2018. december 5., szerda

Magyarország autópálya térképe 2019

A használati díjas e-matricás rendszerbe tartoznak a motorkerékpárok, a személygépkocsik (és azok pótkocsija), továbbá a legfeljebb t megengedett legnagyobb össztömegű tehergépjárművek, az autóbuszok, a külön jogszabály alapján nem útdíjkötelesnek minősülő gépjárművek, valamint ezek vontatmányai. Magyarország nagyítható autótérképe. Domborzatát síkságok és alacsony középhegységek uralják. Itt található Közép-Európa legnagyobb tava, a Balaton. A javasolt megyei matricák csak az oldal által javasolt útvonal követése esetén lesznek elegendők.


Megyei matrica érvényes az adott megye fizetős útszakaszaira, valamint a határos megyék irányába eső az első csomópontig. A térképeket weboldalunkon lehet megtekinteni. Készült az ELTE IK Térképtudományi és.


Szekszárdtól Pécsig az M-os összesen négy alagútpárral (Bátaszék alagút, Geresd-alagút, Baranya-alagút, Véménd-alagút) és kilenc nagyobb híddal épült meg. Heti, havi, megyei, éves országos autópálya matrica azonnal, regisztráció nélkül, bankkártyás fizetéssel, átutalással. A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. Mkörgyűrű Budapestnél és megyei autópálya matricát kell venni. A díjat, a jogosultságot elektronikus autópálya matrica formájában kell megfizetni, mindig az autópályára lépést megelőzően.


Magyarország autópálya térképe 2019

Ekkortól kezdődött a mellékvonalak kiépítése, ami a mai napig folytatódik. Az Európai Uniós csatlakozás az autópálya -építés újabb hullámát hozta. Láthatod hol kell megyei matricát venne mobilon is!


A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk. A szlovén matricával igénybe vehető autópálya fontos alternatív tranzitútvonal Horvátország tengerparti városai valamint Olaszország irányába. Tartalmazza a benzinkutakat, valamint az autópálya -csomópont számokat. Az elküldött adatok alapján elemzi, hogy hol milyen sebességgel haladnak az autósok.


Pillanatnyi helyzetkép a gépjárművek haladása alapján. Most megmutatjuk, mennyi a horvát autópálya díja Zadarig, Puláig, Crikvenicáig vagy a Krk szigetig személyautóra, motorra, utánfutós kocsira vagy teherautóra. Továbbá a lap alsó részén található táblázatokból azt is megtudhatjuk, hogy ha nem, vagy nem a megfelelő kategóriába vásároltunk matricát, akkor mennyi pótdíjat. D D U, B D1M kategóriára most ingyenes balesetbiztosítással. A horvátországi autópályadíjak legrészletesebb, áttekinthető listája, a szükséges használandó autópályák, szakaszok, bejáratok és kijáratok, felhajtók, lehajtók, valamint a kompdíjak és kompmenetrendek feltüntetésével is, térképen is.


Szia azt szeretném kérdezni hogy mi Münchenből megyünk a Garda tóhoz mennyi lenne az autópálya matrica? Kivételt képez ez alól Debrecen és Nyíregyháza, melyeken ugyan áthalad a főút, azonban Debrecen esetében az M35-ös autópálya -354-es főút útvonalon, Nyíregyháza esetében pedig az M3-as autópályán és a 403-as főúton keresztül lehet elkerülni a várost. Az M35-ös és az M3-as autópálya díjköteles. Utazás, Nyaralás, Repülőjegy. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!


Tervezzen útvonalat és módosítsa tetszés szerint akár az egész utat, vagy csak egyes útszakaszokat, esetleg vegyen bele köztes úti célokat úgy, hogy a megtervezett útvonalra kattintva a vonalat arrébb húzza a kívánt irányba, vagy a köztes célpont hozzáadása linkre kattintva újat vesz fel. Autópályamatrica árak Forintban fizetendők az OTP valuta-eladási árfolyamán, külön kérésre Euroban is. Sajnos nem tudjuk elfogadni az centnél kisebb érméket. Heves és egy rövid szakaszon Borsod-Abaúj-Zemplén megye , nyugatról Pest megye , délről Csongrá délnyugatról Bács-Kiskun, keletről Hajdú-Bihar és Békés veszi körül.


Budapest és Gödöllő között, az M3-as autópálya 18-as és a 23-as lehajtóinál érhető el. Mogyoród település külterületén található a híres ring. Utcaszintű Miskolc térkép. Tetszőlegesen nagyítható, címkereső és útvonaltervező funkcióval.


Magyarország autópálya térképe 2019

Kattintson a részletekért!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések