2018. december 26., szerda

Reklámok tiltása

Unsubscribe from Warlock Presents? A bevételszerzés minden feltöltött videónál kikapcsolható. Mentse el időt nem nézi ezeket haszontalan reklámok.


A Norton többrétegű védelmet biztosít a rosszindulatú szoftverek, a vírusok, valamint a nemkívánatos alkalmazások és programok ellen. Előugró ablakok blokkolásának engedélyezése a böngészőben. Ha mással nem, hát reklámnézéssel fizetsz a tartalomért. Kivétel ez alól persze a Cink! Bár nem lett annyira sikeres a Windows 10-be épített Microsoft Edge böngésző, mint amennyire azt Redmondban várták, azért sokan használják.


Most egy remek reklámblokkoló is megérkezett ehhez a böngészőhöz. , ha beütöd az alábbi kódot. A felhasználók nagy többségét idegesítik a weboldalak reklámjai. A reklámok robbanásszerű elterjedése óta, egyre több embernek van szüksége a zavaró reklámok likvidálására. Hogyan blokkolhatnám a reklámokat Microsoft Edge-ben.


Ha jól tudom még nem készült hozzá reklámszűrő és a legtöbb ingyenes asztali reklámszűrő nem működik az Edge-el. A legegyszerűbb megoldás, amit találtam az az lenne, hogy hozz létre minden felhasználónak egy-egy külön accountot, a böngészőkbe állíts be egy nem létező proxy szervert, azt a 7-oldalt add meg, hogy proxy nélkül lehessen elérni és vedd el a felhasználóktól azokat a jogokat, amik szükségesek új szoftver (böngésző) telepítéséhez, vagy a beállítások. A win használókat szeretném kérdezni , mit csinálnak ,hogy a tolakodó reklámok és felugró ablakok eltűnjenek ,szerintem ez az egyik legnagyobb probléma a win -nél én a Firefox,és az edge valamint néha használom az Explorert is de ugyan az a probléma jönnek a reklámok bár mit is csinálok hiszen van reklám mentesítő a firefoxban és ettől függetlenül.


Az előugróablak-blokkoló szolgáltatás korlátozza vagy blokkolja a meglátogatott webhelyek előugró ablakait. Megadhatja a kívánt blokkolási szintet, be- vagy kikapcsolhatja az előugró ablakok blokkolásáról szóló értesítéseket, ezenkívül létrehozhat egy listát, amelyre azok a webhelyek kerülnek, ahol engedélyezi az előugró ablakokat. Az AdBlock Plus Androidos verziója is, a desktop verzióhoz hasonlóan listákat használ, amelyekre a felhasználó feliratkozhat, így a reklámok túlnyomó részét egyszerűen blokkolhatjuk Androidos készülékünkön. Az applikáció egy kis ikont jelenít meg a figyelmeztetések között, ezt a beállításoknál kivehetjük. A vállalat állítja, csak egy tisztább internetet szeretne, és a blokkoló igazából nem is blokkoló, csupán egy szűrő.


De hívjuk akárhogy, a megoldás alaposan. Ez a videótipp a következő klub(ok)ba tartozik: Ez a videó nem még nem tartozik egy klubhoz sem. Ha van egy kis idő nézz szét meglévő klubjaink között!


A Microsoft nem tanult korábbi hibájából: továbbra is értesítésekkel, felugró ablakkal idegesíti felhasználóit, és ezúttal nem a Windows 10-re való frissítést, hanem egy Chrome-ba épülő kiegészítőjét reklámozza. Mostanság egyre gyakrabban jelennek meg felugró hirdetések, reklámok az interneten, ami különösen bosszantó, ha éppen zenét hallgatsz a gépen böngészés közben. Megmutatjuk hogyan állíthatóak le ezek a videók, ha Chrome-ot, Firefoxot vagy Internet Explorert használsz. Ha nincs szükségünk a bővített képességekre, mert annyit szeretnénk, hogy le tudjuk tölteni a számunkra fontos adatokat torrenten keresztül, akkor továbbra is használhatjuk az uTorrent ingyenes változatát, viszont az ingyenes kliensben megjelentek a reklámok és a Plus verzió előfizetését szorgalmazó felhívások.


Reklámok tiltása

Fontos itt megjegyeznünk, hogy a legtöbb adware-hirdetés kifejezetten hasznosnak tűnik, a megjelenített reklámok általában leárazásokról, árösszehasonlításokról vagy hiányzó szoftverfrissítésekről szólnak. Mindehhez bizalomgerjesztő képeket és akár másoktól ellopott logókat is mellékelnek. A felugró ablakok tiltása néhány weboldal megjelenítését megzavarhatja: Néhány weboldal, ideértve az online banki tranzakciókat lehetővé tevő oldalakat is, felugró ablakokat használ néhány fontos funkcióhoz. Az összes felugró ablak tiltása működésképtelenné teszi ezeket a funkciókat.


Leszögezem, hogy jó megoldás ebben a kérdésben nincs, viszont el lehet gondolkozni, hogy belső Windows hosts fájlt használunk a reklámok blokkolására vagy Adblockot és társait. Miért jobb a Hosts, mint az Adblock? Nem egyszerű megválaszolni, mert egyik és másik oldalon is vannak pozitívumok és negatívumok. Ha kikapcsolsz egy kampányt, hirdetéssorozatot vagy hirdetést, azzal még nem törlöd.


A felugró ablakok lehetnek hirdetések, jelzések, ajánlatok és egyéb olyan értesítések, amelyek a böngésző ablaka fölött vagy alatt, egy másik. Aki nem akarja az összes appban letiltani a reklámokat az Adblock Plusszal, és elegendő számára, ha internetezés közben megszabadul a reklámoktól, nem kell mást tennie, mint hogy androidos eszközén például a Firefoxot (vagy más, az Adblock Plus által támogatott programot) használja alapértelmezésbeli böngészőként. A csatolt képen látható felugró (megjelenő) reklámok mitől lettek és mivel tudnám eltüntetni vagy blokkolni őket?


Samsung Galaxy K Zoom telefonom van, mely kb. Sközismertebb) Nem csak netes felületet megnyitva jönnek fel, hanem ahogy látszik is, normál használat közbe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések