2018. október 17., szerda

Gyulai várfürdő éjszakai fürdőzés

Gyulai Várfürdő a szokásos nyitvatartási rend szerint üzemel. Wellness a Castello Szaunaparkban. Baráti társaságok, ifjú- és idősebb párok kedvelt kikapcsolódási és felfrissülési lehetősége az éjszakai wellness. Testet – lelket regenerál, aktív pihenést nyújt a wellness szerelmeseinek. A fürdő egykori lovardából kialakított részén négy medence fogadja a vendégeket.


Az éjszakai fürdőzés során a barlangban két termál medence mellett az úgynevezett Római terem, Csillagterem, Öreg barlangi medence és a Fürdőcsarnok várja a mártózni vágyókat. Az éjszakai fürdőzések alatt használható a fürdő szaunavilága is, ahol négy finn szaunában, egy gőzkamrában és három infrakabinban lehet. A medence feletti galériarészben pihenőterasz került kialakításra.


A családbarát gyulai szállás a nemzetközi hírű gyulai Várfürdő szomszédságában, a bejáratától méterre, gyönyörű környezetben található. AZ ÉV MEDENCÉJE Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. Az árváltozás jogát a fürdő fenntartja!


A gyulai fürdő az Almásy-kastély hektáros parkjában épült fel a múlt század második felében. Akár gyógyulni szeretnénk, akár vizes kikapcsolódási lehetőséget keresünk, a Várfürdő kitűnő választásnak bizonyulhat. AquaPalotában Ajánlja ezt a tartalmat családtagjának, munkatársának, barátjának, ismerősének. Töltse ki az űrlapot, majd nyomja meg az e-mail küldése gombot! A forró nyári éjszakákon nyújtott színes programok, a hosszú, éjszakai nyitvatartás évről évre több mint 50.


Töltsön velünk egy felejthetetlen éjszakát! Az est folyamán különleges szaunafelöntések várják a szaunázás szerelmeseit. Párok esetén (fő) a második belépő féláron vásárolható.


Gyulai várfürdő éjszakai fürdőzés

Fürdőzés után érdemes felkeresni a város további érdekességeit is! A Hőforrás Hotel és Üdülőpark a gyógyvizéről híres gyulai termál-és strandfürdő, a Várfürdő közelében, Gyula város zöldövezetében, zajtól és átmenő forgalomtól mentes területen található. A gyulai szálloda, melyet hektáros bekerített saját park vesz körül, már messziről felhívja magára a figyelmet.


Elképesztő árakkal vár a Várfürdő , amelyekkel a szolgáltatások nincsenek egyenes arányban. Az Aquapalotán kívül a Castello szaunaparkba is vettünk jegyet - ennek helye azonban alig van feltüntetve, csak többszöri kérdezősködés után lehet megtalálni, senki sem gondolná, hogy egy különálló épületben, egy függőfolyosón menetelve találja meg az ember, és ami. A jegyvásárlásra és a belépésre is a Téli Főbejáraton kerül sor. Próbálják ki a varázslatos szauna felöntések et!


Gyulai várfürdő éjszakai fürdőzés

Ez konkrétan milliárd forintnyi forrást jelent, amit még az idén megkap a fürdő. Ennek köszönhetően a Várfürdő több medencéje is megújul. Lehetne több lehetöség étkezésre,az az 1. Brigetio Gyógyfürdőben. A rendezvényen korlátozott számú vendéget tudunk fogadni! Az éjszakai fürdőzésre két különböző belépőt árusítunk: a fürdő belépővel a külső- és belső gyógymedencénket, az uszodát és a tanmedencét látogathatják vendégeink.


Minden évszakban tökéletes szórakozást nyújt a család minden tagja számára. Egyedülálló környezetben, az Almásy Kastély hektáros ősparkjában hódolhatnak az idelátogatók a napozás és a fürdőzés szenvedélyének. Az AquaPalota átadása óta ez lesz a legjelentősebb gyulai fürdőfejlesztés. A fürdő szabadtéri és fedett medencéit is érintik a fejlesztések, amire több mint kétmilliárd forint áll rendelkezésre.


Programok Szombat esténként, 20. A Magyar Fürdőszövetség szervezésében idén is megrendezik a Strandok Éjszakáját. Ennek keretében augusztus elsején, azaz most pénteken a rengeteg fürdőben különleges programokkal, hosszabbított nyitva tartással és sok esetben kedvezményes belépőkkel várják a vendégeket. Fedett családi strandmedence és gyermekpancsoló A téli közös családi fürdőzés kielégítésére fedett (vízforgatós, semleges hőfokú) családi strandmedence és gyermekpancsoló létesül.


Bükfürdő és Sárvár árai között viszont nem találtunk lényeges különbséget. Téli főbejáraton keresztül történik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések