2015. február 8., vasárnap

Fiatal gazda pályázat melletti munkavégzés

A pályázat célja: Jelen pályázat keretében azoknak a fiatal gazdálkodóknak a jelentkezését várja az AGRYA, akik szívesen fogadnának a gazdaságukban városi fiatalokat. A program részeként a év alatti, de évnél idősebb városi fiatalok egy-egy hetet töltenek el a gazdaságokban, egy időben legfeljebb fő. Az eredményeket már ki is hirdették, melynek értelmében a nyerteseknek 1pontot kellett elérniük. A pályázat célja Jelen pályázat keretében azoknak a fiatal gazdálkodóknak a jelentkezését várja az AGRYA, akik szívesen fogadnának a gazdaságukban városi fiatalokat. A fogadó fiatal gazda biztosítja a tartózkodás idejére az ellátást (szállás, étkezés) és szükség szerint munka- és védőruházatot.


A fogadó gazdákhoz a résztvevők egyénileg jutnak el és vállalniuk kell ennek a költségeit. Valóban, hozzánk is egyre több fiatal gazda fordul azzal, hogy nem teljesítette maradéktalanul a vállalásokat és most tanácstalan, mit tehet annak érdekében, hogy ne kelljen a támogatást visszafizetnie. A Program célja, hogy személyes példákon keresztül bemutassa a mezőgazdaság működését, az élelmiszer előállításban és társadalomban betöltött szerepét, tájékoztatást adjon az agrár- és vidékfejlesztési támogatások működéséről, indokoltságáról. Bérmunka megbízásokhoz, mint pl.


Sok megkeresés érkezik az Otthon melege program keretében kiírt Családi házak energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása alprogram pályázattal kapcsolatban. A konferencia részben egész nap előadások követik egymást, köztük rövid szünettel. Munkavégzés a hőségben.


Címkék: munkavédelem, hőmérséklet A gazdák ugyan örülnek, hogy ebben a nagy melegben megfelelően csökken a termények víztartalma, és megkezdődhet az aratás, de a nagy hőség valójában egyben kihívást is jelent mindenkinek. A pályázók kivételesen nagy lehetőséget, és saját gazdaságukhoz vezető út első lépését látják a fiatal mezőgazdasági termelők induló támogatásában, azaz közismertebb nevén a fiatal gazda pályázatban. Idén is lesz fiatal gazda pályázat Összesen milliárd forintos keretösszeggel hirdette meg idén az eddig is sikeres fiatal gazda pályázatot a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM), a támogatási kérelmet május 1. Fiatal gazda pályázat díjmentes előminősítés!


A napi (bulvár)sajtóból hallunk nagy bukásokról, visszafizetésekről, pályázatíró maffiákról, „köcsög” hivatalról, sokat nyert, de keveset teljesített „csalókról” és a gyors meggazdagodás reményében manikűrösből. A jóváhagyott üzleti terv alapján a fiatal megalapíthatja vállalkozását, amellyel minimum - maximum milliós tőketámogatásra tud pályázni - az NGM Irányító Hatóság által megvalósított - VEKOP 8. Megjelent a „A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás” című (VP2-.1-kódszámú) felhívás legfrissebb módosítása, amely a beadott pályázatok üzemméret-számításának módját érinti – hívja fel a figyelmet az Agroinform. Magyarország mezőgazdasági portálja.


Mezőgazdasági új és használt gépek, szakcikkek, információk, fórum. Ez alatt az időszak alatt munkanapon a résztvevő városi fiatalok aktívan részt vesznek a gazdaságban zajló aktuális munkában, a fiatal gazda társaságában, annak irányítása és felügyelete mellett. A résztvevők a fiatal gazda munkarendjéhez illeszkedő munkarend szerint dolgoznak, amely hosszabb lehet napi óránál. Várjuk jelentkezésüket az előminősítésre.


Forduljon hozzánk bizalommal. Ez alatt az idõszak alatt munkanapon a résztvevõ városi fiatalok aktívan részt vesznek a gazdaságban zajló aktuális munkában, a fiatal gazda társaságában, annak irányítása és felügyelete mellett. A résztvevõk a fiatal gazda munkarendjéhez illeszkedõ munkarend szerint dolgoznak, amely hosszabb lehet napi óránál. A felhívás szerint budapesti és pest megyei KKV-k igényelhetnek minimum millió, maximum millió forintos támogatást, első sorban gyakornokok foglalkoztatására és gyakornoki mentori tevékenységekre. Egy fiatal gazda egy időben legfeljebb két fiatalt fogad.


Ez alatt az időszak alatt, munkanapon át a résztvevő városi fiatalok aktívan részt vesznek a gazdaságban zajló aktuális munkában a fiatal gazda társaságában, annak irányítása és felügyelete mellett. A fiatal gazda induló támogatás pályázati anyagának oldalas dokumentációja elrettentőnek tűnt, mi mégis megpróbálkoztunk vele. A foglalkoztatás teljes munkaidős, a munkavégzés helye a témakiíró intézetek telephelye.


Gyed melletti munkavégzés kisadózóként Kérdés. Kata táppénz és gyed mellett Kérdés. Ezzel is számolnia kell a nyertesnek Cikk Általános. MvM rendelet alapján támogatásban részesült fiatal gazdálkodóknak kötelező képzésen kell részt venniük. A programban résztvevő fiatalokkal történő egyeztetés után kerül meghatározásra a látogatás ideje és a fogadó fiatal gazda személye.


A fiatal gazda pályázaton nyertes, egyéni vállalkozóvá vált magánszemélynek gyermeke született, így közreműködőt kell bevonnia.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések