2018. december 26., szerda

Tata futás 2019

Tavaszi Tó-futás Tatán, az Öreg-tó partján. Humán szolgáltatások fejlesztése Magyari Zoltán mintajárásában projekt keretében valósul meg. A reformkorban a vendégek között találtuk Vörösmarty-t, Kazinczy-t, Bajzát és Perczel Mórt. A befizetések feldolgozása manuálisan történik, minden héten egyszer, legkésőbb vasárnap estig frissül a lista!


Rajt:11:óra Rövid táv: 4. Felkészülési lehetőség a tatai Minimaraton versenyre és egyéb versenyekre. A verseny célja: sportolási alkalom a futás népszerűsítésére. A legközelebbi futást vagy kirándulást itt egyszerűen megtervezed térképen és megosztod a barátaiddal, ismerőseiddel.


Programokból az új esztendőben sem lesz hiány Tatán. Ugrókötél Országos Felnőtt Bajnokság - január 25. Tusnádfürdőn és Sepsibükszádon áthaladva gyönyörű fenyvesek és hegyek közé vezet minket, hogy a lélegzetelállítóan szép tengerszem, a Szent Anna-tó partján érjen véget. A közel 2hektáros tó, a világ legfontosabb vízi élőhelyeinek védelmére született nemzetközi, ún. Ramsari-egyezmény hatálya alá tartozik.


Tata futás 2019

Európa egyetlen olyan városi tava, melyen az őszi és téli hónapokban vadludak és más költöző madarak tízezrei találnak átmeneti menedéket. Maratoni és félmaraton futóversenyek, terepfutás, országúti futás versenyek futónaptára. Tata egyik legnagyobb vonzereje. Magyarország legnépszerűbb közösségi sporteseménye, az NN Ultrabalaton. A Balatont megkerülő egykörös verseny egyben Közép-Európa leghosszabb futóversenye is, amelyet egyéniben, váltóban, futva vagy bringával teljesíthetnek a résztvevők.


TATA autók közt eltöltött éveim alatt még nem találkoztam ilyen gyönyörű, eredeti megkímélt éves autóval mint Ő! Sehol egy karcolás vagy egy rozsdafolt! Célunk a nagyobb versenyek mellett eljutni a néhány (akár csak 1-2) száz indulót megmozgató, kisebb eseményekre is. For its 81st edition, the tournament boasted six Top players, including World Champion Magnus Carlsen and former champions Vladimir Kramnik and Vishy Anand. Egyesületünk az Új Kajakház Ökoturisztikai Központban található a (Grill Étterem mellett), közvetlen az Öregtó partján.


Tata futás 2019

Egyesületünk kajak-kenu és sárkányhajó szakágakban kitűnő országos eredményeket érnek el. Három kitűnő szakmai képzettséggel rendelkező edzővel és két segédedzővel dolgozunk korosztályokra osztva. TATA TÓ FUTÁS (85.) 1-tókör sétányon (fele erdő) 2-5-7-14km. Térkép és útvonaltervező a heti versenyek rajthelyszíneihez. Futónagykövetként, az elmúlt másfél évben párom vette át helyemet, hogy a gyógyulásomra koncentrálhassak.


Nagyon fontos számomra, hogy a futás mindig az életem része maradhasson, számomra így kerek a világ. Fedezd fel HuncutkaFutás nevű tábláját a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Futás , Motiváció és Edzés. Folytatódik edzőtábor-programsorozatunk, ezúttal Tatára várjuk a lelkes futókat a március 15-i hosszú hétvégére.


Szilágyi Tibink újra izgalmas programot állított össze a jelentkezőknek, de figyelem, neki ez hazai pálya lesz, úgyhogy számíthattok rá, hogy elemében lesz! Ma van a HDR verseny, melyen gyönyörű időben készülnek a gazdik és a kutyusok a futamra :) A végén nagyon szép befutó érmeket kapnak a teljesítők. Nevezni több verseny, bármely versenyszámába lehet.


Feltéve, hogy a versenyző megfelel a versenykiírás szerinti kategória feltételeinek. Ez az esemény már lezajlott, ha aktuális programokat keresel klikk IDE! Sasfészek Vertical terepfutó verseny. Az 1-2előnevezőt a verseny után Ászár község egy tál étel Bolognaira hívja meg. Könyvbarátok Önfejlesztő Szakköre Oroszlány 13.


Tata futás 2019

SĽUK - rokov: Triptych Komárom 19.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések