2018. december 13., csütörtök

Megcsaltak idézetek

Az oldalon sütiket (cookie-kat) használunk egyes funkciók (úgy mint belépés vagy beállítások elmentése) biztosításához, valamint biztonsági okokból. See more ideas about Quotes, Life quotes and Motto quotes. Női hűtlenség szakítás. A hűtlenség és megcsalás nagy csapás egy kapcsolatra, mert üzenete az, hogy “nem vagy nekem elég jó”. A kapcsolat jövője szempontjából az a kérdés, hogy ez csak amolyan rövid távú megingás volt, mint a fogyókúrásnak, amikor cukrászda előtt ment el, vagy új stratégiai célok jelentek meg a pár egyikében.


Persze attól függ, hogy melyik pozícióban voltál a szerelmi háromszögben? Megcsalás, féltékenység, hazugság, kényes és fájó téma, ha már volt róla tapasztalatod. Hol van számodra a határ, milyen esetben tudnál megbocsájtani?


Te képes lennél megbocsájtani a párodnak, ha kiderül, hogy megcsalt? Nincs az a mondat, maxima vagy aforizma, amelynek az ellenkezőjét is ne lehetne írni. Azt mondják, hogy a nő hűsége olyan, mint a szél.


Mindig egyformán fúj, csupán az irányát váltogatja. Azt is mondják, hogy az erénye olyan, mint a viasz. Ha felmelegítik, elolvad. Az éjsark alatt igazán szeretnek. Nem az kerül szégyenbe, aki csal, hanem az válik nevetségessé, akit megcsaltak.


Vicces, hogy valaki mennyire össze tudja törni a szívedet, de te ennek ellenére még mindig szereted azokkal az apró darabokkal. Téved aki azt mondja,hogy nincs fiú-lány barátság, hiszen van, csak lehet hogy az egyiküknek rohadtul fáj mikor beszélgetnek. Ha répát akarunk, répát kell ültetnünk. Ha retket akarunk, retket kell ültetnünk.


Ha megbecsülést akarunk, meg kell becsülnünk másokat. Ha szeretetet akarunk, szeretetet kell ültetnünk. Ha megértést akarunk, megértőnek kell lennünk. Hűtlen fél támadása Logikus válasznak tűnhet, ha valaki titokban a másik tudta és beleegyezése nélkül megcsalja a párját, akkor a megcsalt fél hibáztatja “gonosz” tettéért a hűtlen párját, szidja, hiszen megérdemli hogy ilyen szemét dolgot tett. Mit tegyek ha megcsaltak , avagy a leggyakoribb reakciók a hűtlenségre.


Erre az oldalra Kattintottál! Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! Erotikus novellák, szerelmes idézetek , sztorik.


Ezen a weboldalon összegyújtöttünk nektek több ezer erotikus történetet. Farsangra készül apraja-nagyja, maszkok készülnek a vigasságra, kézzel festett szép vagy rémes, kinek mi lakozik a lelkében. Nem ismered a férfiakat, de nekem elég részem volt bennük. A férfi csak kétféle használatra jó. Ezt az oldalt olyan embereknek ajánlom akiket megcsaltak ,vagy becsapott a párjuk és egyszerüen csak ki akarják.


Vagy férjhez menni hozzá, s hűséggel, szerelemmel, jósággal, odaadással mellette maradni a szeme lehunytáig, hogy még az utolsó percében se gondoljon egyebet, mint azt, hogy én drága jó feleségem! Megcsaltak , hazudtak nekem, elhanyagoltak, becserkésztek, kihasználtak, bántalmaztak, és kitettek minden elképzelhető fájdalmas helyzetnek. Hálásan köszönöm ezt a sok szép verset nagyon sok örömöm telt bennük.


A megkeseredettség helyett mégis erősebbé és bölcsebbé váltam minden egyes tapasztalatszerzéssel. Aki minden kis virágnak adtál életet, adj az én szívemnek is! Mint ahogy más nők szívének megadod.


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben elküldjük e-mail címedre, milyen új képeslapok, versek, idézetek , sms-ek kerültek a szerelmeslevel. Ahol nincs boldogság, ott nincs élet. Feliratkozás a hírlevélre!


A korom ellenére már volt egy pár kapcsolatom. Volt egy eljegyzésem is, de megcsaltak , mint minden kapcsolatomban. Mindegyik más volt, más stílusú. Nincs túl sok elvárásoszeressen, megbízhassak benne, nézzen ki jól, normális legyen. Ennyi, a többi nem olyan lényeges.


Egyetlen ismeret van, a többi csak toldás: Alattad a föl fölötted az ég, benned a létra. Az alábbi történetben a főszereplő egy fiatal nő, akit a párja megalázott és megcsalt, majd magára hagyta közös hógyerekükkel. Hány éves leszek öt év múlva?


Melyik filmet láttam utoljára?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések