2018. október 15., hétfő

Engedd el hogy visszajöjjön

Vagy amikor napok telnek majd el úgy, hogy ő nem hív fel, hiába várod. Te pedig nem akarsz majd erőszakosnak tűnni sem pedig gyengének és elfojtod magadban a bánatodat és a könnyeidet, mert azt pedig végképp nem akaro hogy lássa, mennyire akarod őt, hiszen félsz, hogy akkor már ennyire sem lehetnél mellette. Engedd el, s a tiéd lesz örökre. Hosszú ideig nem értettem ezt a mondatod.


Rengeteg fejtörést okozott, hogy megfejtsem. Most már tudom, csak akkor és annak sikerül ezt valóban megérteni, éreznie, ugyanakkor elfogadnia, ha valóban átéli. Most, ha menni akar, el kell engedned… A búcsú szóljon mindig örökre, hogy a várakozás ne fossza meg semmitől az élete de ma már tudo ha valakit elengedsz, azzal lehet, hogy nem elveszíte hanem esélyt adsz arra, hogy egyszer visszajöjjön úgy, hogy már készen áll.


Tumblr is a place to express yourself, discover yourself, and bond over the stuff you love. Haver, ne veszítsd el ezt a lányt. Ne enged hogy kicsússzon a kezeid közül. Tudom, hogy fiatal vagy, és annyi lánnyal össze akarsz jönni, amennyivel csak tudsz és, hogy szingli akarsz lenni, nem akarsz aggódni, hogy megbántod a lányokat, vagy minden szarral bajlódni, ami azzal jár, hogy valakivel elkötelezed magad.


Azt tudom, hogy szakítás után mindenki érzékeny és hamar el lehet csábítani szép szavakkal, kedvességgel bárkit, de ez még nem szerelem. Egyszer kérdeztem, hogy mondja el öszintén, de akkor is azt mondta, hogy nincsen senki neki. Nem történik semmi, ha pár napra elengedjük párunkat a haverokkal, vagy mi magunk csajbulit tartunk. Mondd el neki, hogy ez az ő döntése, senki nem tudja megakadályozni ezért nem is próáljátok. Viszont szépen kére gondolja végig a következő dolgokat: és itt mondd el az aggodalmaidat, ne azzal a szándékkal, hogy lebeszél hanem azért, hogy készüljön fel.


Nagyon sokan mellém álltak a családom, a barátaink. Először csak egy bőröndnyi ruhát vitt el ,de két hete megkértem hogy vigye el minden ruháját. A férfiaknak kell, hogy párjuk bízzon bennük. A mai világban fontos, hogy a gyermekek tudják, hogy vannak emberek, akik helytelen módon akarják megérinteni a gyerekeket, vagy azt akarják, hogy a gyerekek érintsék meg őket ily módon. Nem kell, hogy ezek a figyelmeztetések félelemmel töltsék el a gyermekeket, vagy hogy bizalmatlanná tegyék őket minden felnőttel szemben.


Fogadd el , hogy már nincsen ott a mindennapjaidban, nem mentek moziba, kirándulni, nem beszéltek órákat telefonon. Annyit tudsz tenni, hogy csak a szépre emlékszel és megbékélsz a. Amikor véget ér az óra, alap, hogy odalépsz az új tanítványhoz, és megkérdeze hogy érezte magát, ugye? Miközben a szíve szakad majd meg, hogy nem találkozhat reggelente és esténként a gyerekeivel. Hidd el – mondta a barátnőm –, a férjed egy hónapon belül itt fog könyörögni az ajtóban, hogy engedd hazajönni. Akkor el is hittem ezt.


Egyszer megígérted nekem, hogy mellettem maradsz, de egy id ő után ellöktél magadtól. Hagy hogy azzá alakítsa a képzelete amivé csak akarja, ne erőltess semmit, csak engedd el magad és figyelj. Ez már egy nehezebb gyakorlat, mert olyat kell elképzelne amit ugyan ismersz, de ebből a szemszögből még nem láthattál. Nem kell látnod semmit, csak éld át az.


Képzeld el , hogy lebegsz a levegőben. Ez egy kicsit a párkapcsolat leegyszerűsített változata, de jól látszik belőle a lényeg, semmiképpen nem szabad unalmassá és kiszámíthatóvá válnunk! A misztikus, titokzatos légkör ugyanis izgató és érdekes, és arra készteti a férfit, hogy mindig „ visszajöjjön ”, remélve, hogy megtud rólunk még pár titkot.


Láttam, hogy valahogy nagyon furcsa velem. Megkért, hogy menjek el vele meginni valamit, van valami, amit nem ért. Jó öreg lehetett már, miért nem lett visszaengedve? Esküdni mertem volna, hogy valamit motyogott, úgyhogy megböktem Liamet, és beavattam a tervembe.


A hüvelyujjával felfelé mutatott jelezve, hogy felőle oké, és elvette az iPadet, hogy egy lehetőséggel kevesebb legyen. Az egyik tányérban pillecukor volt, a másik tányérban pedig pillecukor volt. Menj el hozzá, mert lehet, hogy nem mutatja ki, de hiányzol neki és ölne azért, hogy újra a karjai közt legyél és hogy melletted lehessen.


Ha elengede ne var hogy futva visszajöjjön hozzá mert nem fog, nem tudja hogyan is érzel, azt hiheti, hogy te már nem is gondolsz rá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések