2018. április 9., hétfő

Csi miami helyszínelők 7 évad 23 rész

CSI : Miami helyszínelők 8. Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. A Miami helyszínelők egy újabb nyomozócsapat, akiknek módszerei éppen olyan kifinomultak, mint korábban megismert Las Vegas-i kollégáiké. A floridaiak feje Horatio H. A neten ez NCIS Los Angeles 6. CSI - Miami Helyszínelők Online Sorozat - dmdamedia. Robbantás történik egy étteremben, melyben ketten meghalnak.


Az egyetlen szemtanú nem hajlandó beszélni, mert attól fél, hogy a gyermekeit soha nem kapja vissza. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök. A bírósággal alkut kötött Ron Saris újabb gyilkossági ügybe keveredik, ám váltig állítja, hogy valójában ő volt a célpont, nem pedig Michael Travers.


Nikki Beck, a sztárüdvöske halálos áramütést szenved egy vízzel teli fürdőkádban Miami legmenőbb partiján. Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára. Akárcsak az eredeti Helyszínelők , a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be. Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot.


Az egész csapat egy ügyön dolgozik: egy ötéves kislányt holtan találnak az étterem játszóterének mosdójában. A nyomok arra utalnak, hogy a gyilkos ki akarta csempészni a kislányt. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját.


Nézz sorozatokat online, ingyen! Majd kiderül, a mostani évad is csak részes volt, hogy legyen helye az NYC-22-nak, de a nézettsége közelébe sem ért a Miami helyszínelők számainak. Abból nem csináltam titkot sosem, hogy a CSI -sorozatok közül mindig is a Miami volt a kedvencem , Horatio-t nem lehet nem szeretni (de), mint ahogy a kék tenger, valamint a. VIDEÓ - Horatio egy brutális kettős gyilkosság ügyében New Yorkba utazik, ahol megismerkedik és együtt dolgozik a helyi kollégákkal, és vezetőjükkel, Taylo.


A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna. A helyszínelős sorozatok atyja. Caine, egykori gyilkossági. Gil Grissom a Las Vegas-i elit helyszínelő csapat vezetője. Holly épp hogy kikerült az akadémiáról, s rögtön csatlakozik a csapathoz.


Jim Brass az egység vezetője és megpróbálja elijeszteni Gribbs-et a helyszínelők brigádjától. Catherine Willow - anya, egy kislánya van -szintén a csapat oszlopos tagja. The Gruesome Case of the Papin Sisters - Duration: :09. ObsoleteOddity Recommended. Ebben az évadban Alexx Woods helyére Dr.


VIDEÓ - Egy zűrös életű rapper koncertjén megölnek egy testőrt. A gyanú először a zenész egyik ellenségére terelődik, ám ez az út hamar zsákutcába torkoll. Ha szeretné hogy a te oldalad is megjelenjen itt, olvasd el a partner programunkat.


Egy szerelmes pár egy fiatal nő holttestére bukkan a város egyik parkjában. A csinős nőt a férfi kollégák hamar azonosítják, mivel az áldozat Florida legnépszerűbb pornószínésznője. RTL Klub heti műsorai is megtekinthetőek az awilime magazin TV műsor újságában! Nézd meg a(z) ValóVilág epizódjait online!


True Blood - Inni és élni hagyni True Blood.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések