2018. április 23., hétfő

Május 21 bika vagy ikrek

Nap az Ikrek jegyén halad át. E jegy szülöttei nélkül az élet bizony sótlan lenne. Régi, kellemetlen ügy kerülhet ismét terítékre, de őrizd meg higgadtságodat! Ikrek : Pontosan tudo hogy vannak olyan dolgok, amiket nincs értelme tovább húzni, ezért aztán egyre közelebb kerülsz ahhoz, hogy dönts, aminek hatására sok minden változik majd az életedben.


Ha szülő vagy , tartsd szem előtt gyermeked érdekeit! Negatívan állsz mindenhez és mindenkihez, ami nagyon hátráltat a munkádban. Ezt észre sem vesze csak amíg ma nem döbbent rá az egyik kollégád.


Nem lesz túl kedves, de cserébe hatékony. A rossz idő sem ronthatja el a kedvedet és a lelkesedésedet, imádod a tavaszt, még akkor is, ha esős. Halak (februar - marcius 20) Cigany horoszkop Csamango Eulalia modra - Duration: 1:08.


Május 21 bika vagy ikrek

Mi az illető horoszkópja, ha a fiú május 21. Ez bika még vagy már ikrek ? L Az egyik fiú ismerősöm születési dátuma. Nem tudunk rájönni,hogy melyik is ő. Te csak akkor érzed magad a komfortzónádon belül, ha te viheted a zászlót, te mehetsz elől és mindenkit meg tudsz előzni. Ma viszont lehet, hogy ezt a pozíciót át kellene adnod valaki másnak és neked egy lépéssel hátrébb kellene lépned.


Ne aggódj, a dolgok akkor is megtörténnek, ha te nem vagy. BIKA (április - május 20) Túlságosan naivan állsz egy bizonyos dologhoz, jóhiszeműségednek pedig ezúttal meg is fogod fizetni az árát. Csalódottságod eléggé frusztrál, hisz azt hitte ennél sokkal dörzsöltebb figura vagy , most azonban kiderül, neked is van még mit tanulnod az Élet nevű játékról.


Bika (április 21. – május 21.) Föld jegy. Szeret is minden földi jót, amit csak adhat számára az élet. A Bika mindent szeret, ami a kényelmét és nyugalmát szolgálja. Egyszerre ezer dologgal képes vagy foglalkozni.


Gyakran tör rád szorongás, levertség, bizonytalanság érzése kedves Ikrek. Nagyfokú alkalmazkodó képességednek köszönhetően tökéletesen hozzáidomulsz az olykor meglepetésszerű helyzetekhez. Ez a tavasz vége, a nyár eleje, mely a nyári napfordulóba torkollik.


Az Ikrek szakasza május 22-től június -ig terjed. A közeledő nyár a természetben látványos növekedésben nyilvánul meg, fejlődnek a növények, a fák ágai, levelei. Az alábbi csillagjegy szülötteinek készült: Bika. Bika Nyugodt, megfontolt, kitartó.


Fontos számára a stabilitás és a biztonság. A már megszokott dolgokat részesíti előnyben az ismeretlennel szemben. IKREK ( május -június ) Megnyugodhatsz, rajta vagy az úton, teljesen jó irányba haladsz. Bár mindig akad valaki, aki befolyásolni próbál maj aki biztosan jobban akarja tudni, valóban ez-e az az ösvény, amin menned kell, de ne hagyd magad mások által vezetni. Ráadásul az Ikrek olyan sokoldalú és alkalmazkodó képes, hogy szinte mindennel tud valamit kezdeni és jól érvényesül.


Május 21 bika vagy ikrek

Akár hisz valaki az asztrológiában, akár nem, biztosan tudja, hogy mi a csillagjegye. Sokan vannak, akik nem bújják állandóan a horoszkópjukat, de abszolút találónak érzik magukra a csillagjegyük jellemzőit. Sporthasonlattal élve a Bika inkább hosszútávfutó a kapcsolatok idejét nézve, míg az Ikrek rövidtávú pályán mozognak. A Bikának fontos a hűség, az Ikrek hajlamos a félrelépésre.


A Bika az Ikrek mellett nem érezheti - a számára oly fontos - biztonságban és állandóságban magát. Az egyre fényesebben ragyogó Nap április -től május 20-ig halad a Bika jelében. A föld-elem a szilárd minőséggel párosulva a Bikát a legragaszkodóbb, legkitartóbb, legtürelmesebb és legmateriálisabb jeggyé teszi.


Bika b Májusban néhány kérdés tekintetében elbizonytalanodhat, és meglehet, ho. A hét ugyanazon napjával kezdődik, mint a következő év januárja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések