2018. október 8., hétfő

Eladó ház ócsa jófogás

Eladó ház ócsa jófogás

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Jófogás előzetes, írásos. Az ingatlanban 4szoba, konyha-étkező. A klimatizált ingatlanban szoba, konyha.


Eladó ház ócsa jófogás

Havonta több millióan választják az ingatlan. Eladó házat keresel Dabason? Jelenleg lakás, 1ház , telek és ipari ingatlan található. Ingatlanok Dabas - ingatlan.


Gárdonyban nm-es családi ház eladó. A központ közelében lévő, két szobás gázkonvektor fűtésű, vegyes falazatú épület teljes közművel rendelkezik, 3nm telek tartozik hozzá. A burkolatok járólap, hajópadló, és laminált padló, az épület.


Eladó ház ócsa jófogás

Debrecenben a Hatvan utcai kert új környezetében több ütemből álló lakópark épül. A közelben bolt , buszmegálló , iskola , óvoda , Koronás Park , Campus , Tóparti Gimnázium megtalálható. A ház előtt a bolt szomszédságában parkolók vannak kiépítve.


Az alagsorban tároló illetve pincehelyiség megtalálható. Soltvadkerten, felújított szoba nappalis, parkosított kerttel rendelkező ház eladó. Az épületben minden vezeték ki van cserélve, és a villany új érintésvédelmi relével ellátott, így kisgyermekeseknek is biztonságos.


A nyílászárók is szigeteltek. Járda, terasz és a kerítés új, valamint van fúrt kút is. A legfrissebb eladó családi házak Pest megye. Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára.


A sikeres ingatlan értékesítés legfontosabb alappillére, hogy ingatlanát megfelelően árazzuk be. INGYENES hirdetésfeladás! A ház emeleti ERKÉLYE PANORÁMÁS A KÖRNYEZŐ DOMBOKRA. A földszinten még további FA TERASZ KERÜLT KIALAKÍTÁSRA, mely a komfortfokozatot nagyban növeli.


A ház egy 8m2-es szépen gondozott, parkosított kertben található. Már korábban eldőlt,hogy nem lehetek 1-os ember. Betegségem nem engedte,hogy komolyabb kapcsolatot építsek fel,amit fiatalként nem érez meg az ember,és sajnos megmaradt bennem a nemtörődömség,passzivítás.


A kertben több gyümölcsfa van. Fa (nem hőszigetelt) nyílászárók, redőnyök, pala fedés, fa ácsszerk. Ezel az oldalón több ezer eladó használt, nem új építésű lakó ingatlant talál Budapesten és vidéken. Családi házak, lakások, otthonok. Két külön álló szobával , külön fürdő , wc , étkező helyiségekkel.


A ház panelprogramon átesett , a lakás tehermentes. A függőfolyosónak köszönhetően lehet kis kiülő részt kialakítani az ingatlan előtt kertre nézve, mint egy erkély. A lakáshoz tartozik egy pincei tároló. Ezen az oldalon láthatja az összes ócsai eladó családi házat.


Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell? Válassza ki a megfelelőt, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval. Kérjük, adja meg az Ön által keresett ingatlan részleteit, valamint elérhetőségeit, hogy kollégáink tájékoztathassák, amennyiben szerepel a portfolióinkban az Ön érdeklődésének megfelelő ingatlan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések