2017. augusztus 25., péntek

Hiányzol mint vicces idézetek

Hiányzol mint vicces idézetek

Vicces SMS Kedvencekhez Ser. Szemed zöl hajad barna, pöcsö mint a hangya farka. Eszed kevés, fejed torz szago mint a döglött borz.


Hiányzol mint vicces idézetek

Tudom, hogy nincs olyan bicepszem, mint Stallonenak, olyan szemem, mint Mel Gibsonnak, olyan hasizmom, mint Brad Pittnek, de úgy nyalok, mint. Nem rá tartozik, hogy nélküle csak tengődöm, hogy mellette, általa virulok ki. Nem kötöm az orrára, hogy távolléte majdnem olyan szorongást kelt bennem, mint a fogorvos várószobájában, ülő páciensben a rendelőből kiszűrődő hangok: a villanyfúró sivítása és a soros áldozat metsző sikolyai. Erdô mélyén dús fa lombját, fújja még a szél, Egyedül csak én nem értem, mirôl mit beszél. Bánatomban forgolódok, görnyedek a földre, Egyszer megígértem szeretni foglak mindörökre.


Kipofozom a lakást,veled kezdem! Hiányzol, mint mókusnak az erdőtüz! Minek iszol és vezetsz, ha szívhatsz és szállhatsz! Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.


Olyan hülye vagy, hogy ha ló lennél, tolnád a szekeret. Nehogy már a befött tegye el a nagymamát. Hátbavágta, mint vakondot a rotációs kapa.


Idézetek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet! Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog. A férfiak olyanok, mint a felhők, ha elmennek, rögtön kisüt a nap. A nők addig nem lesznek egyenlők a férfiakkal, amíg nem tudnak az utcán végigsétálni kövéren és kopaszon azt gondolva, hogy csodálatosak, és mindenki kívánja őket. Csókod izét már alig várom csak te vagy kire vágyom!


A nők sokáig azt hiszik, hogy a testükről van szó. Mikor öregedni kezdenek, felsikoltanak, a dögönyözőnőt hívatják, majd a sebészhez és a fodrászhoz sietnek, gyertyát gyújtanak a templomban, elutaznak Lourdes-ba, új ruhákat csináltatnak, és lefekvés előtt hosszan dörzsölik arcbőrüket zsíros kenőcsökkel. See more ideas about Bff quotes, Dandelion wall art and The edge of love. SMS-Porta oldalunkon kedvedre válogathatsz, választhatsz a legjobb, legnépszerűbb sms-ek, idézetek közül. Kategorizálva találhatod meg a karácsonyi, névnapi, születésnapi, szerelmes, újévi, szilveszteri, vicces , humoros idézeteket, üzeneteket.


Amit mások mondanak Wooden lamp in the shape of a heart with photos and lights, that you will love. A halál nem más, mint álom! Igen, igen, csak éppen az a különbség, hogy ha meghaltál, és valaki elkiáltja magát, hogy Ébresztő, kész a reggeli! Igen, a vers sokkal több, sokkal rejtelmesebb, mint az ember.


Hiányzol mint vicces idézetek

Nem is nevezem verseim gügyögőn gyermekeimnek, szülötteimnek. Tanítóim, parancsolóim ők, és éppen annyira másoké (azon nagyon-nagyon keveseké, akik elfogadják őket), mint az enyéim. Alattuk nevem csak az első találkozást jelzi számomra - és mások számára. Sose kerül pénzbe az , amiért igazán érdemes élni ! Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben elküldjük e-mail címedre, milyen új képeslapok, versek, idézetek , sms-ek kerültek a szerelmeslevel.


Feliratkozás a hírlevélre! Az ember ne próbálkozzék a gondolkozással, ha a megfelelő készülék nem áll rendelkezésére. Kinézek az ablakon, látom a Holdat ragyogni, érzem a könnycseppeket arcomon lefolyni. Ha itt lennél és megkérdezné mi bajom, csak annyit mondanék, hiányzol nagyon. Ha már itt vagy nyomj egy lájkot!


Te légy az esti énekem. Szerelmem oltárán mámorító virágom, Melynek illata csukja le szemem. Olvasd össze a Nagy betűket, és megtudo mit gondolok én terólad!


SzeretIek, mint , Zanziban az Eretnek és Xantusban az Yvarsejt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések