2018. április 12., csütörtök

Csi miami helyszínelők 8 évad 4 rész

Csi miami helyszínelők 8 évad 4 rész

Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. Online sorozatok ingyen, szinkronosan. A floridaiak feje Horatio H. Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök. Először az ABC-n akarták vetíteni, de az ABC vezetői visszautasították a sorozatot, mondván túlságosan összezavaró az átlag néző számára.


Az egész csapat egy ügyön dolgozik: egy ötéves kislányt holtan találnak az étterem játszóterének mosdójában. A nyomok arra utalnak, hogy a gyilkos ki akarta csempészni a kislányt. Unsubscribe from Milán Darabos? A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna.


Caine, egykori gyilkossági. Alex és Eric az egyik tûztől biztonságos területen próbálja végezni a munkáját. A helyet biztosító tûzoltó felhívja a figyelmüket a veszélyre, a megbújó, lesből támadó aligátorokra. A csapat rejtélyes és szokatlan halálesetek körülményeit vizsgálja a lehető legapróbb részletekig, a helyszínen hagyott nyomokból, a gyanúsítottak vallomásainak ellenőrzéséből próbálják kideríteni a tettes személyét és az elkövetés módját.


Csi miami helyszínelők 8 évad 4 rész

Az egységet a kiváló viselkedéselemző, kiberpszichológus, Avery Ryan vezeti. Ismerd meg Marcipánt, a cicát, és kövesd végig a mindennapjait! Egy fantasztikus oldal a az Árva angyal című sorozatról! Tudj meg mindent Sebestyén Balázsról!


Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Csak kattints a film megtekintéséhez! Nincs szükség regisztrációra és teljesen ingyenes.


Las Vegas a bűn városa… A Lav Vegasi Rendőrség helyszínelő csapatának sok dolga van és előfordulnak elég bizarr esetek is. Az éjszakás csapat vezetője, Gil Grissom, egy igazi „bogaras” tudós, irodája tele van mindenféle fura szerzeménnyel (például tartósított disznóembrió). A munka hősei részek ingyen, online letöltés nélkül.


Országos kulturális programmagazin - est. Az apámat kihasználja egy idegen nő! Miami helyszínelők Csi Miami.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések