2018. április 26., csütörtök

Első személyi edzés

Első személyi edzés

Eleinte sok kompenzációs gyakorlat, mozgástanulás, és fejlesztés, aztán egyre komolyabb terhelések tarkítják majd az edzéseidet. Ezután lehet elkezdeni a megfelelő terhelésekkel edzeni a kitűzött céloknak (fogyás, alakformálás, izomtömeg-növelés, stb.) megfelelően. Hello, Boda Márk vagyok – személyi edző.


Thai-boksz és a boksz világával. Már az első néhány (2-3) személyi edzés alkalom után bátorítani foglak, hogy a közösen megtanult dolgokat próbáld ki egyedül is. Azt szoktam mondani, hogy „az nem cél, hogy év múlva is együtt eddzünk, de az cél, hogy Te év múlva is járj sportolni, edzeni”.


A Fittvilág Személyi Edző Központ egy olyan zártkörű, privát edzőterem, ahol kizárólag személyi edzések folynak. Nálunk sosincs tömeg, hiszen kizárólag limitált létszámú vendéget fogadunk. Mi közösséget építünk, nem csak vendégkört. Felejtsd el az olyan személytelen edzőtermeket, ahol még a köszönés is luxus.


Első személyi edzés

Egyéni edzés, privát környezetben ahol a teremben csak Te és a személyi edző vagytok, az általad kiválasztott női fitness terem stúdiónkban. Amennyiben szeretnéd elhozni a kisgyermekedet is magaddal vagy a barátnőddel jönnél, ezekre is kínálunk megoldást. WORK HAR PLAY HARD LIVE STRONG Lengyel Csilla vagyok, pajzsmirigy alulműködéssel élek és edzek.


Saját tapasztalataim alapján és endokrinológus közreműködésével segítem az életmódjukon változtatni vágyókat! Személyi edzés Ezt követően, időpont egyeztetés után az első alkalommal elvégzünk egy Funkcionális Mozgásminta-szűrést, amely azt a célt szolgálja, hogy vendégem is, és én is kapjak egy térképet arról, áll-e fent potenciális kockázat, ha az egyén mozgásmintája korlátozott vagy elváltozásokat mutat. Ha korábban sportoltál már, de valami miatt abba kellett hagyno akkor is ideális választás lehet a személyi edzés, hiszen bár a sportnak ez a területe is olyan, mint a biciklizés, elfelejteni nem lehet, csupán kijönni a gyakorlatból, éppen ezért a helyes kivitelezésre odafigyelve a személyi edző nagyon sokat tud neked segíteni.


Senior tornát tart, személyi edzéseket és csoportos órákat. Most nem a éves fitnesz mod. A személyi edzés első alkalmával felmérjük egészségi állapotodat, állóképességedet, erőszintedet, hajlékonyságodat, mozgásmintáidat és táplálkozási szokásaidat. Ennek alapján közösen kitűzzük célodat és edződ folyamatos kontroll alatt vezet Téged a cél felé.


Személyi edzés Mit ad neked a Személyi Edződ A személyi edző egy képzett szakember, aki egyénre szabott edzésprogramot készít kliensének, figyelembe véve annak fizikai és egészségi állapotát és ide soroljuk a Lelkének érzéseit-félelmeit(ThetaHealing), céljait, idejét. Ft helyett most csak 15. Hogy miért ilyen olcsón? Mert személyi edzőt választani komoly döntés mind emberileg, mind anyagilag. Mi így megtettük az első lépést: ingyenes lehetőség a változásra online személyi edzéssel.


Manapság a napi teendőink során egyre több mindent interneten keresztül, online végzünk. Ennek az életritmusnak az előnyei között a kényelmesség és időtakarékosság kiemelkedő. Első alkalommal körbevezetés személyi edző segítségével. Személyre szabott edzésterv kialakítását céljainktól függően. Gyakorlatok helyes, és biztonságos bemutatását.


Folyamatos dokumentáció a fejlődésről. Táplálkozás tanácsadást. A személyi edzéseken központi szerepű a prevenció (megelőzés), így a gyakorlatok helyes végrehajtása a legfontosabb – Ha elérsz egy holtpontot a személyi edző motivál téged – A legfontosabb a Te célo így a személyi edzés is ahhoz van igazítva – A személyi edzőtől táplálkozási -, életmódbeli tanácsokat is. TrainerAlexa - A személyi edzés már nem kiváltság, hanem az egészségünk hosszútávú befektetése.


Első személyi edzés

Már az első beszélgetés során el tudjuk dönteni, hogy a személyi edző maximális figyelmet fordít-e ránk és az igényeinkre. Az személyi edzés első alkalmával egy állapotfelmérés keretein belül fogjuk meghatározni, hogy a célodat mikorra lehet reálisan teljesíteni. Ha ez neked nem megfelelő, akkor nincs értelme együtt dolgoznunk. LaVita Power Plate és Személyi Edző Stúdió - Bokréta utca 21. Spinning, személyi edzés és BIKE WITH BABY - Zsó, Budapest, Hungary.


Sőt, bizonyos esetekben még jobb is, hogy már a legelején személyi edzővel történik az edzés , mert a gyakorlatokat így már az első alkalomtól kezdve helyesen tudod végezni, így elkerülve a sérüléseket. Nálunk a KissLife edzőteremben profi szakemberek várnak, legyen bármilyen edzéscélod és ne feled minden újonnan regisztrálónak a bérlete mellé az első személyi edzés kedvezményes! Zsurka Zoltán András éves személyi edző és egészség mentor vagyok! Több, mint éve foglalkozom életmódszinten a testépítéssel és közel éve keresem a legmodernebb megoldásokat, amivel a vendégeim és saját magam maximális fejlődését érhetem el.


Tudásomat folyamatosan bővítem, hogy lépést tartsak a legmodernebb eszközök és elvek fejlődésével. Kismama torna, terhestorna edzésünk egyre jobban kedvelt edzés program, nagyon jó rendszeres program a hétköznapi rohanásban, amely felfrissít, átmozgat és segít a fitt és kiegyensúlyozott babavárásban. Több személyi edzőnk foglalkozik a kismama torna edzés programmal, az egyéb személyi edzés programok mellett.


Jelen helyzetünkben amit vizsgálunk az első csoportól van szó. SZEMÉLYI EDZÉS tedd meg az első lépést! Amikor első alkalommal jársz a személyi edzőnél, először is felméri a fittségi állapotodat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések