2018. október 19., péntek

Eladó ház hitelátvállalással pest megye

Eladó ház hitelátvállalással pest megye

Pest megye - Pest környéki ház hirdetés az ingatlan. Havonta több millióan választják az ingatlan. A ház alatt pince és tároló található. A teraszról nagyon szép a panoráma a Visegrádi várra hátul pedig a mögöttünk lévő hegyekre.


Több ezer friss, ellenőrzött eladó Ház hirdetés: 1m2-es szobás új építésű család. Egy telken ház ,nagy kert. Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében. Részben felújítva,tehermentes,saját tulajdonú. Bükkszék,Salvus Gyógyfürdő km,Eger-Salgótarján-Ózd km.


Közjegyzői okirattal,minimum a fel. Az épület kétszintes, 1nm lakóterületű (plusz pince nm) téglaépítésű, betonfödémes, robosztus felépítmény. Hitelátvállalással hirdetések. Nincs találat a megadott adatok alapján!


Eladó ház hitelátvállalással pest megye

Adjon fel egy olyan hirdetést, amiben leírja hogy ilyet keres, vagy éppen kínál! A nm-es ház és félszoba, konyha, fürdőszoba és előszoba elosztású. Az ingatlan összkomfortos összközműves. A vegyes falazatú ingatlan tetőszerkezete jó állapotú. Nyílászárói hagyományos faszerkezetűek, redőnyözöttek.


Az alsó lakószint nm-es, itt van még egy dupla garázs nm-es, az emelet 1nm-es. A két szint belülről és kívülről is megközelíthető. Szintenként található fürdőszoba és minden szobából külön erkély nyílik, ahonnan a közeli hegyekre nyílik szép kilátás. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Bp-től km-re, termál gyógyfürdős, folyamatosan fejlődő községben Tóalmáson, nyaraló övezetben eladó egy szép tetőtér beépítéses nyaraló. A házikó akár állandó lakhelyként is megfelelő jelenleg is így lakják, tulajdoni lapon is lakóházként szerepel. Alkalmas irodának vagy rendelőnek is, illetve könnyen bérbe adható. Nagy zárt udvar parkoló tartozik hozzá. Válogasson az ingatlanok közül, mentse el a keresést vagy használja értesítő szolgáltatásunkat.


Kis utcában eladó ez a praktikus beosztású nm-es ház , ami alatt egy közel nm-es pince található. A hálószobák külön nyílnak. A nyílászárók ki vannak már cserélve, cirkós, azonban az új tulajdonosnak lesz még feladata vele, az ingatlan felújítandó. TELJESEN FELÚJÍTOTT, SZINTES ÖNÁLLÓ CSALÁDI HÁZ ! Parkvárosban, a Törökbálinti úthoz közel, csendes utcában eladó egy nm-es szobás önálló családi ház , 8nm-es telken. A házat néhány éve teljes körűen felújították, kibővítették, ekkor nyerte el jelenlegi méretét és állapotát.


Eladó ház hitelátvállalással pest megye

IIH - Balatonfûzfõ eladó vagy hitelátvállalással átvehetõ 55m2-es lakás - Lakás (Balatonfűzfő, Veszprém megye ) ingyenes ingatlan hirdetés feladása a weboldalon. Teljesen ingyen ingatlan hirdetési weboldal. Eladó családi ház , lakás. A hirdetésben szereplő ingatlan nyilvános árverésen, végrehajtási eljárás keretében vásárolható meg.


Ez egy konstruktív csoport, de kizárólag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések