2018. december 28., péntek

Nyílt napok 2019 középiskolákban nyíregyháza

Válogatott Középiskola linkek, ajánlók, leírások - Középiskola témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől. Az iskola nyílt napjai. Szegedi Szakképzési Centrum Hansági Ferenc Szakképző Iskolája.


A következő rendezvények és nyílt napok ITT. A regisztráció óra perctől indul, a program órakor kezdődik. A DÖK általános tájékoztatója után mindenki 2-órát látogathat. Bethlen Gábor Gimnáziumban.


Online listát az összes magyarországi iskola. Bemutató nyílt napjainkat a kurzusok indulása előtt tartjuk az érdeklődő szülők és diákok részére. Következő nyílt napjainkra hamarosan lehet jelentkezni. Ha nem szeretne lemaradni, akkor írjon nekünk és mi tájékoztatjuk következő nyílt napjainkról, melyekre sok szeretettel várjuk!


Nyílt napok 2019 középiskolákban nyíregyháza

Szombaton a szakma, vasárnap az amatőr főzőcsapatok készítik a hagyományos tirpák ételeket és mérik össze tudásukat. A Debreceni Egyetem nemzetközileg is elismert matematikusára, Varga Ottóra, valamint Széchenyi Istvánra és Eötvös Lórándra emlékeztek a Magyar Tudomány Ünnepe alkalmából a Matematikai Intézet és a DAB Matematikai Munkabizottságának közös rendezvényén, csütörtökön a DAB Székházban. B épületének, Kodály termében. Európai Unió Adatvédelmi Rendelete (GDPR).


A Rendelet alapján Portálunk új Adatvédelmi és adatkezelési szabályzatot adott ki, mely innen letölthető. A debreceni és Hajdú - Bihar megyei középiskolákért kattints a Debrecenimami-ra! Nyílt napok , beiratkozás.


Nyílt napok 2019 középiskolákban nyíregyháza

Minden egy helyen, amire egy leendő középiskolásnak szüksége lehet. Book your Hotel in Nyíregyháza online. A Szent Miklós Görögkatólikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium szeretettel várja leendő elsőseit a sulikóstoló ismerkedős délutánjaira. Caterpillar építőgép, kotrógép, földmunkagép, dózer, dömper, gréder, rakodó, kotró, traktor, kombájn, bálázó, CAT szerviz, javítás, alkatrész. Szikszó, Szent Anna utca 33.


Hamarosan kezdődik a NYÍLT napok időszaka mind a felsőoktatásban, mind a középiskolákban ! Egyrészt olyan infókat megtudhattok, amire más. A középiskolákban tartandó nyílt napok időpontjai és a részletes információk minden iskola saját honlapján megtalálhatók. Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium. Regisztrálni kell az iskola honlapján. A héten elkezdődnek a nyílt napok a Vas megyei középiskolákban.


Elit Szépségszalonba, ahol a lengyel Apis termékcsaládot mutatták be a kozmetikus tanulóink számára. A diákok nagy érdeklődéssel figyelték a tartalmas előadást. Ezt követően a termékeket ki is próbálhatták. Köszönjük a lehetőséget. A közösen eltöltött napok munkáját eredményesnek és hasznosnak ítéltük.


Szeretettel búcsúztunk a szlovák vendégeinktől és nagyon vártuk az újabb találkozást. A szlovákiai utazás során érintett települések Perbenyik, Királyhelmec, Tőketerebes, Nagymihály, Kassa-Eperjes. Megtiszteltetés számomra, hogy az intézmény igazgatójaként köszönthetem a kedves látogatót az Interneten keresztül a Székács József Evangélikus Óvoda, Általános Iskola és Gimnáziumban. A rendezvény során a leendő tanulók megismerkedtek az intézménnyel, az odajáró diákokkal, és ter.


A nyíregyházi és Szabolcs - Szatmár - Bereg megyei középiskolákért kattints a Nyíregyházimami-ra!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések