2015. február 26., csütörtök

Fiatal gazda pályázat nyertesei

Honlapom segítségével szeretném bemutatni a pályázat öt éve alatt elért eredményeket, beruházásokat, esetleges kudarcokat az érdeklődők részére, ezzel is segítve azokat, akik a jövőben pályázni szeretnének, de pályázatírással nem foglalkozom. Fiatal Gazda Pályázat , Budapest, Hungary. A fiatal gazda pályázat segítségével finanszírozhatják ötletüket A mezőgazdaságban a fiatalabb generáció komoly eredményeket fog elérni a következő években.


Fiatal gazda pályázat nyertesei

Találd meg a számodra megfelelő pályázatot és bízd profikra a megírását. Ezzel szemben a év alattiak aránya csupán alig százalék, ez is mutatja, hogy sajnos nem zajlik megfelelő ütemben a generációváltás, elöregszik a gazda társadalom. Egy két pályázat még nyitva van nem véletlenül, mert vagy utofinanszírozott vagy vissza térítendő vagy pedig kis mértekben támogatják pl a többi önerő, esetleg nagyon le van szűkítve ,hogy ki indulhat rajta, tehát nem felel meg boldog-boldogtalan.


A támogatási összeg fennmaradó -ának lehívására külön. Az eredményeket már ki is hirdették, melynek értelmében a nyerteseknek 1pontot kellett elérniük. Nagyon sok olyan ember kap esélyt az új fiatal gazda pályázattal, akik idáig ki voltak zárva a nyerésből és sok esetben a pályázat beadásától is. Silling Imre Gergő vagyok egyéni vállalkozó.


Szüleimmel és nagyszüleimmel több tíz éve foglalkozunk tormatermeléssel. A Gordius Solution Tender kft. LEJÁRT BENYÚJTÁSI HATÁRIDŐ!


Az elmúlt év számokban: 6beadott pályázat , -os nyerési arány , 4nyertes fiatal , akiknek összesen milliárd Ft-ot nyertünk az indulásához. Pályázatírói tevékenységünk legnépszerűbb jogcíme a fiatal mezőgazdasági termelők gazdaságalapítását mintegy 1millió forint vissza nem térítendő támogatással segítő fiatal gazda pályázat. Olyan megoldásokat mutatunk most be, elsősorban amire közel 1 eséllyel pályázhatsz!


Fiatal gazda pályázat nyertesei

Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez. Előjelentkezési űrlap kitöltése Leendő ügyfelünk az előjelentkezési lap kitöltésével regisztrál. Nyertes fiatal gazda pályázók figyelem! A kormány elkötelezett az ifjú agrárvállalkozók támogatása mellett, ezért a Miniszterelnökség több, az ÚMVP időszak alatt meghirdetett, a fiatal mezőgazdasági termelők induló támogatására vonatkozó jogcímrendelet módosításáról döntött.


A as mezőgazdasági pályázati rendszer nagy nyertesei kétség kívül a fiatal mezőgazdasági termelők lesznek. Az érintettek köre: A hírlevélre feliratkozó valamennyi érintett. Az adatkezelés célja: reklámot tartalmazó elektronikus üzenetek (e-mail, sms, push üzenet) küldése az érintett részére, tájékoztatás nyújtása az aktuális információkról, termékekről, akciókról, új funkciókról stb. A korábban lehívott mezőgazdasági támogatás. A program részeként a év alatti, de évnél idősebb városi fiatalok egy-egy hetet töltenek el a gazdaságokban, egy időben legfeljebb fő.


Az új pályázat büdzséje 3milliárd forint, ami tízszerese az előző fiatal gazda támogatásokhoz képest. Első körben a legalább 1pontot elérő kérelmek kerültek jóváhagyásra. EUR nyerhető el mezőgazdasági tevékenység beindításához. A közismert nevén fiatal gazda (FIG) pályázat igen népszerűvé vált az utóbbi években, ami érthető is, hiszen egy átalány elszámolású, vissza nem térítendő, előfinanszírozott pályázatról van szó.


Ebben a korábbi gyakorlattól eltérően szabályozták az üzemméret számítást. Ettől független még a járulékokat magunk után kell fizetni ami 70ezer ft. Jelenleg felfüggesztés alatt. Cégekre is a fenti üzemméreti elvárás vonatkozik, nem lehetnek nagyobbak ezer STÉ-nél.


Fiatal gazda pályázat nyertesei

A fiatal mezőgazdasági termelők számára nyújtott induló támogatás” című (VP2-.1-kódszámú) felhívás legfrissebb módosítása, amely a beadott pályázatok üzemméret számításának módját érinti. Kikerült a pályázatból a nőket előnyben részesítő rész. Ezzel a plusz ponttal pedig elég sok hölgy került be az előző körös fiatal gazda pályázat nyertesei közé.


A napi (bulvár)sajtóból hallunk nagy bukásokról, visszafizetésekről, pályázatíró maffiákról, „köcsög” hivatalról, sokat nyert, de keveset teljesített csalókról és a gyors meggazdagodás reményében manikűrösből aranykalászos gyorstalpalón bejutó egyénekről.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések