2018. április 20., péntek

Soha nem hagylak mert imádlak dalszöveg

A mindenem lett a tengerkék szemed Ölelem a szép karjai hagy hogy így legyen Veled szeretek, veled szeretek Veled ébredek, veled ébredek Neked nevetek. Vincze Mcpedro 228views. Play along with guitar, ukulele, or piano with interactive chords and diagrams. Includes transpose, capo hints, changing speed and much more.


Skip trial month free. Unsubscribe from Tibi Henter? Dániel Oláh 64views. Soha nem hagylak mert imádlak. Nem imádlak , Nem szeretlek, Nem akarok veled élni.


Sem a jóban, Sem a rosszban Nem akarok együtt lenni Vele mert nem szeretlek, Váljunk el hát kedvesem. A pert majd én intézem, A ház a kocsi tiéd lesz. Nem kell többet főzni rám, A zoknimat kimosni, És a szennyest az ablakba Szépen kiteregetni. Két karomba zárlak tége És soha nem engedlek el. Teljesítem minden álmo Szívem-lelkem ékszerem.


Ha hagylak elmenni, soha többet nem látlak viszont. De hiába próbálok küzdeni ellene, csak halasztom a halaszthatatlant. Szembeszállok mindennel, hogy még egy percet eltölthessek vele és ha ez lehetséges, akkor egész életemben érted fogok küzdeni, azért. Stefano : Veled szeretek - dalszöveg.


Bennem meghalt a mosolyod rég, mert nem megy így tovább, elég, elég. Esküszöm, békén hagylak végleg én, bárhogy fáj. Láto nem várok, felállok, itt hagylak , eltűnök.


Egymás életét romboltuk szét, ez nem megy így tovább, elég, elég. Mikor az ajtó majd bezárul. Refrén:Én is imádlak , mégis vasárnap, elmegyek mert más fele sodor a szél. Ha ésszel fel ére könnyen meg érted: Nem lehetek az aki szeretnél. Van ez így ne keseredj el az élet néha sajnos úgy alakul, hogy elköszönünk mert búcsúzni kell.


Mert soha többé nem hagylak el. Tarts ki és soha ne engedj el, Lélegezz. Ha ma nem tudod hogy kivel kezdtél mikor a pityingerbe beleestél mert a vagány a zsivány marad bármi legyen tetszik vagy nem ilyen az élete igy élem mióta az. Na, elég hosszú nyári szünetet tartottam :D De most végre jöjjön egy remek szám, Eminem Rihannával, ez túlságosan rossz nem lehet, nem is, mert jó! A klipben meg ha jól látom Megan Fox kapja a pofonokat és a szeretgetést a Gyűrűk Ura egyik hobbitjától, ez sem rossz!


Napról-napra, úgy érzem belehalok, Percről-percre, Én mást nem akarok. Te vagy a fény, hozzád sietek Én, Belehalok, hogyha nem vagy Enyém. A szívem Neked adom, mert Én úgy imádlak , Veled álmodom át, az éjszakákat.


Most ide figyelj, soha nem adom fel, Ma este úgy is, az Enyém leszel! Ne menjen le a nap Ne mondd el Ne mondja senkinek Ne nézzetek úgy rám Ne szidj meg,ha kimaradok néha-néha Ne szidjatok soha engem Ne szidjátok a részeget Négy ajtó van a nagy ököristállon Nékem olyan asszony kell Nem akarsz a kisszobámba asszony lenni, Nem az enyém a szerelmed Nem azért,csak azért, nem tudom,hogy miért Nem. Az oldalon található Space between magyar nyelvű zeneszöveg magyar fordítás másként dalszöveg fordítás vagy lyrics fordítás csak személyes és oktatási célokra használható fel.


Descendants (OST) dalszövegeinek tulajdon és szerzői joga a szerzőket vagy a szám tulajdonosait illeti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések