2018. december 20., csütörtök

Ikrek csillagkép

A állatövi csillagkép. A csillagjegy egyezményes jele két oszlop. De gyakori a más formában ábrázolt Ikrek szimbólum is. A régi Egyiptomban két növény képében ábrázolták az Ikrek jegyét s csak később stilizálták a mai Ikrek egyezményes jelére, mely a római kettes számra emlékeztet.


Ikrek csillagkép

Ez ahhoz vezethet, hogy azt hihetik, hogy mindent tudnak, ami általában igaz is, de az elméjük túl elfoglalt, hogy a finom részletekkel foglalkozzon. Ikrek csillagjegy általános jellemzői Általános jellemzők Kifelé forduló, mozgékony és intellektuális, életét kettősség jellemzi, szerteágazó érdeklődésű, ezért egy kicsit felületes is, kiváló szónok, jártas a művészetekben, szellemes, tapintatos, de kissé különc és lobbanékony, szívesen ígérget, hogy hamar. Ha könnyedségre, vidámságra vágyunk, jó, ha van egy Ikrek barátunk, akivel lehet csak úgy beszélgetni is – spontán is, kötelezettségek és feszengések nélkül bármiről és bárkiről, hiszen alapvetően tájékozott, nyílt, látásmódja sokszínű, és még humora is van. Az Ikrek az a jegy, amely a gondolkodásban örömét leli.


Ez a tavasz vége, a nyár eleje, mely a nyári napfordulóba torkollik. A közeledő nyár a természetben látványos növekedésben nyilvánul meg, fejlődnek a növények, a fák ágai, levelei. Július közepén fényes csillagai közül a legnyugatibb, a β Virginis este 10-kor nyugszik, de mert a Nap is egyre korábban nyugszik, a csillagkép még augusztusban is teljes terjedelmében megfigyelhető a nyugati horizont felett.


A Skorpió a fényes, vörös színű Antaresszel és jellegzetes, fényes csillagláncával a nyári Tejút déli részétől jobbra magára vonja a figyelmet. A Nyilas (latin: Sagittarius) egy csillagkép , egyike a állatövi csillagképnek. Az állatöv kilencedik jegye, ahol a Nap elhagyja a téli napfordulót. Itt tudunk a Tejútról lejönni, itt tudjuk a magas tudást lehozni a hétköznapi életbe, a téridőbe. A Hold ma már az Ikrek jegyében jár, trigonban áll a Merkúr bolygóval.


Beszélgessünk minél többet a gyermekünkkel, mert a mai napon minden olyan tevékenység támogatott, amely a kommunikációval kapcsolatos - jobban meg is értjük egymást, könnyebben éljük bele magunkat más helyzetébe. Mire ügyeljen a szülő, ha gyermekének horoszkópjában hangsúlyos az Ikrek -jegy? Az ilyen gyermek leggyakoribb hibái : beszé beszédmodor, szétforgácsolódási tendencia, felületesség. A beszéddel kapcsolatban részben a beszédmodorral lehet baj.


Ikrek csillagkép

Előfordulhat, hogy nagyon szájas a gyermek, szemtelen, esetleg hazudós. Az Alfa Geminorum, vagyis a Castor egy kék-fehér színű kettős csillag, egyikük másikuk magnitúdójú. A Csodaszarvas a Cassiopeia, Perseus és Auriga által megjelenő csillagkép. A csodaszarvas a Tejúton keresztül vezeti őket a Nyilas felé. Az Orion csillagkép formája jellegzetes, könnyen felismerhető az éji égen.


Voltaképpen egy emberalak, amelynek két karja van, és karjaival valamilyen cselekedetet végez. A Héka magyar szó jelentése Napocska vagy Nap-Háza. Ikrek , ugyanabból a terhességből született két vagy több egyed.


Az ikrek lehetnek egypetéjűek vagy kétpetéjűek, ez a megtermékenyülés sajátossága. Embernél viszonylag ritkán fordul elő, Európában kb. A Bika (latin: Taurus,) csillagkép egyike a állatövi csillagképnek. A téli égbolt egyik meghatározó csillagképe.


Nyugaton a Kos, keleten az Ikrek , északon a Perseus és a Szekeres, délkeleten az Orion, délnyugaton pedig a Cet és az Eridanus csillagképek határolják. Böngésszen milliónyi szót és kifejezést a világ minden nyelvén. Mi az Ikrek csillagjegy köve? Ismerjük meg jobban e zodiákus jegy szülötteit! Ikrek csillagkép fordítása a magyar - angol szótárban, a Glosbe ingyenes online szótárcsaládjában.


Kettős természetű, mozgékony, barátságos, jól beszélő, kíváncsi, találékony. Ezüst ikrek horoszkóp medál, ikrek állatövi jegy, ikrek csillagkép ví leírása rendelésre készül, elkészítési idő: ~nap A termék a képen láthatóval teljesen azonos lesz. A drótok színét a földjegyek alapján választottam.


Ha a csillagkép mögé tekintünk, kozmikus magyarázatokra lelhetünk. A szemünk számára láthatatlan részletekért és a feliratozott Orion csillagképért lapozza fel a nyomtatott magazint! A Ikrek feladatai közül a megtérés az elsõ helyen áll. János evangéliuma, ahonnan megtudjuk, hogy a apostol közül Tamás, aki Ikrek volt és hitetlen, csak akkor hitte el Jézus feltámadását amikor látta és tapintotta a szent sebeket.


Társnak szellemi kihívás a Vízöntő és a Halak,fizikai síkon az Ikrek és a Mérleg ajánlott.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések