2018. április 6., péntek

Honnan tudom hogy szeret a nő

Honnan tudom hogy szeret a nő

Ha a pasi odavan érte nem elég neki az, hogy láthat, és ezt viszonylag sűrűn megteheti, de ismerni is szeretne, minél jobban. Három ordító jel, hogy a nő már nem szeret téged. Meggyőzni egy nőt arról, hogy Te vagy számára a legmegfelelőbb ember hosszútávra, igen nehéz. Sok férfi a legnyilvánvalóbb jelét sem veszi észre annak, ha a párja már döntött. Ahelyett, hogy sorra gyötröd egy virág szirmait, melyet ráadásul egyelőre csak a virágboltból szerezhetsz be borsos áron, döntsd el a pasi viselkedése alapján, hogy hányadán álltok!


A szeret , vagy sem nem is annyira bonyolult kérdés, legfeljebb a nő olykor nem akar tovább látni a saját szeme előtt lebegő rózsaszín ködnél. Ha a nő a férfit különösen vonzónak találja, akkor a táskája tartalmát lassú mozdulatokkal elkezdi babrálni, vagy megkéri a férfit, hogy adja oda neki, vagy vegyen ki belőle valamit. Ha a nő úgy teszi le a táskáját, hogy azt a férfi láthassa és megfoghassa, akkor határozottan érdeklődik iránta. Meggyőződésem, hogy randevúzás terén sosem az a mérvadó, hogy egy nő verbálisan mit közöl velünk, hanem, hogy mit csinál.


Hangoztathatja másoknak, hogy nem vágyik párkapcsolatra, de, ha közös munkahelyen dolgozva, zárás után „véletlenül” már zsinórban ő is pont egy órácskával tölt benn többet a cégnél csak. Nem érdekli, mivel töltöd az idődet. Egy szerelmes nő a párja minden nélküle töltött percére kíváncsi. Ha azonban rendszeresen (és nem egyszer-kétszer) némán és érdektelenül várja a kedvesét este munka után, akkor tudni lehet, hogy többé már nem táplál iránta gyengéd érzelmeket.


Honnan tudom hogy szeret a nő

Honnan tudom , hogy tetszem neki? A négy fenti jel arra utal, hogy tetszik a nőnek. Ha észrevette ezeket a közelmúltban, akkor nagy valószínűséggel tényleg erősen érdeklődik Ön után a kiszemelt nő , így, ha arról van szó, készen áll egy új kapcsolatra.


Gondoskodik arról, hogy ön jól érezze magát a bőrében – Fent már szóba került, hogy fontos, hogy szóban megerősítsen minket arról a partnerünk, hogy szeret minket, ne csak feltételezze, hogy úgyis tudjuk. Aki igazán szerelmes, az rendszeresen kedvességekkel halmozza el a partnerét, nem csak kritizál folyton. Esetemben a másiknak családja van #128577; mégis tudom , érzem, hogy szeret és én is őt.


A kérdező kommentje: lehet hülye kérdés,de általában az elején mindig bejövök a nőknek és két nap alatt szerelmesek lesznek,de amikor elmúlik a szerelem akkor valahogy lelépnek és nem tudnak elfogadni és szeretni. Aztán a két nő egyeztetése során kiderül, hogy mind a kettőnek ugyanazt a jövőt hazudta. A nő szembesíti a férfit a hazugsággal, a férfi elérhetetlen lesz, és könyörög a barátnőnek egy újabb esélyért. A nő azt hiszi, hogy ez csak egy rossz álom.


Már megint csalódnia kellett, és semmi nem az aminek látszik. Sok nőben merülhet fel a kérdés, honnan tudhatom, ha egy férfi igazán szeret. Azt hisszük abban kiegyezhetünk, hogy nem abból, ha Michael Bolton ikonikus dalát üvölti a fülünkbe, sokkal inkább a mindennapi tetteiből szűrhető le. Persze, mi most is itt vagyunk neke hogy segítsünk észrevenni az apró jeleket. Meg egy jó pszichológus, hogy már az elején el ne rontsam az egészet a családi mintázatú ősköcsögségemmel.


A férfiak, bár külsőre lényegileg, ám lelkivilágukban szinte alig különböznek a nőktől, mégis a két nem, mintha két teljesen különböző világ lenne. Bár abban is van igazság, hogy sehonnan. Az attól függ, hogy milyen a lány.


Mondjuk én is mosolygós leszek, ha csak ránézek arra a srácra, aki tetszik. Tweet Azt a bizonyos szót nehezen mondják ki a pasik, de van egy jó pár egyéb jel, melyből megtudhato hogy szerelmes belé vagy nem. Ne várjon égi jelekre, hogy kiderüljön, hogyan viszonyul Önhöz, figyeljen azokra a jelekre, amelyeket az illető a viselkedésével sugall, mert ezek arra is utalhatnak, hogy a férfi szerelmes. Egy kapcsolatban mérföldkőnek számít az először kimondott szeretlek. Azonban sokszor van, hogy a pasi nem egy érzelgős típus, és a bűvös szóra várni kell.


De vajon honnan tudhatjuk, hogy valójában mit érez irántunk? Jelek, melyekből megtudhato hogy szeret -e! Ha hosszabb idő elteltével is szócsatákba keveredtek egymással, sőt, a hátad mögött szid a közös barátaitoknak, akkor az annak a jele, hogy érzelmileg még nem engedett el.


Ez persze nem jelenti azt automatikusan, hogy ki kellene békülnötök, viszont azt mutatja, hogy nem vagy közömbös számára, ami egy jó kiindulási pont.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések