2015. február 3., kedd

Lakás órákra

Bújjon el nálunk, vegyen ki lakást pár órára és élvezzék nyugalomban az együtt töltött perceket. Te hozod a partneredet, mi adjuk a megoldást. Olcsó, meghitt lakás , szoba órákra pároknak kiadó - diszkrét s. A lakás berendezésére és a tisztaságra kérjük vigyázzatok. Ugyanez vonatkozik a vörösbor, gyümölcslé, rágógumi és egyéb, hasonlóan nehezen rendbe hozhatatlan foltokra. Diszkrét, igényes búvóhely vár.


Búvóhelyek pároknak Budapesten! Ha nincs hova menni, igényes lakások kiadók pároknak órákra. Mit szólnál, ha napközben pár lopott órát tudnál kedveseddel eltölteni, de zavar a szállodai légkör, a fürkésző tekintetek, a nyilvánosság?


Bújj el nálunk pároddal, vegyetek ki lakást pár órákra és élvezzétek a tiltott gyümölcsöt! A búvóhely azt jelenti, hogy a lakásokat nem csak napokra vagy hetekre bérelhete hanem egy lakás pár órára is kivehető, azért, hogy meghitt pillanataid lehessenek kedveseddel. Ha épp szoba bérlés pár órára a célo itt könnyedén megtalálhatod az igényeiteknek tökéletesen megfelelőt. A szállás ár két főre érvényes.


Az ártáblázatban feltüntetett szoba árában nem pusztán egy szobát kaptok, hanem egy egész lakást használhattok (hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba). Mert teljes kényelemben, és diszkréció mellett veheted igénybe szolgáltatásunkat, akár még aznap is felhívhatsz minket, és mi a megbeszélt időpontban átadjuk neked a lakás kulcsait! Ha felkeltettük érdeklődése és többet szeretnél tudni, látogass el oldalunkra!


Ha van kivel de nincs hol, ha kell egy lakás pár órára Budapesten. Lakás órákra ,éjszakára. Szoba pár órára Budapesten, szállás pár órára Budapesten kiadó. Először jártunk itt, de biztos, hogy vissza fogunk még jönni. Nem kellett kiutazni a belvárosból ahhoz, hogy megtaláljuk azt a tökéletes intim helyet, amit kerestünk.


Lakás órákra

Ha kell egy lakás - pároknak búvóhely, átutazóknak pihenőhely. Rövid távra kiadó lakás a 18. Felszerelt, tiszta és igényes lakásokkal várunk a belvárosban (Corvin Sétányon) és a XIII.


Luxus lakások, exkluzív búvóhelyek pár órákra ! Ismerkedés után, összeköltözés előtt, pároknak pár órára szoba és lakás , búvóhely Budapesten. Lift, zárt lépcsőház (nincsenek szemtanúk), újszerű lakás , stúdió kialakítás: egy légterű, m2-es lakás felszerelt amerikai konyhával, hatalmas franciaággyal, kádas fürdőszobával. Az ablakok a belső kertre néznek, igény esetén redőnnyel teljesen be tudtok sötétíteni.


Lakás órákra

Az ember életében számtalan olyan helyzet adódhat , hogy szüksége van órákra -éjszakára-napokra egy lakásra. Van aki rokonait jön meglátogatni Pestre. Mások titkos kapcsolatukhoz keresnek búvóhelyet…. Teljesen felszerelt, külön bejáratú és saját lakást, amit tetszésed szerint vehetsz ki – akár csak pár órára, akár egy egész éjszakára, vagy napokra. Mindhárom lakás Budapesten, a Corvin negyedben található, tökéletes közlekedési lehetőségekkel.


Keresed a megfelelő helyszínt a randidhoz, együttlétekhez? Ehhez kínálunk mi megoldást! Tekintsd meg a fényképalbumot. Válaszd ki, amelyik legszimpatikusabb. A foglalás telefonon keresztül történik.


Ha pároddal intim csendes búvóhelyet keresel, és nem akarsz hotelba menni, jó helyen jársz, válassz bennünket! Pesterzsébet kertvárosi részén önálló családi házban jól felszerelt tiszta apartman, ahol csak Ti ketten tartózkodtok kiadó, órákra , egésznapra, hétvégére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések