2018. december 4., kedd

Gyulai vár szép kártya

AZ ÉV MEDENCÉJE Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. A gyulai vár kiállító teremben mutatja be, hogyan rendezkedett be a várúr és a várúrnő, miben különbözött a török szandzsákbég hivatali szobája a magyar várúrétól, vagy milyen fegyverekkel harcoltak az elmúlt évszázadokban. Magyarország legmélyebb területén található, az Alföld legdélebbi részén, sík területen. Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy önállóan csak a sportuszodába szóló belépőt kizárólag a szabadidő alszámláról lehet fizetni. SZÉP - kártya mindhárom alszámlájáról lehet fizetni.


SZÉP kártya elfogadóhely: OTP, MKB, KH részletek. Gyula, Gyulai Végvári Napok. Budapest felől az Mautópályán, majd az Múton, Szeged és Debrecen felől a 47-es úton, Békéscsabán keresztül érhető el a román határ melletti város.


Add meg a dátumokat, hogy pontosíthassuk a kijelzett árakat! Az apartman zárt udvari parkolóval rendelkezik. A szálláshely két teljesen különálló szobával rendelkezik így 4-fő számára kényelmes pihenést tesz lehetővé.


Apartmanházunk közvetlenül az 5éves gyulai vár lábánál fekszik. A kertkapun kilépve, festői környezetben csupán perc séta a Várfürdő bejárata. Panzió a Várfürdő bejáratánál!


Vendégeinknek félpanziós ellátást ( svédasztalos reggeli és vacsora ) tudunk biztosítani. Kisállatokat sajnos nem áll módunkban fogadni. Ugyanebben az évben az I. Széchenyi Terv keretében a teljes gyógyászati részleg felújítására is sor került. Az udvarról látszik a gyulai vár bástyája.


A strand perces sétával elérhető. Folyamatos akciókkal, alacsony árakkal és kiváló fekvésével csábítja a Gyulára látogatókat. FÜRDŐBELÉPŐBŐL KEDVEZMÉNY! RKEZÉSKOR ÜDVÖZLŐITAL, KORLÁTLAN TEA FOGYASZTÁS, MINDEN GYERMEKNEK AJÁNDÉK FAGYLALT KUPON!


Egész évben működő, lakásos apartmanházunk Gyulán, a Gábor Áron utca 15. Maximum fő befogadására alkalmas. Csak Önre várnak Gyulán az apartmanok. Itt biztosan rátalál az igazira! Itt van az a gyulai apartman is, amit éppen keres, és csak Önre vár ! Az aktuális belépőjegy árakért kattintson ide!


Nálunk további információkat is olvashat a Várfürdőről. A Várfürdő bejárata alig 1méter, valamint a belváros mindössze 5méter. Közép-Európa egyetlen épen maradt síkvidéki, gótikus téglavára. A szállás kedvező fekvésű, közel van minden, ami egy turistának, Gyulára látogató vendégnek fontos lehet, így a gyulai vár, a Várszínház, az Aquapalota, a strand is 1m-re található. A szállás két különálló apartmanból áll, ahol teljes családok is kikapcsolódhatnak, jól érezhetik magukat.


Munkáltatói oldalról a SZÉP Kártya legnagyobb előnye, hogy csökkenti a cégek adminisztrációs terheit, és könnyen beilleszthető a már meglévő cafeteria rendszerekbe. Használatával átláthatóbbá, egyszerűbbé válik a béren kívüli juttatások kezelése. A Várszínház július elejétől augusztus közepéig tartó évadában esténként a látványos történelmi dráma, a kortárs prózai színház különféle műfajai, az opera, a musical, a balett, a bábszínház, a komolyzene, a jazz, a blues, a. Meghosszabbítására február 1-től van lehetőség.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések