nagyobb részt a 20.


A felújított vár földszintjén található a börtön (várszínházi időszakon kívül megtekinthető), a kápolna, a borozó, valamint a kiszolgáló helységek, mint az éléstár, a sütőház, a kovácsműhely, a fazekasműhely. Meghosszabbítására február 1-től van lehetőség. Aqua Palota belépő ára (Aqua Palota, gyógy- és strandfürdő, uszodák) - napi kétszeri belépéssel: 4. A Várfürdő belépőket szállodánk recepcióján megvásárolhatják. A gyulai Várfürdő területén szabadtéri és fedett medence áll a fürdőzők rendelkezésére. Budapest felől az Mautópályán, majd az Múton, Szeged és Debrecen felől a 47-es úton, Békéscsabán keresztül érhető el a román határ melletti város.


Gyulai vár belépő

Dombi Ildikót és Katona Katalint, hogy értékeljék az elmúlt évet. A fürdő egykori lovardából kialakított részén négy medence fogadja a vendégeket. Leírások az egyetlen épen maradt alföldi téglavárként említik, mely 1évig török kézen volt. A nyári színházi rendezvények, előadások egy részét a várudvarban tartják több mint éve. Nyaranta különösen sok turista érkezik hozzánk és keres szállást Gyulán, de az év más időszakaiban is szívesen töltik szabadidejüket a vendégek ebben a városban.


Egyre több és egyre modernebb szálláshely található itt. A gyulai apartmanok kínálatából megtekinthető néhány újonnan felkerült. A kiváló gyulai wellness szolgáltatásoknak köszönhetően évről – évre több turista keresi fel városunkat. This feature is not available right now. Please try again later.


Az épületben helyet kapott tárlat ugyanis azt meséli el, amit eddig egyetlen kastély semi történt a színfalak mögötti világban? Nemcsak a főúri életmódról szól, a személyzet életére is koncentrál. Eső esetén az esti programok helyszíne a gyulai evangélikus templom lesz. Az aktuális belépőjegy árakért kattintson ide!


Nálunk további információkat is olvashat a Várfürdőről. Mátyás király tette meg városunkat Békés megye székhelyévé, az uradalmat pedig fiának, Corvin Jánosnak adományozta. A Gellény Birtok hektáros gondozott kalandparkja garantált élményeket és kikapcsolódást nyújt az egész csoport, család számára, akár osztálykirándulásoknak, céges rendezvényekhez, családi napokra, csapatépítő tréningekhez egészen tavasztól őszig. GYULAI LÁTNIVALÓK Az árak és a nyitva tartás a leírásban csak tájékoztató jellegűek, kérlek benneteket, hogy mindig kérjetek friss információt ez ügyben!


A Diósgyőri vár egy felújított középkori várkastély a Bükk hegység ölelésében, Miskolc belvárosától km-re. A mesés környezetben fekvő királynéi vár izgalmas kaland az egész családnak. A strandon termál-, élmény- és úszómedence is található.


A 6éves gyulai vár a Magyar Királyság egyetlen épen maradt gótikus síkvidéki téglavára. Később gazdasági célokra használták, pálinka- és sörfőző is helyet kapott benne. Gyulai vár A gyulai vár a 15.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések