2015. február 17., kedd

Alkalmi munka

Egyre többen érdeklődnek alkalmi munka iránt. Alkalmi munkák, állások. A rovatban alkalmi munka kínálatok közül kereshet, és alkalmi munkavállalók munkakínálatait tekintheti meg. TIPP: Ha rendszeresen vállal alkalmi munkát, iratkozzon fel hirdetésfigyelőnkre, és értesítjük, ha valaki alkalmi munkát kínál.


Budapest területére keresünk alkalmi takarítókat változó időpontokra és helyszínekre, kizárólag irodák takarítására. Gyakorlott és igényes jelentkezőket várunk fényképes önéletrajzzal. Kérem, írja be a jelentkezésre, hogy alkalmi. Bérezés naponta, munka befejezésekor.


A minimálbér alkalmi munka esetén a havi minimálbér órára átszámolt értékének -a. Az órabéren felül az egyszerűsített foglalkozásban dolgozó alkalmi munkást megilleti. Nézze meg a legfrissebb hétvégi állás állásokat, munkákat és jelentkezzen egyszerűen és gyorsan.


Alkalmi munka

Böngésszen a alkalmi munka munka között Budapesten. Délutáni műszak, órás munkaidő - Fizetés Br. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A Jobmonitor állásportál állásajánlatát gyűjti össze napi frissítéssel.


Ingyenes, gyors és kényelmes álláskeresés regisztráció nélkül. Magyarországon és külföldön. Munka , állás, karrier, diákmunka és új munkalehetőségek.


Aktuális állások és szabad munkahelyek. Autóalkatrészek leltározása, árufeltöltése - Rugalmas időbeosztás (azon a napon jössz amikor ráérsz)- Betöltött 18. Töltse fel önéletrajzát, és csípjen meg egy jó állást! Folyamatosan frissülő Távmunka, alkalmi munka , diákmunka: Online pénzkereseti lehetőség - ga.


Hazai, illetve külföldi munka. Definition from Wiktionary, the free dictionary. Nyugdíjas, de jó erőben lévő idősebb kollégák jelentkezését is várom. Munkaadók és álláskeresők ingyenes pécsi és baranya-megyei portálja! Pécs állás, Pécsi állások, állások Pécsen, állás és munka Pécsen.


Alkalmi munka

Kérlek benneteket, hogy az oldalra KONKRÉT MUNKA , VAGY ÁLLÁSAJÁNLATOKAT tegyetek csak fel. Bük KÖZELÉBEN LAKÓ munkatársat keresek alkalmi jellegű munkavállalással. Bük - Szombathely km Domján Diána … 5-km-es környékéről, alkalmi munkára, heti 2-alkalommal … munkaportal. Mivel a konkrét esetben nem a munkáltató saját gazdaságában megtermelt termények feldolgozásáról van szó, ez a munka nem minősül mezőgazdasági idénymunkának, csak alkalmi munkának tekinthető, amely után napi ezer forintot kell fizetni járulékként fejenként.


Az egyszerűsített foglalkoztatási formák során – így az alkalmi munka esetében is – a fizetés legtöbbször órabéres rendszerben működik. Mivel az alkalmi munka egyik fő különbsége a munkaviszonyhoz képest az, hogy a munkaidő nem fix, hanem rendszertelen, változó, vagy megbeszélés szerint alakul, emiatt lesz. Irodai dobozok pakolására, költözés utáni leszerelős, elpakolós munkára keresünk október végére és novemberre diákokat.


Alkalmi munka

Szolnok állás, szolnoki állások, állások Szolnokon, állás és munka Szolnokon. Ingyenes szolnoki és jász-nagykun-szolnok megyei állásportál! A legfrissebb pécsi munka a jobinfo.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések