2018. október 29., hétfő

Eladó ház hódmezővásárhely kisfaludy utca

Belvároshoz közeli nagy portán , két családi ház eladó. Ideális két családnak , vagy. Havonta több millióan választják az ingatlan. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. A házban két nagy szoba épült, melyekből lehet tovább építkezni.


A konyhában elfér az étkező is. A tetőtér felé bővíthető. Közel van minden szolgáltatás, jó a tömegközlekedés. Nézze meg és tegyen rá. Az ingatlanhoz kocsibeálló és két melléképület tartozik melyekből az egyik.


Hódmezővásárhely (Kincses-telep) egy csendes kis kertvárosi részén eladó családi ház. A közelben bolt , buszmegálló , iskola , óvoda , Koronás Park , Campus , Tóparti Gimnázium megtalálható. A ház előtt a bolt szomszédságában parkolók vannak kiépítve. Az alagsorban tároló illetve pincehelyiség megtalálható. Az ingatlan két apartmanra van osztva, mindegyik külön bejárattal, egy nm földszinti és egy nm-es az emeleten, a két szint egyben is használható.


Eladó ház hódmezővásárhely kisfaludy utca

Az alsó lakószinten nagy szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, wc, A második szinten kisebb szoba, plusz egy nagyobb szoba, itt is fürdőszoba, külön wc, nagy kertre néző terasszal , teraszról külső lépcsőlejárat az alsó teraszra. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ezen az oldalon láthatja az összes hódmezővásárhelyi eladó családi házat. Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell?


A vastag falazat télen a hő megtartásáról, míg a nyári kánikulában a kellemesen hűvös levegőről gondoskodik. A fűtés elektromos fűtőtestekkel és tűzifával működő kandallóval történik. Kérjük, adja meg az Ön által keresett ingatlan részleteit, valamint elérhetőségeit, hogy kollégáink tájékoztathassák, amennyiben szerepel a portfolióinkban az Ön érdeklődésének megfelelő ingatlan. Válassza Ön is a Duna House szolgáltatásait! Segítünk lakás, családi ház , telek vagy nyaraló eladásában, biztonságos vásárlásában!


Eladó ház hódmezővásárhely kisfaludy utca

Reviews Me and my friend we went to the restaurant. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül!


Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Bács-Kiskun Megye, Bátmonostor községben,a Baracskai utca 25. Az ingatlan központi fűtésrendszerrel rendelkezik, mely vegyes tűzelésű kazánról űzemel. A csendes helyen található lakóházhoz parkosított.


Eladó ház hódmezővásárhely kisfaludy utca

Eladó , kiadó ingatlanadatbázis, marketing, fotózás. Ingatlanok típusa: ingatlanok. Találja meg az igazit számtalan ingatlan közül! How do I book at Kisfaludy utca I-Budapest ? Making your reservation at Kisfaludy utca I-Budapest is easy and secure with best rates guaranteed.


Magyarország ingatlan apróhirdetési piacán. INGATLANHIRDETÉSEK FELADÁSA HOLLANDIÁBAN ÉS BELGIUMBAN! ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY AKÁR MUNKANAPON BELÜL ⇨ fodel.


A sikeres ingatlan értékesítések helye ! Regisztrálj – hirdess – értékesíts.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések