2018. december 21., péntek

Nyilas szerelmi horoszkóp június

A nyár és a szabadság hónapjait egyeseknek feszültséggel teli időszak előzi meg. Egész hónapban tolonganak ön körül az érdeklődők, de sajnos nincs közöttük az igazi. Jó néhány ellenkező neművel megismerkedhet, és élvezheti a barátai társaságát. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk.


Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Teremts csendet és békét magadban. A belső harmónia a legjobb tanácsadó, valamint a szigorú lelkiismeret. A környezetedben lévő embereket, a családodat, és nem utolsósorban a partneredet is csak olyan mércével mér mint saját magadat. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára.


Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Neked mi a horoszkópod?


A szerelmi horoszkóp - vagy másnéven párkapcsolati horoszkóp - a jóslások egy igen népszerű fajtája. A hónap legelső napjaiban megismerkedhet egy nagyon megbízható személlyel, akivel némi korkülönbség is lehetséges, de önt ez cseppet sem zavarja. Az illető nagyon ambiciózus, kissé konzervatív, de teljesen hűséges és képes önért elköteleződést vállalni. Lehet, hogy szakít hosszú évek óta ön mellett álló kedvesével, de az is elképzelhető, hogy a régóta tartó viszályt képesek kapcsolatukon belül egy újfajta magatartási minta.


A Nyilas számára tartogat egy fontos döntést, melyet a válaszúthoz érve meg kell hoznia, ez pedig a későbbi évekre is erős kihatással lesz majd. A Nyilas nehezen dönt szerelmi kérdésekben, pedig a boldogság érdekében muszáj valamit cselekednie. Rák (június 22-július 22.) A Rák csillagjegyű partneretektől ebben a hónapban szinte bármit megkaphattok, amit kértek, a havi szerelmi horoszkóp szerint.


Amennyiben ti vagytok Rák jegyűek, ez rátok is vonatkozik, így figyeljetek arra, hogy nemet is mondjatok néha párotok kérésére. Bár e jegyben születettek gyors hangulatváltozásoknak vannak kitéve, legfontosabb ismérveik az alkalmazkodóképesség, a gyengédség, a türelem és a családcentrikusság. Szerelmi Horoszkóp Rák ( június 23. – július 23.) Víz jegy. Nyilasoknak arra, hogy változtassanak életükön, mindazon, amivel elégedetlenek. Sőt, lehetőségük nyílik arra is, hogy továbbtanuljanak és képezzék magukat, ami által még sikeresebbek lehetnek a szakmájukban.


Szingli Kosként júniusban gondold végig azt a korábbi szerelmi csalódáso mely még mindig eszedbe jut néha. Ez segíthet a feldolgozásban is, de okulni is lehet a dologból. A hónap egyébként egy új, izgalmas flörttel ajándékozhat meg, mely akár tovább is fejlődhet. Rák ( június 22-július 22.) A Rák csillagjegyű partneretektől ebben a hónapban szinte bármit megkaphattok, amit kértek, a havi szerelmi horoszkóp szerint.


A Nyilas szerelmi horoszkóp alapján kiderül, hogy mire számíthatunk ettől az állatövi jegytől, és azt is megtanulhatjuk, hogyan irányítsuk a velük létrejött kapcsolatunkat. Június eleje ezzel telhet, de a második felében már jön valaki, akire első pillanatban felfigyelsz. Párban egy közös ismerősötök szorul több alkalommal is a segítségetekre júniusban. Noha ez elvesz némi időt abból, amit kettesben tölthetnétek, mindeközben érezteti azt is veletek, hogy milyen nagyszerű páros, milyen jó. Horoszkóp hirdetés Ha valamit bizton megállapíthatunk, az az, hogy amióta csak létezik, az emberiség életében mindíg is központi szerepet játszott az a bizonyos, ízig-vérig felkavaró és mindent elsöprő érzés, amit úgy hívunk, szerelem!


A tartós kapcsolatban élő Nyilas számára most igazán kedvezően alakulhatnak a dolgok a magánéletben, ahol érzelmi téren és a szexuális életet tekintve is pozitív élményeket élhet most át. Mindennek megfelelően, számos jegy számára hozhat igaz szerelmet, vagy éppen nagy csalódást a június , ám, talán mindennél több múlhat most azon, hogy hogyan is állunk a szívügyekhez, s hogyan is kezeljük a ránk váró helyzeteket, legyen az jó, vagy kevésbé szerencsés. Az első napban úgy érezheted a szerelmi horoszkóp szerint, hogy monoton a párkapcsolato házasságo és ez annak a hatására történik, hogy most a Szaturnusz a Nyilas jegyében van, és ilyen energiák szabadulnak fel. Holnapi szerelmi horoszkóp Egy ősi hiedelem szerint minden meg van írva a csillagokban.


Nyilas szerelmi horoszkóp június

Kövessük együtt nap, mint nap, mi vár ránk a szívügyek terén a csillagok szerint! Igazit és csak magadnak akarod? Szeretné ha el tudnátok merülni egymásban úgy, hogy senki nem zavar meg titeket?


Nem kell mást tenni, mint felpakolni és elutazni egy olyan helyre, ahol senki nem ismer titeket. Kíváncsi arra, hogy mit ígér a horoszkópja a szerelem terén? Most kiderül, hogy milyen meglepetéseket tartogatnak a nyári hónapok, melyik csillagjegy illik a legjobban önhöz, és azt is megtudhatja, hogy melyik színnel csavarhatja el az ellenkező nem képviselőinek fejét Hirdetés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések