2018. október 10., szerda

Eladó ház mályinka

Eladó házat keresel Mályinkán? Havonta több millióan választják az ingatlan. A szuterén részt a tulajdonosok a vállalkozásukhoz alakították ki, egy légterű, a vízvezetékek is ki lettek itt építve. Mályinkában, a Bükk-hegység lábán, festői környezetben, felújítandó parasztház, rendezett telken 11M-FT-ért eladó.


A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. Az ingatlan összközműves,. A téglaépítésű, ikresen épült ház egy 278m2-es telken található. A fűtésről konvektor és cserépkályha, a meleg vízről gázbojler gondoskodik. Stabil szerkezetű, repedésmentes, beton alapzata kővel díszített, falazat blokk és tégla, tetőszerkezete átlagos állapotú.


Ingyenes hirdetések a Jófogás. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó mályinkai ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül!


Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Otthontérkép kínálatában!


Miskolcon, az Újgyőri Főtér közelében, a Tátra utcában eladó , egy hangulatos 75nm-es, szobás családi ház. Országos Kéktúra útvonalán, Mályinka központjában felújítandó ingatlan eladó. A nyelvi fordításból eredő hibákért az oldal tulajdonosa felelősséget nem vállal. Találja meg Ön is a legjobb ajánlatot, vagy adja el gépjárművét!


Ezen az oldalon láthatja az összes mályinkai eladó családi házat. Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell? Tipp: Családi ház vásárlása előtt érdemes tájékozódni a telek beépíthetőségéről is.


Válassza ki a megfelelőt, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval. Magyarországi vidéki házak. A környezethez jól igazodó vidéki házak. Természetes építőanyagokból, hagyományos módon.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Mezőkövesden eladó egy 4m2-es telken lévő 154m2-es, összkomfortos családi ház. Ingatlanközvetítői tevékenység. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat!


Szarvaskői eladó ház , házrész hirdetés az otthonterkep. Olcsó használt vagy újépítésű, illetve újszerű házak között kereshet az ingatlankereső használatával. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Cserépfalu házait, lakásait és egyéb ingatlajait listázta.


Eladó ház mályinka

Cserépfalu aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Várunk csapatunkba ingatlanértékesítési tanácsadókat, valamint az ország egész területéről várjuk értékesítői csoportok, tanácsadók, közvetítők jelentkezését! HUF Fecske utcában új építés. Lakás, családi ház , telek, albérlet hirdetések, új és használt ingatlanok.


A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Exkluzív Loire-menti kastélyok mintájára épült villa, igazi UNICUM az ingatlanpiacon!


Budai (12.kerület) hasonlón impozáns ingatlanra ÉRTÉKEGYEZTETÉSSEL, akár RÁFIZETÉSSEL cserélhető! A kúriát hektáros park veszi körül, valamint a kúriához tartozik a hektáron elhelyezkedő gondnoki lakás, ló befogadására alkalmas istálló és hektáros kivett. ELADÓ ÚJ, TÉGLA ÉPÍTÉSŰ 2- lakásos ikerház, Sopron dinamikusan fejlődő kertvárosi lakóparkjában, a kutya-hegyen (Barabits Elemér u.).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések