2018. december 19., szerda

Háromszög tetoválás jelentése

A hármas egység a spiritualitásban az Atya, a Fiú és a Szentlélek összetartását ábrázolja. Ha a háromszög csúcsa felfelé néz, akkor a férfias, égbe szökő tulajdonságokat, valamint a tüzet és a levegőt szimbolizálja, míg a lefelé mutató csúcs a nőies tartalmakra, a föld és a fa jelenlétére utal. A delfin tetoválás jelentése a jólét vagy a jólétre való törekvés, emellett kettős értelemmel is bír: mivel a delfin a vízben él, de a felszínre is feljön levegőért - így ez azt szimbolizálja, hogy két világban él valaki egyszerre. A háromszög mint szimbólum nagyon sok helyzetben megjelenik és használják. Legyen az vallás, tudomány, spirituális tanítás, szinte mindenhol előveszik bizonyos elméletek értelmezésére.


Háromszög tetoválás jelentése

Két ellentétes erő harmóniában kapcsolódik össze a harmadik pontban. Tetoválások, amiknek mélyebb jelentése van, mint gondolnád A pontos vessző így lehet az újrakezdés, egy tragédia utáni folytatás szimbóluma, de sokszor használják bátorításnak azok is, akiket például depresszió, öngyilkos gondolatok gyötörnek. Hagyományosan a nyitottságot jelképezi, azt, hogy valaki képes marad a változásra. Nem zárkózom el, nem fordulok el az új dolgok felől. Bájos, szexi tetoválás lehet, hagyományosan azonban a gyász szimbóluma, így valaki emlékére szokták felvarratni, jelezve, hogy soha nem felejtesz.


A cikkben a polcokon rendezünk a háromszög tetoválás értéke, a tetoválás rajzának jelentése és története. Megpróbálunk felajánlani minden szükséges információt, annak érdekében, hogy egy nagyszerű tetoválás egy háromszög. A legtöbb tetoválás jelent valamit – nemcsak a nagy, olykor egész testrészeket beborító minták, hanem az egészen picikék is. Sőt, gyakran ezeknek még figyelemfelkeltőbb és érdekesebb a jelentésük – lássunk néhány példát egy Tattoodo Blogon talált képes összeállításból!


Gyakran láthatod a tetoválást, ahol a háromszög egy másik alak komponense. Például, ha egy háromszög egy körön belül vagy egy négyzet háromszögben van. Az ilyen tetoválás alkalmas a test szinte minden részére. A kép egy csodálatos hely a vállpánt, a hát, a váll és a nyak. Háromszög , mint a tetoválás és a vallás.


E szimbólumok jelentése együtt alakult, formálódott a különféle népek és kultúrák életével. A harmadik részben az inkább geometriai alakzatként ismert háromszöget vizsgáljuk. Szimbólumként a háromszög minden esetben egyenlő oldalú, ezzel is a hármas egység – test-szellem-lélek – egyenjogúságát jelképezve. Nincs tetoválásunk, de időről időre megmutogatjuk egymásnak pillanatnyi elképzeléseinket.


Mivel ezek eléggé gyakran változnak, még nem szántuk rá magunkat, hogy betérjünk egy stúdióba, és az aktuálisat magunkra varrassuk, pedig lehet, hogy ezt kéne tennünk. Milyen háromszög tetoválás fontos, sok ember érdekel. Ez egy kicsi kép, ami elég egyszerű elrejteni. A mindent látó szem, más néven az előrelátás szeme vagy Isten szeme, egy olyan szimbólum, amelyben egy szem látható, körülötte fénysugarak vagy glória, és általában háromszög öleli körül. Néha Isten jelképeként jelenik meg, ahogy őrködik az emberiség felett.


A jin jel egyik megközelítő jelentése „a hegy árnyékos oldala”, míg a jang jel hasonló jelentése „a hegy napos oldala”. Az égi sárkánnyal harcoló fehér tigrist a jin és jang megtestesítőjeként szokták ábrázolni (tigris-jin) A buddhizmusban a spirituális hatalom, a hit ereje, amely át tud hatolni a bűnök dzsungelén, a bambuszerdőn. A Nap–Hold–csillag hármasa alkotja a fényháromszöget, a szent közép harmóniáját.


A teremtő erő nyugvó állapotban a maga hármasságában nyilvánul meg. Az ókorban az egyenlő oldalú háromszög és a kör a világot létrehozó szeretet, illetve az ős-istennő jele volt. Ha valaki díszíti a testét egy tetoválással, akkor ezt valamilyen okból teszi. Minden rajz egy bizonyos szemantikai terhelést hordoz egy olyan személy számára, aki egész életében akar maradni vele.


A tetoválás szövege eredetileg az volt, hogy WINONA FOREVER. Johnny szerelme jeléül varratta jobb felkarjára, amikor Winona Ryder színésznővel járt. Később, a szakításukat követően, egy lézeres beavatkozásnak köszönhetően, átalakították, így lett belőle a WINO FOREVER - utalva a bor iránti szeretetére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések