2018. december 25., kedd

Jelenleg nem tudod használni a facebookot folyamatban van a fénykép ellenőrzése

Jelenleg nem tudod használni a facebookot folyamatban van a fénykép ellenőrzése

Folyamatban van a fénykép ellenőrzése , amelyet elküldtél nekünk. Kérjük, tölts fel magadról egy fényképet, melyen jól látszik az arcod – ehhez hasonló üzenet jelent meg az elmúlt napokban néhány felhasználónál facebookozás közben. Mindig nagyon ügyelünk a biztonságodra,. Segítségetekre lenne szükségem!


A biztonság ellenőrzése ” funkció a biztonsági beállításaid gyors ellenőrzését, valamint a fiókodhoz további biztonsági funkciók beállítását teszi lehetővé. Ahhoz, hogy vissza tudj jutni a fiókodba, amikor a rendszer biztonsági ellenőrzés elvégzésére kér, jelentkezz be a fiókodba, és az utasításokat követve erősítsd meg a személyazonosságodat. Ennek már több mint órája. Ez ilyen sokáig szokott tartani nekik? Ha mindig tudod , hogy kivel lépsz kapcsolatba, te és a közösség többi tagja is biztonságban maradhat a személyazonossággal való visszaélésekkel, a csalásokkal és az adathalászattal szemben.


Hogy mi számít gyanús tevékenységnek, azt szintén nem tudni. Viszont ennek már napja! VPNel tudod csak használni a facebookot , de kínszenvedés lesz, mert nem lesz valami gyors.


De legegyszerűbb, ha valamelyik magyar e-mail szolgáltatóra felregisztrálsz és ott próbálsz meg kommunikálni az otthoniakkal, azt nem nagyon szokták csesztetni. Itt olvashatsz arról, hogyan tudod jelenteni a visszaéléseket, illetve a kéretlen tartalmakat. Megtudhato mi a teendő, ha le van tiltva számodra egy funkció használata, ha le van tiltva a fióko vagy ha nem sikerül bejelentkezned. Mi ez az új regisztrációs mód?


Ha nem az USA-ban tartózkodsz, tekintsd át ezt a listát arról, mely mobilszolgáltatók támogatják a funkciót, és milyen számot kell használnod. Az azonosítás befejezéséig felfüggesztik a fiókodat, nem tudod használni és az ismerőseid sem látják azokat. Ha nem megy a képfelismerés, közben megpróbálhato hogy azonnal kilépsz és egy kis idő múlva újra be. Ha szerencséd van , akkor legközelebb olyan képeket kapsz, aminél nem okoz gondot az ismerősöd megnevezése. Egyébként a “robotos” történet sem volt egyszerű, csak több mint percet vett el az életemből, mire sikerült valamit összehoznom, hogy aztán a fentit.


A tárgyalásokon az Európai Bizottság, az Európai Parlament és az Európa Tanács képviselői vesznek részt. A legtöbb internetszolgáltatónak saját eszköze is lesz az internet sebességének tesztelésére. Először ezt az eszközt szeretné használni a kapcsolat teszteléséhez.


Azt íro nem tudod , mit kell beküldeni. A bekuldési funkció elvileg benne van az alkalmazásban, kiválasztod menüből, hogy honnan van a pénz, amit használsz és annak alapján felsorolja, mit kell beküldeni. Ha nem , töltsd ki a kézbesítési címedre, ide fogják postai úton küldeni a kártyát. Add meg az állandó lakcímed és a postázási címe ha van. Ezután ki kell választanod azt az egyesületet, amelyben jelenleg tag vagy.


Ha elkezded beírni az egyesületed nevét, ki tudod választani a listából azt. Néhányan itt elfelejtetek néhány dolgot: a pédia nem úgy működik, hogy Te, vagy bárki más, mit hisz el. Ha autentikus forrás van arra, hogy valaki megette a saját lábát, te hihetsz amit akarsz, a forrás attól még létezik, helye van a cikkben, azzal, hogy xy szerint, aki ezt meg ezt leírja stb. Megoldás lehetne, és a minőség emelése felé mutatna, ha az új cikkek másik névtérben jönnének létre, és a WP-névtérbe csak az arra érdemesek kerülnének át (formázva, helyesírása nagyjából rendben, van forrás, nem reklám, stb). Jelenleg ez nincs, és feltehetően önvédelemből töröljük az ilyen cikk-kezdeményeket.


Ha már együttműködésről van szó, gondolom érdemes kétoldalúvá tenni (én a pédia szóócikkeit nem ajánlgatnám, hiába van sok jól megírt cikk, tudjuk, hogy mik keletkeznek itt néha, de a datát érdemes lenne használni , és használatra ajánlani is ezáltal). A fiók törlésével a jelen szerződés megszűnik. Kivételt képez az a helyzet, amikor a felhasználónak még folyamatban van érvényes megrendelése, viszárúja, vagy egyéb korábbi rendeléseivel kapcsolatos ügye. Nem lehet szó érzékcsalódásról sem, mert a felderítést végző személy órája is csak perccel mutatott többet.


Megállapítható tehát, hogy amíg a gravitáció lassítja, a koncentrált éteri sugárzás gyorsítja az időt. Nem kell tehát jóval kisebb bolygóra utaznunk ahhoz, hogy megtapasztaljuk az idő gyorsulását. Annyi kapcsolata van a kettőnek egymáshoz, hogy a kiemelés során formai, tartalmi, helyesírási, forrás, stb.


Minden köröm nyitva van , csak a különféle hosszak miatt kénytelen vagyok a golyós csapok rész zárásával kiegyenlíteni ( nem a legjobb, de ez van ). Lehet persze, hogy nincs köze az egészhez, de nekem nem megy ki a fejemből, hogy vajon van -e köze hozzá, akinek az Ip- ellenőrzése merült fel. Nem győzöm kihangsúlyozni, hogy nem vagyok jelenleg sem mellette sem ellene a régi állapot visszaállításának, csak jeleztem, hogy semmi információm nincs arról, hogy növekedett-e a maradó új szerkesztők aránya, ami miatt az egész kísérlet kezdődött, vagy nem. Budaörsi Városi Bíróságon 5. Máshogy nem kapsz vírust, év alatt semmit nem kaptam be. Mégegyszer mondomind a kettő jó, azt veszi meg az ember amelyiket akarja vagy mind a kettőt.


Megveszik, használják, nem fikázzák a másikat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések